Popularni postovi

10 ožujka, 2019

Priča o tome kako su mamu i mene jebali u guzicu (1. i 2. dio)


-PRVI DIO-

Nikada ni jednoj ženi nije bilo lako biti samohrana majka pa tako to nije bilo lako ni mojoj mami Kseniji kao ni njezinoj prijateljici Ines. Dakle obje su bile samohrane mame i to im je bilo zajedničko. Razlika je bila u tome što je moja mama bila rastavljena a Ines je svoga sina Dražena rodila u izvanbračnoj vezi. Dakle nikada se nije udavala i to je za nju bio dodatni životni uteg.  Nakon rane rastave s mojim ocem moja mama sa mnom otišla je živjeti u nedovršenu kuću koju su joj na korištenje ustupili ujak i ujna. Ines je sa svojim sinom živjela u obiteljskoj kući u kojoj su osim nje živjeli njezini roditelji, stariji brat sa svojom obitelji i mlađa sestra. U toj kući nju baš nitko nije volio. Roditelji su joj zamjerali zbog toga što je kao vrlo mlada često mijenjala muškarce a onda joj se dogodilo i to da je zatrudnjela. Zbog toga je ni brat nije cijenio kao ni mlađa sestra.

Kako sam napisao mama i ja uselili smo se u spomenutu nedovršenu kuću. Obzirom na činjenicu da su mama i Ines bile dobre prijateljice a uzimajući u obzir okolnosti u kojima je živjela Ines sa sinom mama joj je velikodušno ponudila mogućnost da živi s nama. Ines je to s oduševljenjem prihvatila. Iako u kući nije bilo mnogo prostora snašli smo se. Veću sobu koja je ujedno bila i dnevna soba dijelile su Ines i mama. Dražen i ja smjestili smo se u manjoj sobi. Živjeli smo skromno jer ni Ines kao ni moja mama nisu imale baš nešto velike plaće. Ines je radila kao pomoćna kuharica a moja mama bila je čistačica (spremačica). Sukladno tome obje su se nastojale domoći dodatnih poslova a to je uglavnom bilo čišćenje i spremanje tuđih kuća i stanova te glačanje rublja.

U našem malom mjestu živjela su dvojica braće, Sergej i Vladimir. Navodno im je imena nadjenuo njihov djed koji je bio Rus. Bili su to prilično obijesni, bahati i arogantni mladi muškarci. Sergej je bio nešto stariji i imao je iza sebe propali brak i kćer koja je ostala živjeti s njegovom bivšom ženom. Braća su živjeli raskalašeno i rastrošno jer su im mogućnosti to dopuštale. Roditelji su im bili vrlo imućni tako da su im nedaleko od svoje izgradili novu i prilično veliku kuću, samo za njih dvojicu. I sad evo gdje i kako je sve započelo. Toj dvojici braće sviđale su se naše mame i željeli su ih, kako su oni to otvoreno čak i pred nama, a mislim na Dražena i sebe, govorili… pojebati. Za početak su naše mame angažirali kako bi im čistile i spremale kuću te glačale rublje. 

Sada ću se malo vratiti na Dražena i mene. Obojica smo bili mirne i poučene naravi. Najviše vremena provodili smo zajedno i rijetko smo se družili s ostalim vršnjacima. Jednog dana Dražen je sa svojom mamom bio kao ispomoć kod čišćenja jednog stana. Iz tog stana donio je lijepe, seksi, crne, ženske gaćice. Rekao je da ih je izvukao iz vreće u kojoj se nalazila gomila rublja za pranje koje je između ostaloga u perilici trebala oprati njegova mama. Dražen nije tajio da mu se te gaćice jako sviđaju i kako drka na njih. Nagovarao je i mene da drkam na te gaćice i ja sam pristao. Svidjelo mi se i bilo je to za mene, osim novo, vrlo uzbudljivo iskustvo. Doskora smo bez imalo srama jednog pred drugim zajednički drkali na te gaćice koje smo pomno skrivali kako ih naše mame ne bi pronašle.

