Popularni postovi

27 travnja, 2015

Zgodna starka u halterima bio je tata moga znanca

Svena nisam vidio nekoliko godina. Čuo sam od nekih znanaca da je otputovao u Amsterdam i nakon toga nitko više za njega nije čuo. