Popularni postovi

15 studenoga, 2018

Prisilili su me da budem kurva


-U stvari da budem posve iskren isprva sam pristao pušiti kurčeve i jebati se u guzicu za novac, odnosno biti kurva, a onda se dogodilo što se dogodilo i bez da sam to htio bio sam primoran biti kurva. No kada pročitate priču stvari će vam biti jasnije.

Kada netko poput mene izgleda kao djevojka i ponaša se kao djevojka a ipak između nogu ima pimpek a ne vaginu, odnosno pičku, onda se za takvu osobu može reći da se priroda malo poigrala, konkretno sa mnom.

Da, volio sam se osjećati i izgledati kao djevojka, nimalo nisam patio zbog toga, i već u srednjoj školi zavodio sam zgodne mlade dečke. Neke s manje a neke s više uspjeha. Da bi opstao i da bi izbjegao verbalne i fizičke nasrtaje, vrijeđanja najgore vrste kojih nije nedostajalo, morao sam potražiti i pronaći zaštitu. Tako sam se već u srednjoj školi upuštao u seksualne avanture s onima koji su mi tu zaštitu mogli pružiti mada mi se dobar dio njih nije baš sviđao, ali nisam imao izbora.

Jebali su me u guzicu ili bi im u zahodu popušio kurac jer zaštitu je trebalo i platiti. Iskreno, ako izuzmemo onaj dio kako mi se neki od onih koji bi me prašili u guzu i nisu sviđali meni to nije teško padalo. Volio sam, pa čak i uživao u tome da me jebu u guzu.

Nakon srednje škole seksualne odnose redovito sam održavao s maminim trećim mužem, Žarkom. Svoga pravog tatu a maminog prvog muža uopće nisam poznavao a u konačnici to mi uopće nije bilo važno jer tko zna da li mi je on uopće i bio pravi tata. Mamin treći muž a moj očuh Žarko ostavljao je dojam mutnog i problematičnog tipa. Djelovao je pomalo opasno i to me kod njega privlačilo. Više od godine dana svojim kurcem obrađivao je moju guzu a volio je i da mu popušim kurac i progutam spermu što sam ja rado činio.

Problem je nastao onog trenutka kada je mama doznala za vezu između Žarka i mene. Doslovno nas je oboje izbacila iz svog stana. Što se moje mame tiče nije bila žena koju bi krasile neke moralne vrednote. Često je mijenjala muškarce a to što sam ja više sličio djevojci nego muškarcu njoj uopće nije smetalo sve do trenutka kada je saznala održavam seksualne odnose s njezinim mužem.

Obzirom da me rođena mama izbacila iz stana našao sam se vrlo nezavidnoj situaciji. Žarko mi je rekao neka se ne brinem jer on će se pobrinuti za mene… I jest.

Smjestio me u jednu malu garsonijeru koja je meni samome bila dovoljna. Kome je točno ta garsonijera pripadala nisam znao a nisam ni pitao. No znao sam kako ništa nije besplatno i kako ću na ovaj ili onaj način morati platiti Žarkovu velikodušnost. Naravno, bio sam u pravu.

U vrlo kratko vrijeme Žarko me „zaposlio“. Zaposlio sam stavio u navodne znakove jer to i nije bio nekakav uobičajen posao. Pretvorio me u svoju kurvicu ili preciznije rečeno jednu od svojih kurvi.

Žarko je koristio jedan vrlo velik i komforan stan koji je, to se odmah vidjelo, bio preuređen. U taj stan vikendima bi dolazila probrana i financijski dobrostojeća gospoda. Na raspolaganju su im uvijek bile tri ili četiri djevojke a nekada i više njih. Sve redom su bile mlade i atraktivne djevojke koje su se s tom gospodom jebale za novac. Dakle, kurvale su se.