No jedne večeri kada naše mame nisu bile doma Dražen je u našu malu sobu donio dvoje gaćice. Držao ih je u rukama i mirisao. Rekao mi je kako su to gaćice od moje i njegove mame. Iako sam u početku imao određenu averziju spram te spoznaje ubrzo je toga nestalo i sada smo obojica redovito drkali na gaćice naših mama. Još uvijek nisam ni izdaleka slutio kamo me sve to vodi. Slijedeći korak koji je napravio Dražen bio je taj da na sebe obuče gaćice moje mame. Govorio je da ga to silno uzbuđuje. Bio sam mu podložan pa je i mene bez veće muke nagovorio da na sebe obučem gaćice njegove mame. Naravno da to nije bio kraj.


Prenerazio sam se kada mi je ruku zavukao u gaćice njegove mame koje sam imao na sebi  i počeo mi svojom rukom drkati kurac. No iako sam prvotno bio šokiran tim njegovim postupkom morao sam priznati da mi se svidjelo. Naravno da je logično bilo to da i ja njemu na taj način počnem drkati kurac. 

Jednog dana Dražen me uveo u malu prostoriju koja je služila kao smočnica i spremište za razne stvari. S posljednje police izvadio je kartonsku kutiju i otvorio je. Unutra su u najlonskoj vrećici bila zamotana tri umjetna kurca. Dražen mi je rekao kako već dulje vrijeme zna za tu kutiju i kako se tim umjetnim kurčevima zabavljaju naše mame. Ja o tom pojma nisam imao. Dražen je u ruku uzeo najmanji model od tri umjetna kurca i pitao me znam li zašto je taj mali kurac dobar. Nisam znao odgovoriti ali on jest. Rekao je kako je taj kurac dobar za guranje u guzu. Čak mi je rekao kako je osobno gledao svoju mamu dok si ga zabija u šupak. Mislio sam da laže ali nisam ništa rekao. Uglavnom te smo kurčeve vratili na mjesto.

Obzirom da su tijekom tjedna radile, naše mame bi subotom izašle negdje gdje bi se provodile do dugo u noć tako da smo Dražen i ja ostajali sami kod kuće. Znao sam da su Draženova i moja mama imale tri-četiri perike. Govorile su da im te perike dobro dođu kada ne stignu kod frizera pa ih stave na glavu prilikom večernjih izlazaka. Spominjem te perike stoga jer jedne od subota kada smo bili sami kod kuće Dražen je uzeo jednu od tih perika i stavio sebi na glavu. Isprava mi se to činilo kao nekakva zezancija. No kada je uzeo šminku svoje mame pa si narumenio usnice i nafarbao oči nešto mi je postalo sumnjivo. S perikom na glavi i našminkan poput žene pitao me da li mu se sviđam. Bio sam zbunjen i nisam znao što reći. No on je rekao neka malo sačekam. Otišao je u sobu naših mama i vratio se kroz petnaestak minuta. Na sebi je imao maminu haljinu, hulahopke na nogama a obuo je i štikle. Pitao me da li mi sada sviđa. Rekao sam da mi se viđa ali ni sam nisam znao što da točno mislim u tom, za mene vrlo, delikatnom trenutku.

Tu iznenađenjima nije bio kraj. Donio je onu kutiju s umjetnim kurčevima i nekakvu kremu. Onaj najmanji kurac podmazao je tom kremom a potom je tu istu kremu utrljao u svoj šupak. Na moje ogromno zaprepaštenje taj umjetni kurac ugurao je u svoju guzu. Priznao mi je kako to često čini kada je sam u kući. Uzeo je potom veći kurac i njega namazao. Pružio ga je meni i rekao mi da mu ga ja gurnem u šupak. Učinio sam to a dok sam mu ga gurao i izvlačio on je zadovoljno dahtao i vrtio guzicom. Ta igra trajala je možda nekoliko minuta sve dok me nije pitao zašto se ne skinem do gola pa mu onda posve gol gurnem umjetni kurac u guzu. Objasnio mi je da će i meni a i njemu tako biti zabavnije. Kada sam se svukao umjesto da ga nastavim jebati umjetnim kurcem Dražen je rukom primio moj kurac i počeo ga drkati. Gledajući ga tako našminkanog i odjevenog poput žene uzbudio sam se i kurac mi se dignuo.

