Popularni postovi

01 siječnja, 2019

U guzicu me jebe tata moje snahe Hane


Moja žena Inga i ja imamo sina Denisa. Živjeli smo u maloj ali lijepo uređenoj obiteljskoj kući koju je moja žena naslijedila od svoje bake i djeda. Ja sam vam tzv. „dotepenec“. Naime to znači da sam u veliki grad došao sa sela i nisam posjedovao nikakvu imovinu.

Tek dolaskom u veliki grad mogao sam u potpunosti ispoljiti svoju osobnost i ono što volim, što osjećam i što želim biti. A to je bilo to da se odijevam, šminkam i osjećam kao žena. Iako sam, barem u mlađim danima, bio privlačan ženama mene su više privlačili muškarci.

Ostvario sam čitav niz seksualnih odnosa s muškarcima kojima su se sviđali drugi muškarci a pogotovo takvi kakav sam bio ja. Koji se voli odijevati i šminkati kao žena. Jebali su me u guzicu i napušio sam se mnogo kuraca, polizao mnogo šupaka i nagutao  sperme. No ipak sam ostvario i nekoliko kontakata i poznanstva sa ženama pa između ostalih i sa svojom ženom s kojom sam osnovao bračnu vezu.

Što se moje žene tiče ona je s očeve strane potjecala iz Dalmacije a mama joj je bila iz ovih kontinetalnih krajeva. Tako je i naslijedila kuću na moru i u nju uložila podosta novca jer bila je ambiciozna i svoju perspektivu je vidjela u turizmu, tj. u iznajmljivanju apartmana. Odlaskom u prijevremenu mirovinu skroz se posvetila tom poslu.

Sukladno tome ona bi odlazila na more već početkom četvrtog mjeseca a vraćala bi se krajem devetog ili početkom desetog mjeseca. Meni je to u potpunosti odgovaralo. Sve te mjesece dok nje ne bi bilo ja sam živio svoj život. Odijevao bi se, šminkao i oblačio kao žena i vodio sam paralelni život seksajući se s raznim muškarcima.

Sve je puklo onog dana i onog trenutka kada je moja žena pronašla moje stvarčice. Pod stvarčicama mislim na moju žensku odjeću i seksi rublje. Na svu sreću nije pronašla sve one moje perike koje sam pomno sakrio u podrumu kuće. Druga sreća bila je to što je moja žena pomislila kako ja, dok je ona na moru, u kuću dovodim druge razno razne drolje, kako ih je nazvala.

Poludjela je ali ni izdaleka ne na način kako i koliko bi poludjela da je shvatila kako svo to rublje, šminka i haljine ne pripadaju mojim ljubavnicama nego meni. Sreća u nesreći bila je što nije pronašla moje perike. I što mi je preostalo nego od dva zla prihvatiti ono manje i prihvatljivije. Priznao sam, iako to naravno nije bila istina, da je varam s drugim ženama.

Ionako je poludjela i doslovno me izbacila iz kuće. I što sad? Po već pomalo stare dane našao sam se na ulici. Možda sam nakon toliko godina braka mogao i trebao tražiti udio u kući ja to ipak nisam učinio. Bio sam sretan da nije otkrila pravu istinu.

Ostao sam doslovno na ulici nisam znao kuda, gdje i kamo. Moj sin Denis oženio je lijepu i mladu Bosanku Hanu. Kreditom su kupili su stan i započeli zajednički život. Kažem Bosanku mada je Hana rođena ovdje u Zagrebu gdje je odrasla, završila školu i fakultet. Naime njezini roditelji bili su iz Bosne. Majka Sanela i tata Fadil.

Fadil je kao, kao i ja, vrlo mlad došao u grad. Radio je ne građeviniraskim poslovima, ali uz rad se obrazovao pa napredovao u poslu. Postao je brigadir pa poslovođa a na kraju je postao i suvlasnik u jednoj građevinskoj tvrtki. On je sam za sebe uvijek govorio, i nije se trudio to skrivati, da je bio kurviš i da je uredno varao svoju ženu. Izgradio je i kuću koju su žena i on nakon rastave prodali. Podijelili su novac i on je za svoj dio novca kupio stan. Žena mu se preudala a on, Fadil, nikada se više nije ženio.

Nemajući gdje i kamo obratio sam se svom prijatelju i ocu moje snahe za pomoć. Nije uopće dvojio i odmah mi je ponudio gostoprimstvo u svom stanu. Tako sam se uselio u stan snahinog tate.