Tako sam i ja postao dio Žarkove ponude i moram vam reći da sam vrlo brzo i poprilično lako postao vrlo tražena roba. Većina tih muškaraca koji bi dolazili bili su muškarci zrelije životne dobi. Uspješni i bogati ljudi koji su kod kuće imali ženice i djecu a u Žarkov brlog, tako smo zvali taj stan, dolazili bi pojebati nešto mlado i to su bili spremni platiti. Uglavnom bi došli te se opustili uz pokoje piće. Mi djevojke, a i sebe sam smatrao jednom od djevojaka, posluživale bi ih pićem.

Kada bi se neki od njih odlučio za neku od nas odlazili bi u jednu od soba koje smo zvali jebarnik i tu u toj sobi pala bi jebačina. Muškarce sam privlačio svojim izgledom a onda i činjenicom da između nogu imam kurac. Većina njih rado me jebala u guzicu. Neki su se zadovoljavali i samo time da im popušim kurac a neki su vrlo rado i meni bili spremni popušiti kurac. Pristajao sam na seks i s dvojicom istovremeno ako bi oni tako željeli.

Novac za pružene usluge nisu ostavljali meni ili djevojkama. Novac su ostavljali Žarku a potom bi dan ili dva dana kasnije Žarko isplatio nas. Dakako, uzimao je svoju proviziju. Poslije sam saznao da su većina tih mladih djevojaka bile studentice koje su na taj način zarađivale obilan džeparac a njihovi roditelji i obitelj pojma nisu imali čime im se kćeri bave i kako zarađuju pare.

Da budem iskren neki od tih muškaraca su mi se čak i gadili ali uredno sam im dopuštao da mi u guzicu trpaju svoje kurčeve, da im, ako bi to željeli, ližem šupak ili gutam spermu.

Žarko bi me tijekom tjedna često posjećivao u garsonijeri koju mi je on, kako rekoh, pronašao i ustupio. Proveo bi noć sa mnom, pojebao me a ujutro bi otišao. Imao sam krov nad glavom i nisam morao brinuti za stanarinu ni za režijske troškove a osim toga imao sam relativno dosta novca za trošenje. Novac sam trošio na šminku, odjeću, erotsko rublje i slično. Nikakav problem mi nije predstavljalo odjenuti se i našminkati poput žene, odnosno djevojke, i takav izaći na ulicu ili otići u neki kafić.

S nekoliko djevojaka koje su radile kod Žarka uspostavio sam prilično prisne odnose. Zajednički bi odlazili u noćne klubove ili kafiće. Neke od njih su se toliko uživile u ulogu mladih kurvica pa su i van Žarkovog brloga, kako smo zvali onaj stan, pronalazile mušterije. Ja sam izbjegavao takvu vrstu avantura jer znao sam da Žarko to ne odobrava.

No Žarko je imao jedan ili možda čak i dva velika problema. Prvo, volio je kocku i na tu vrstu poroka trošio je prilično novca. Drugi porok bio mu je bijeli prah a vjerujem da znate na što mislim.

I onda su se pojavili problemi. Žarko koji je naučio živjeti na viskoj nozi zapao je u dugove. Kockanje i rastrošni način života odnosili su mu sve više novca. Stan koji je koristio kao bordel, spomenuti brlog, nije bio njegovo vlasništvo već ga je on unajmio.

Jednog dana došao je u moj mali stančić i obavijestio me kako do daljnjega više neće moći koristiti onaj veliki stan. Od tog dana je živio sa mnom. Ponekad bi mi dovodio neke muškarce koji bi me jebali u guzicu a on bi za sebe uzimao sav novac. Obzirom da se Žarko našao u teškoj situaciji što se financija tiče to se odrazilo i na mene. Ni ja više ni izdaleka nisam imao novca kao prije i doslovno sam životario od onoga što bi mi Žarko davao a to nije bilo isto kao prije.

Jedne večeri došao sam u garsonijeru i odmah shvatio da je u tom malom prostoru došlo do žestokog okršaja. Stvari su bile razbacane, po podu je bilo stakla, drvena stolica polomljena a na tepihu su se vidjeli i tragovi krvi. Potrudio sam se koliko toliko stvari vratiti u normalu. Nisam znao što je bilo po srijedi i zašto stan izgleda kao da je kroz njega protutnjao tornado.