Ipak nisam očekivao ono što je uslijedilo. Dražen je čučnuo ispred mene i moj kurac uzeo u svoja usta. Nikada mi nitko do tada nije pušio kurac i to mi je bilo prvi puta. Dražen je to radio vrlo dobro i moram priznati da sam počeo uživati. Nisam svršio ali bio sam blizu kada je Dražen prestao s pušenjem. Uzeo je onu kremu i njome namazao moj kurac a potom opet svoj šupak. Okrenuo se i naguzio. Kratko je rekao:
-Daj, jebi me.-
Nisam nikada imao seksualne odnose ni s jednom djevojkom ali ni slutio nisam da će moje prvo jebanje biti jebanje prijatelja u guzicu, a bilo je. Zabio sam svoj kurac u Draženovu guzu i bilo je to novo i, za mene u tom trenutku, lijepo iskustvo. 

Morao sam znati, a ipak nisam, da će to moje jebanje Dražena u guzicu imati svoju cijenu i svoj nastavak. Da, spavali smo u istoj sobi i tako je naš odnos postao čest i redovit. Jebao sam ga dva do tri puta tijekom tjedna i obojica smo uživali a osim toga postali smo bliskiji i prisniji nego ikada ranije. Kako rekoh to je moralo imati svoju cijenu. Dražen je zahtijevao od mene da se i ja počnem odijevati i šminkati kao djevojka te da ga tako odjeven i našminkam jebem u guzicu. Njemu za ljubav učinio sam kako je tražio. Osim toga morao sam priznati da mi se svidjelo mi na sebi imati mamine čarape, štikle, haljine... Bio sam previše naivan i kako već spomenuh podložan Draženu pa sam vrlo brzo popustio njegovom nagovaranju da i on mene tako odjeven jebe u guzicu. I tako je to postala učestala praksa. Šminkali smo se i odijevali kao žene. Tako odjeveni jedan drugome pušili smo kurac i jedan drugoga jebali u guzicu.


-DRUGI DIO-


A sada ću se vratiti na ona dva brata, Sergeja i Vladimira. Rekoh da su se njih dvojica palili na naše mame. Željeli su ih jebati i stoga su počeli koristiti njihove usluge spremanja i čišćenja. Osim toga ta dva brata imali su krojačku radnju. U stvari ta krojačka radnja glasila je na njihovu mamu ali oni su bili pravi voditelji poslova. Nabavljali su tekstil i raznu robu koju bi žene koje su kod njih radile prepravljale i prekrajale. Oni su potom svojim kanalima tu robu lifrali dalje. Osim toga u toj radnji šivali su i prekrajali zavjese, haljine, hlače, odijela...


U želji da se još više zbliže s našim mamama nabavili su im nove šivaće strojeve. Inače Ines se razumjela u krojačke poslove od ranije i imala je staru šivaću mašinu pa je i moju mamu naučila dosta toga vezanog uz taj posao. Dakle Sergej i Vladimir nabavili su im nove šivaće strojeve i postavili ih u drvenoj šupi iza naše kuće. Nagovorili su naše mame da šivaju za njih a oni će im dobro platiti.

Bilo je jasno da je samo pitanje dana kada će Draženova i moja mama pristati na seks s njima dvojicom. Dražen mi je ispričao kako je prisluškivao razgovor naših mama. Njegova mama nije baš bila protiv toga da popusti ali moja se protivila. Naime moja mama je rekla kako je čula iz priča nekih žena da su njih dvojica prilično divlji, nastrani, brutalni i da vole analni seks. Mnoge djevojke prekidale su vezu s njima dvojicom upravo zbog toga jer su inzistirali na tome da ih jebu u guzicu. Draženova mama je bila spremna pristati i na to za razliku od moje. Ipak se dogodilo i pristale su. Naime ta dva brata zaprijetila su Ines i mojoj mami kako će im uzeti nazad šivaće strojeve a osim toga više ih neće ni angažirati za čišćenje i spremanje kuće. Obzirom da su njih dvojica bili vrlo izdašni u plaćanju to bi za naše mame predstavljao veliki gubitak u novčanom smislu.

Sergej i Vladimir jebali su naše mame i mi smo to znali. Znali smo i to da ih jebu u guzicu. Ali nismo ni slutili da će u guzicu jebati i nas dvojicu.


