Popularni postovi

09 listopada, 2018

Vezanog su me jebali njih četvorica


Bio sam na koljenima, nagužen, a ruke su mi bile vezane na leđima. Dugačko uže kojima su mi bile vezane ruke protezalo se u visinu do drvene grede za koju je također bilo vezano. Iza mene nalaizila su se četiri muškarca. Zoki i trojica njegovih mladih poznanika.

Naizmjence su me sva četvorica jebali u guzicu… Jedan od njih ugurao bi mi u guzu svoj kurac i prodro u mene tri-četiri puta potom bi se odmaknuo a njegovo mjesto zauzeo bi drugi pa potom treći… Svako malo uljem bi mi podmazivali šupak i svoje kurčeve pa nastavljali s jebanjem.

Sva četvorica guzicu su mi obilno napunili spermom. Kako bi koji svršio tako bi mi raširili guzove i uz glasne komentare praćene smijehom gledali kako mi se iz šupka cijedi sperma. Nakon nekoliko pljuski koje su mi dlanom ruke raspalili po guzovima papirnatim ručnikom obrisali bi mi šupak pa bi se jebanje nastavilo… I tako sve dok sva četvorica u mojoj guzici nisu ispraznili svoja jaja.

Trojica mladih jebača odjenuli su se pozdravili sa Zokijem i napustili kuću. Tek kada su oni otišli Zoki se udostojio osloboditi me tj. odvezati me.

Zokija odnosno Zorana, kako mu je uistinu glasilo ime upoznao sam davnih dana u ondašnjoj vojsci, odnosno armiji ili preciznije rečeno u JNA kako se tada zvala. Moj otac me baš nije obožavao kao ni ja njega. Nazivao me pogrdnim imenima i govorio mi da se ponašam poput nekakve pičkice.

Tek što sam navršio 18 godina moj vrli tata potegnuo je svoje veze i uslijedio mi je poziv za obvezno služenje vojnog roka. Ja sam bio očajan ali moj tata je govorio kako će me to očeličiti i očvrsnuti te kako će vojska od mene napraviti pravog muškarca.

Neću spominjati mjesto gdje sam krenuo na služenje vojnog roka jer to nije toliko ni bitno. Uglavnom taj vojni način života i obuka za mene je predstavljalo katastrofu. Bio sam sve samo ne primjeran vojnik. Teško sam ili nikako izvršavao zadatke te sam često zbog toga bio kažnjavan s prekovremenim dežurstvima.

Pomišljao sam čak i na to da pobjegnem ali to je bilo jako rizično jer ako bi me ulovili završio bi u zatvoru a to bi bilo još gore od onoga što sam proživljavao u armiji. Čak sam u početku bio na nekakvoj obuci za desetara što mi nije predstavljalo nekakvo veselje.

Kada su tadašnji oficiri uvidjeli da sam izgubljen slučaj a došlo je vrijeme za prekomandu, kako se to tada zvalo, poslali su me u nekakvu selendru ili bolje rečeno vukojebinu. Poslali su me na granicu.

Od naše karaule gdje smo obitavali pa do prvog većeg mjesta trebalo je automobilom, starom Ladom karavan, po kaldrmi prijeći desetak kilometara. A i to mjesto bilo je selendra u kojoj se nalazilo nekoliko krčmi a u jednoj od njih subotom bi svirala narodna glazba i to nam je bila jedina razonoda i provod.

Obzirom na preporuke i svoj potencijal rijetko sam davao stražu a uglavnom sam bio zadužen za ispomoć u kuhinji i za odlazak po namirnice. Ladu je vozio kuhar a ja sam mu bio suvozač.

Obitavati na toj planini i biti okružen mladim, potentnim i nadobudnim muškarcima moralo je prije ili poslije rezultirati onim čime je i rezultiralo. Ti mladi momci rijetko su uopće mogli vidjeti ženu a seks je bio nemoguća misija. Stoga se sve svodilo na nabavku porno časopisa i na drkanje.

Napaljeni i u dobroj mjeri ugroženi zbog nedostatka seksa ti mladi vojnici počeli su bacati oko na mene jer moj ženskasti izgled počeo ih je privlačiti. Doskora sam postao predmet njihovih udvaranja. U tome je prednjačio spomenuti Zoran ili Zoki kako smo ga svi zvali.

Potjecao je iz dobrostojeće obitelji a na granici je završio jer je bio, kako je sam to govorio, mangup. Redovito je od kuće dobijao novac koji su mu slali roditelji kao i pakete s hranom pa je izdašno častio sve a ponajviše dvojicu oficira zaduženih za nas. Stoga je i kod njih dobro kotirao i češće od nas ostalih mogao je odlaziti u grad, odnosno to malo veće mjesto koje smo nazivali gradom.

Iako je Zoki bio poprilično arogantan, prepotentan pa čak i bahat mene je počeo privlačiti. Iako sam uglavnom uspješno odbijao nasrtaje svojih kolega pa i Zokijeve on je bio i ostao uporan. Štoviše uopće se nije trudio prikriti svoju zainteresiranost za mene.