Nisam dočekao Žarka. Zaspao sam a Žarko je došao tek ujutro. Čelo mu je bilo rasječeno i vidjeli su se tragovi krvi. Ispod oka je imao gadnu masnicu. Usnica mu je bila natečena i također rasječena. Pitao sam ga što se dogodilo i zašto izgleda tako kako izgleda. Odmahnuo je rukom i izderao se na mene govoreći kako je to njegova stvar i da me se to ne tiče. Nisam više ništa pitao.

Sutradan je došao kasno poslijepodne i bez mnogo riječi rekao mi neka spakiram svoje stvari. Pitao sam ga zašto to moram učiniti i gdje ću ubuduće živjeti. Umjesto konkretnog odgovora rekao mi je neka učinim kako mi je rekao i neka ništa ne pitam.

Spakirao sam svoje stvari i dok sam to činio osjećao sam se prilično loše. Slutio sam da ovo neće dobro završiti. Stvari mi je pomogao odnijeti do svog automobila i stavio ih je u gepek. Vozili smo se nekih dvadesetak minuta. Ovaj put bio sam odjeven u traperice, košulju i tenisice. Stali smo ispred terase jednog kafića. Žarko je parkirao automobil i sjeli smo za jedan od stolova. Naručili smo piće i uglavnom šutjeli.

Kroz nekih desetak minuta na parkiralištu je stao Mercedes starijeg tipa. Iz njega su izašla dvojica muškaraca i odmah prišli našem stolu. Tog trenutka pomislio sam kako su možda mušterije koje ću morati zadovoljiti ali u čitavoj priči nešto mi nije štimalo.

Ta dvojica pridošlih muškaraca nisu sjeli za stol a nisu se potrudili pozdraviti ni Žarka a ni mene. Jedan od njih, stariji, rekao nam je neka uzmemo piće i pođemo za njima. Ušli smo u prostor kafića a potom zašli iza šanka te kroz jedna vrata izašli na stražnju ostakljenu terasu za koju nisam ni znao da postoji.

Tamo smo sva četvorica sjeli za stol. Nije bilo nikoga osim nas. Iz unutarnjeg džepa svoje jakne Žarko je izvukao zgužvanu kuvertu i stavio je na stol.
-Trebam li brojati?- Ovaj puta pitao je mlađi od dvojice muškaraca.
-Nema potrebe.- Kratko je odgovorio Žarko.
-I bolje za tebe.- Rekao je muškarac pa uzeo kuvertu i spremio je u svoj džep. Shvatio sam dvije stvari. U kuverti se nalazio novac a ta dvojica tipova su definitivno bili oni koji su najvjerojatnije prebili Žarka i porazbijali pola stana.

Stariji muškarac netremice je gledao u mene. U jednom trenutku mi je rekao da kosu svežem u rep. Priznajem da se nisam osjećao ni malo ugodno i čak me bilo strah. Iz džepa sam izvukao gumicu i svezao kosu u rep kako mi je bilo naređeno. Djelovao je kao da je zadovoljan onim što vidi.

Potom su obojica ustali od stola a to je učinio i Žarko pa naravno i ja. Opet smo prošli kroz prostor kafića pa izašli na parkiralište. Mlađi od muškaraca otvorio je gepek Žarkovog automobila. Izvadio je moje kofere sa stvarima i odnio ih do Mercedesa. Sad mi je postalo jasno da je vrag odnio šalu. Žarko me, da bi se izvukao iz dugova, doslovno predao ili prodao ovoj dvojici tipova od kojih me prolazila jeza.

Stariji je otvorio stražnja vrata Mercedesa, pogledao u mene i rekao, odnosno naredio:-Hajde ulazi.-
Sa strahom u očima pogledao sam u Žarka koji je stisnuo usnice, kratko me pogledao da bi jedva čujno procijedio kroz zube:-Sorry… Stvarno mi je žao.- Potom se okrenuo i otišao u svoj automobil.