Iako sam napomenuo da ću kod njega ostati toliko vremena dok se ne snađem on je odgovorio kako kod njega mogu ostati koliko želim ali pod jednim uvjetom. A uvjet je bio taj da mu iskreno prizna razlog zbog kojeg me moja žena, nakon toliko godina braka, izbacila iz kuće.

Da, pokušao sam mu lagati i nisam bio iskren ali ja inače jako loše lažem i Fadil je to shvatio. Ponovio mi je kako traži pravu istinu i kako u njega mogu imati puno povjerenje jer u protivnom i on će me izbaciti napolje iz stana.

I tada sam prelomio u sebi. Otvorio sam se i posve iskreno i bez rezerve priznao mu što je pravi razlog za kojeg moja naivna žena ne zna a volio bi da tako i ostane. Gledao me strogo zbiljnog lica i tada sam se osjećao manji od makovog zrna jer pomislio sam kako sam tek sada gotov i kako će me Fadil izjuriti na cestu a osim toga kada za moju tajnu saznaju moj sin i snaha to će tek biti katastrofa.

No Fadil se počeo glasno smijati što je kod mene izazvalo još jaču nelagodu. A onda je on započeo svoju priču. Pričao mi je o tome kako je kao mlad radnik spavao po barakama i kako je tamo prvi puta upoznao jednog mladog dečka sličnog mojim sklonostima. Onali i ostali radnici jebali su ga u guzicu a i napušio im se kurca. Osim toga u danima apstinencije od seksa dok su radili po raznim terenima pojebao je nekoliko muškaraca u guzicu.

Kada je završio sa svojom pričom nisam bio načisto o tome što sad da mislim i kako da se ponašam. Fadil je preuzeo inicijativu. Opet se uozbiljio i gledao me, bez riječi, desetak sekundi da bi napokon rekao:
-Hajde, idi našminkaj se i obuci kao žena da vidim kako izgledaš.-

Bez riječi protivljenja učinio sam što je tražio od mene. Nakon nekih tričetvrt sata pojavio sam se pred Fadilom u elegantnoj haljini, našminkan a ispod haljine odjeven u seksi rublje. Kada me vidio tako odjevenog rekao je:
-Pa prijatelju moj, sad imaš dvije mogućnosti. Prva je da se odmah iseliš iz mog stana a ja ti dajem svoju časnu riječ kako nikada nikome neću ispričati za ovo.- Zastao je i šutio.

-Dobro, a druga mogućnost?- Nisam izdržao a da ne pitam.
-Pa druga mogućnost ti je da se, osim što se useliš u moj stan, useliš i u moj krevet. Stanarinu ćeš mi plaćati u naturi. Jesi li razumio?-
Razumio sam i sve mi je bilo jasno. Te noći postao sam podstanar, u stvari sustanar, ne samo u Fadilovom stanu već i u Fadilovom krevetu. Te noći u njegovom krevetu popušio sam mu obrezani kurac i bez protivljenja dopustio mu da me pojebe u guzicu. Uostalom nisam baš imao nekog izbora.

Dlanom ruke pljusnuo me po guzici i rekao:-Digni još malo dupe u vis…Sad ću ti do vrha guzicu napuniti svojom bosanskom spermom.- I napunio me… Do vrha. No imao je Fadil još jedan uvjet kojeg mi je rekao tek nakon što sam mu popušio kurac i nakon što me pojebao u guzicu. Tražio je da mu obećam kako neću održavati seksualne odnose s drugim muškarcima jer ne želi riskirati bilo kakvu boleštinu. Pristao sam i obećao mu kako ću mu biti vjeran.

Sada živimo zajedno i spavamo zajedno. Moram priznati kako je Fadil za svoje godine vrlo potentan i izdržljiv muškarac. Gotovo svakodnevno jebe me u guzicu a voli i to da mu ližem šupak i gutam spermu. Uvijek inzistira na tome da se našminkam i odjenem kao žena.

Naša djeca, tj. njegova kćer i moj sin pojma nemaju kakav odnos smo nas dvojica ostvarili i na čemu se on temelji. Sinu je žao što smo se njegova mama, a moja sad bivša žena, rastali ali opet mu je jako drago što me tata njegove žene prihvatio i primio na stan. Fadilova kćer također pojma nema i njoj je čak drago da se ja i njezin tata tako dobro slažemo. Njezin tata Fadil uz ciničan osmijeh zna reći:-Kada već tvoj sin jebe moju kćer zašto ja ne bi jebao tebe.-

-Uroš-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 
 

Nema komentara:

Objavi komentar