Od dežurnog oficira tražio bi dopusnicu za izlazak i oni su mu to uredno odobravali. No potom je osim za sebe dozvolu za izlazak tražio i za mene. Svi su znali, pa čak i oficiri, zašto traži da pođem s njim. Uglavnom bi se samo smješkali a ako bi ja kojiom slučajem odbio poći oficir bi mi rekao kako je to naređenje koje ne smijem odbiti.

Zoki me uredno častio pićem, hranom i cigaretama. Zoki je bio visok, dobro građen i u fizičkom smislu vrlo jak. U blizini karaule nalazila se jedna baraka koja je služila kao spremište za alat i razne druge stvari a sastojala se od dvije manje prostorije. Nisam odmah shvatio zašto je Zoki samovoljno prionuo čišćenju i uređenju te barake. Valjda je svima to bilo jasno osim meni.

Nakon desetak dana jedna od te dvije prostorije u baraci bila je očišćena i svježe okrečena. Zoki je u nju odnio jedan madrac a potom je od mene tražio da mu pomognem oko završnih radova. Rekao mi je kako hranu, piće i cigarete nekako trebam odraditi. Tada sam shvatio njegove namjere.

Zoki je koristio vikend i proveo ga kod kuće. U nedjelju navečer vratio se s paketom hrane i jednom torbom koju nije otvarao a nešto kasnije odnio ju je u onu baraku. Sutradan kasno poslije podneva pozvao me da odemo u baraku jer ima nešto za mene. Odbio sam ali uzalud. Rukom me čvrsto obgrlio oko vrata. Stegnuo me i doslovno sam zacvilo od boli koju mi je nanosio. Nisam bio u stanju pružiti mu bilo kakav otpor i on me stežući oko vrata odvukao u baraku. Zaključao je vrata i rekao mi da otvorim torbu. U torbi se nalazilo žensko seksi rublje, nešto šminke, dva para štikli i nekakva perika.

Tražio je od mene da se skinem do gola i to rublje odjenem na sebe i našminkam se. Odbio se ali njega to nije smetalo. Za razliku od mene on se svukao skroz i ostao posve gol. Gledao sam u njegov veliki kurac koji se klatario između njegovih nogu a kojeg je on počeo stezati svojom rukom.

Rekao mi je da ako se ne želim obući i izgledati kao žensko njemu neće smetati jer on će me pojebati ovako ili onako. Molio sam ga da me pusti napolje ali njemu to nije padalo na pamet. Zgrabio me rukama i doslovno potrbuške bacio na madrac.

Ne znam odakle jer nisam to uspio registrirati ali u njegovim rukama nalazilo se tanko ali čvrsto uže. Kleknuo je moja leđa i savio mi ruke. Opirao sam se koliko sam mogao ali uspio mi je ruke vezati na leđima. Nožem je odrezao ostatak užeta potom mi je taj ostatak vezao oko vrata te ga zakačio za jednu potpornu letvu na zidu barake.

Premro sam od straha jer uplašio sam se da bi se mogao ugušiti. Teško sam disao a Zoki mi je skidao hlače. Potom mi je skinuo i gaće… Uzeo je smeđu staklenu bćicu i njome nauljio svoje ruke. Masnim rukama prelazio mi je po guzovima… Potom je ulje razlio po mojim guzovima i šupku. Nisam vidio ali znao sam da je podmazao i svoj kurac.

Odlučio me pojebati u guzu i znao sam da nemam izlaza i da će se to upravo sada i dogoditi. Zaurlao sam iz svega glasa kada je svojim kurcem stao prodirati u mene. Izvukao je kurac i uzeo nekakvu prljavu krpu te mi njome zatvorio usta. Sada sam još teže disao a on je nastavio svojim kurcem razvaljivati moju guzu.

Kada je napokon svršio izvukao je kurac iz moje guzice pa ga potom obrisao nekakvim ručnikom. Tek tada me oslobodio. Skinuo mi je maramu s usta i otpustio uže. Razvalio me svojim kurcem i jednostavno nisam imao snage a ni volje ustati s madraca.

Zoki me poljubio i legao pored mene. Zagrlio me i tako smo zaspali. Ujutro kada smo izašli iz barake kolege vojnici smijali su se i pljeskali. Komentari su bili lascivni i drski. Govorili su nam da smo mladenci i pitali kako je prošla prva bračna noć.

Šutio sam i gledao u pod za razliku od Zokija koji se ponašao kao da je dobio glavnu nagradu. Od tog dana Zoki i ja spavali smo zajedno u baraci dok su ostali obitavali u spavaonici.

Više se nisam opirao niti sam za to imao razloga. Dobro sam znao da će me Zoki ovako ili onako nataknuti na svoj kurac. Nisam se protivio ni tome da se odijevam u seksi rublje, da se šminkam i tako s našminkanim usnama pušim njegov kurac. Uostalom odijevanje u žensko rublje nije mi bila neka novost jer to sam često činio i kod kuće.