Mlađi muškarac stajao je iza mene i držao ruku na mom ramenu. Ja sam još uvijek gledao prema Žarku a muškarac me gurnuo prema otvorenim vratima mercedesa. Nitko mi nije mogao pomoći i bio sam svjestan toga. Vrlo brzo sam shvatio da ću ja biti taj koji će morati vraćati Žarkov dug.

Odvezli su me izvan grada. Prošli smo pored nekakvog ribnjaka, odnosno jezera. Skrenuli uzbrdo cestom koja je prolazila kroz šumu da bi potom opet skrenuli na jedan sporedni put gdje su parkirali svoj stari Mercedes. Izašli smo napolje i zaputili se dublje u šumu. Stariji od muškaraca naredio mi je da se skinem.

Osvrtao sam se oko sebe ali nigdje nije bilo nikoga mada je još bio dan. Svukao sam košulju i ostao gol do pasa. Htjeli su da skinem i hlače. Oklijevao sam a oni su pitali što čekam. Tog trenutka iza jednog od drveta pojavio se jedan muškarac.
-Skini se do gola i za početak mu popuši kurac.- Rekao mi je mlađi muškarac misleći na muškarca koji se pojavio nedaleko od nas. Tog trenutka uhvatila me panika. Okrenuo sam se i počeo bježati. Nisam daleko stigao. Mlađi muškarca vrlo brzo me dostigao i bacio na tlo. Ležao sam potrbuške a on me pritiskao svojim koljenima. Prišao nam je i stariji muškarac noseći u ruci nekakvo uže. Došao je do nas i savili su mi ruke na leđima te ih vezali.

Podigli su me s tla i tako vezanog doveli me do onog muškarca koji je stajao bez riječi i čekao. Naredili su mi da kleknem ispred njega. Učinio sam tako jer ionako nisam imao izbora. Muškarac ispred mene raskopčao je šlic na hlačama i izvukao svoj kurac. Klečeći ispred njega s rukama vezanim na leđima učinio sam ono što sam morao… Popušio sam mu kurac.

Nakon obavljenog posla, odnosno pušenja, muškarac je iz džepa izvadio svežanj novčanica i dao ih starijem muškarcu a potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Tek tada odvezali su mi ruke i odmah mi zaprijetili gadnim batinama ukoliko mi opet padne na pamet pokušati bježati.

Tresao sam se što od hladnoće a što od straha. Obukao sam košulju a mlađi muškarac mi je iz moje torbe izvadio jaknu i dao mi je odjenem. Potom su me odvezli do jedne kuće izvan grada ograđene žičanom ogradom koja se nalazila na prilično osamljenom mjestu. Ušli smo u dvorište a muškarci su mi objasnili da ću do daljnjega u toj kući živjeti.

Tada su shvatili kako nemaju ključ od ulaznih vrata kuće. Stariji tip sjeo je u Mercedes i rekao kako će se brzo vratiti. Mlađi muškarac i ja ostali smo čekati ispred kuće. Tek tada mlađi muškarac mi je rekao da se zove Goran. Potom se nasmiješio i rekao kako bi se mogli malo zabaviti dok se njegov prijatelj ne vrati.

Inače odmah po dolasku ispred kuće iz auta su izvadili moje torbe sa stvarima. Goran je otvarao torbe i prekapao po mojim stvarima. Smješkao se vidjevši svo ono seksi rublje, čarape, korzete, haltere, štikle, razna erotska pomagala, kreme, lubrikante… Prvo je od mene tražio da mu pušim kurac.

Potom mi je naredio da spustim hlače i gaćice. Učinio sam što je tražio od mene. Potom mi je naredio neka se rukama oslonim o zid kuće i naguzim se. Gelom mi je podmazao šupak pa potom i svoj kurac. Pojebao me je u guzicu.

Nastavak priče slijedi uskoro.

-Robertino-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 
 

  

Nema komentara:

Objavi komentar