Dražen je ispao nesmotren pa usudim se čak reći i glup. Njegova mama zatekla ga je našminkanog, s perikom na glavi te odjevenog u njezino donje rublje. Bila je u totalnom šoku. Dražen također. Pokušavao se izvući na način da joj je ispričao priču kako se samo zabavljao te kako je razmišljao o tome da na fašnik bude odjeven kao žena i stoga je htio vidjeti kako bi to izgledalo. Mama mu baš i nije povjerovala ali ipak je nekako  prihvatila to njegovo objašnjenje. No onda je i ona ispala nesmotrena, naivna pa i glupa. Nakon seksa sa obojicom braće istovremeno a podgrijana s nekoliko piva koje je popila ispričala im je kako je svog sina Dražena zatekla odjevenog u njezino rublje, obuvenog u štikle, našminkanog i s perikom na glavi. Još je dodala kao se vjerojatno i ja tako odijevam.


Moram ovdje spomenuti to kako je moja mama odustala od seksa s tom dvojicom bahate i arogantne braće. Razlog sam doznao tek kasnije nakon nekog vremena. Za mamin ukus bili su previše brutalni a osim toga seks u guzicu za mamu nije bio podnošljiv jer bili su grubi i iživljavali su se na njoj. Nakon što je morala pristati na seks s obojicom istovremeno prekinula je svaki odnos s njima. No Ines je nastavila jer njoj i seks s obojicom nije predstavljao problem.

Nekoliko dana kasnije Vladimir i Sergej naletjeli su na Dražena u jednom kafiću udaljenom od mjesta gdje inače živimo nekih pet-šest kilometara. Pitali su ga kako će do kuće na što je on rekao da ide pješke. Oni su mu rekli kako za to nema potrebe jer može s njima u njihovom automobilu. Ništa ne sumnjajući Dražen je pošao s njima. Umjesto do naše kuće oni su ga dovezli u dvorište svoje kuće. Prisilili su ga da uđe iako on to nije imao namjeru i slutio je da će mu se nešto dogoditi samo nije znao što. Prvo su ga tjerali da pije rakiju. Dražen ih je molio da ga puste ali oni su se tek počeli zabavljati. Potom su ga natjerali da se skine do gola. Pitali su ga koliko dugo vremena se već jebe u guzicu. Dražen je to negirao a kada su mu rekli da im je njegova mama sve ispričala premro je od straha i srama. Nije razmišljao jer da jest shvatio bi da im je njegova mama mogla ispričati samo to kako ga je zatekla odjevenog kao žena.


Bio je gol, posramljen, prestrašen i zbunjen. U toj i takvoj situaciji doslovno se slomio. Priznao im je kako se odjeva kao žena te kako to isto činim i ja. Priznao im je i to kako jedan drugome tako odjeveni pušimo kurac i jebemo se u guzicu. Dozvolili su mu da se odjene a potom ga strpali u automobil i dovezli ga do naše kuće. Obzirom da je bila subota pa naše mame nisu bile kod kuće čekao sam Dražena. Znao sam da se tog poslijepodneva trebao naći sa nekim prijateljima iz Zagreba ali obećao se požuriti doći kući. I sada kada je stigao ali u društvu Sergeja i Vladimira shvatio sam da se nešto ružno dogodilo i da će se još toga ružnoga dogoditi. Bio sam u pravu.

Dražen se nalazio između ta dva rabijatna lika. Stajao je pokunjene glave i šutio. Sergej se zlobno cerekao dok mi je njegov brat pričao kako sve znaju a potom i precizirao što sve znaju, a znali su gotovo sve jer Dražen im je mnogo toga ispričao u detaljima. Rekli su Draženu i meni da uzmemo odjeću, obuću, šminku, štikle i perike te da pođemo s njima. Tada mi je bilo jasno što nas čeka. Nisam se ni stigao usprotiviti jer rekli su mi da ukoliko ih ne poslušam za naš pederluk će vrlo brzo znati čitavo mjesto ali i šira okolica. Osim toga to da jebemo jedan drugoga u guzu znati će i naše mame. Naime Draženova mama ipak nije znala da smo Dražen i ja ljubavnici. Možda je sumnjala ali ipak nije znala a o preodijevanju svoga sina ništa nije govorila ni mojoj mami. Svjesni da nemamo izlaza učinili smo ono što su braća od nas tražili.