Kako je vrijeme prolazilo tako sam sve lakše pa gotovo bez problema u guzicu primao Zokijev kurac.-Vidiš kako sam ti lijepo razradio šupak.- Govorio bi mi Zoki kao da se time ponosi. Zoki je posjedovao i fotografski aparat. Bio je to onaj ruski Zenit. Imao je mogućnost samo okidanja pa nas je Zoki u nekoliko navrata i fotografirao. Rekao je kako želi imati uspomenu na mene kada se rastanemo.

Vojsku sam napustio prije njega jer nisam koristio redovno odsustvo pa sam tu planinu napustio ranije od ostalih. Zoki me otpratio do grada te ispratio na autobus. Prije nego sam otputovao dao mi je jednu fotografiju na kojoj sam nabijen na njegov kurac. Rekao mi je kako neka i ja imam uspomenu na njega.

Vrijeme je prolazilo. Završio sam fakultet, zaposlio se i napustio roditeljski dom. Nastavio sam se odijevati i šminkati kao žena. Nisam bio sklon avanturizmu i imao sam seksualne odnose s pet-šest muškaraca i sve su to bile veze na dulji rok.

Fotografiju gdje sam nabijen na Zokijev kurac sačuvao sam i često je znao pogledati. Znao sam gdje živi Zoki. Imao sam njegovu adresu ali nikada mu se nisam javljao. Razlog tome bio je i taj što je Zoki još u ono vrijeme kada me guzio pričao o djevojci koja ga čeka u rodnom gradu i s kojom će se po izlasku iz vojske zaručiti a potom i vjenčati.

Vjerojatno mu se nikada ne bi ni javljao da ga nisam pronašao na jednoj društvenoj mreži. Dugo sam se nećkao javiti mu se ili ne. Ipak je prošlo mnogo godina. Javio sam mu se i poslao poruku. Pomalo me iznenadilo to što mi je odgovorio.

Počeli smo se redovito dopisivati pa smo doskora razmijenili i brojeve mobitela. Rekao mi je kako je već niz godina rastavljen i živi sam. Uspješan je poduzetnik i posao mu jako dobro ide. Pozvao me je da ga posjetim pa čak ako to želim mogu se i zaposliti kod njega jer njemu treba upravo netko s mojom naobrazbom.

Rekao sam mu kako ću razmisliti. Razmislio sam i odlučio. Uzeo sam godišnji odmor i otputovao u Zokijev rodni grad. Nisam znao što će biti i kako ćemo jedan i drugi reagirati kada se budemo sreli i vidjeli.

Kada se to napokon dogodilo nisam mogao vjerovati ali ja sam osjetio uzbuđenje. Nakon svgega što je bilo i što se dogodilo ja sam ponovo želio osjetiti Zokijev kurac u svojoj guzici. Vrlo brzo sam shvatio kako i on svoj kurac želi zabiti u mene.

U njegovom komfornom stanu proveo sam desetak dana. Priznao sam mu kako sam shvatio da me nakon onoga što sam doživio u onoj baraci na onoj planini uzbuđuje biti vezan i kako sam od svojih partnera  s kojima sam se zabavljao tražio da me vežu i tako vezanog jebu.

Vratio sam se dobro izjeban od Zokija u svoj grad ali nastavili smo korespodenciju. Slali smo jedan drugome mailove, SMS-ove ili bi, kada bi imali vremena vodili dugačke razgovore putem mobitela.

U jednom mailu Zoki me pitao ima li nešto o čemu maštam a nisam još probao pa ako ima neka mu to napišem. I popustio sam. Napisao sam mu kako često maštam o tome da sam vezan i posve nemoćan a jebe me više muškaraca istovremeno.

Nakon nekoliko mjeseci odlučio sam prihvatiti Zokijevu ponudu za posao. Spakirao sam se i otputovao kod Zokija. Odmah me zaposlio u svom uredu i dao sasvim pristojnu plaću. Stanovao sam s njim, odnosno kod njega pa s te strane nisam imao troškova.

Jedne subote rekao mi je kako mi želi pokazati staru drvenu kuću i imanje koje je naslijedio a koja se nalazi na selu. Ništa nisam sumnjao i krenuli smo. Kuća je bila stara i drvena ali u vrlo dobrom stanju. Rekao mi je kako ćemo malo razgledati okolicu pa ćemo u toj kući i prenoćiti.

Kada je ujutro tražio od mene da se odjenem i našminkam kao žena ništa nisam sumnjao. Ni kada mi je vezao ruke na leđima pa me stavio u pseći položaj a uže prebacio oko grede ništa nisam sumnjao. Mislio sam kako je to još jedna od naših igrica koje smo prakticirali.

A onda su se u kući pojavila trojica mladih muškaraca… I dogodilo se ono što sam na početku priče opisao.
-Evo dragi moj, sada sam ti ispunio ono o čemu si mi pisao da maštaš.- Rekao je Zoki glasno se nasmijavši.

-Žac-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 
 

Nema komentara:

Objavi komentar