Automobilom su nas odvezli nazad do svoje kuće. Čim smo ušli naredili su nam da se našminkamo i preodjenemo. Kada su nas vidjeli tako transformirane zlurado su se smijali i obasipali nas vulgarnim komentarima. Nas dvojica šutjeli smo i još uvijek se potajice nadali da će nam se smilovati i pustiti nas. To se nije dogodilo. Za početak smo im morali pušiti kurac a potom lizati šupak. Uslijedilo je jebanje u guzicu. Sergej je jebao mene a Vladimir Dražena. Nakon što su spermu iz jaja istresli u naše guzice uzeli su mali predah. Nas dvojica smo im morali skuhati kavu i poslužiti pivo. Njega su zvali Draženka a mene očalinko jer sam nosio naočale.

Nakon predaha kojeg su si uzeli Vladimir me je odveo u svoju sobu a Dražen je ostao u sobi sa Sergejem. Vladimir me nataknuo na svoj kurac i držeći me tako nabijenog pitao znam li da ćemo od danas Draženka i ja biti njihove kuje. Nije me samo pojebao pa pustio na miru. Iživljavao se na meni vrlo vjerojatno isto kako se iživljavao kada je moja mama bila u pitanju. Vadio bi svoj kurac iz moje guzice pa mi širio guzove i pljuvao po šupku. Zalijevao me pivom pa bi svoj kurac ispirao pivom i tražio od mene da mu ga ližem i dudlam. Spermom me zalio po licu pa mi je kurcem opalio šamar i naredio mi da s poda poližem spermu koja je dolje završila. Odveo me u kupaonicu i popišao mi se po guzici. Na glasan poziv svoga brata odveo me u sobu gdje se nalzio dražen. Dražen se nalazio u psećoj pozi a Sergej mu je rukama raširio guzove. Iz Draženovog šupka cijedila se sperma. Natjerali su me da ližem tu spermu koja se cijedila iz Draženove guze. Nisu nam dozvolili ni da se istuširamo već su nas takve mokre i pune njihove sperme istjerali van iz kuće i pješke smo se morali vratiti doma.

Bio je to tek početak naših redovitih susreta, koji su uslijedili, s bizarnom braćom. Uistinu smo postali njihove kuje. Trajalo je to skoro godinu dana. Tada je Draženova mama upoznala jednog muškarca za kojeg se odlučila udati i preseliti se u Zagreb.Nekako u isto vrijeme Vladimir i Sergej posvađali su se ali pravi razlog njihove svađe nisam znao. Ubrzo nakon toga Vladimir se oženio a potom sa ženom otišao u Njemačku gdje je ona živjela i radila.

To što je Vladimir zasnovao bračnu vezu i otputovao meni je donekle bila olakšavajuća okolnost. Sada me barem više nisu jebali obojica već samo Sergej. 

I tu priči nije kraj jer dogodilo se nešto posve ludo i za mene neočekivano. Naime mama i ja morali smo se iseliti iz kuće iz razloga što su ujakova djeca kuću odlučili dovršiti i prodati. Dakle mama i ja našli smo se u uistinu nezavidnoj situaciji. Tu i takvu situaciju spretno je iskoristio Sergej koji nam je ponudio da besplatno stanujemo u njegovoj kući.



Mama je, baš kao i ja, dobro znala da će to stanovanje platiti na drugi način. I plaćala je. Ako ništa drugo u dobroj mjeri rasteretila je mene jer sada je Sergej više vremena provodio s njom. Mislio sam i nadao se kako je to privremeno i kako ćemo se već nekako snaći te otići od Sergeja jer mama je planirala otići u Zagreb, zaposliti se i pronaći mali stan za nas dvoje.


Umjesto da se to dogodi za mene je uslijedio novi šok. Naime jednog dana mama mi je priopćila kako ju je Sergej zaprosio i ona je pristala. Pristala se udati za Sergeja. Taj brak potrajao je gotovo dvije godine. U stvari do trenutka kada je mama shvatila da sam ja žrtva seksualnog iživljavanja od strane njezina supruga. A što se sve nakon toga događalo, a dogodilo se mnogo toga, to je sad već za jednu drugu priču. Recimo treći dio.

-Vitomir-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 
 

Nema komentara:

Objavi komentar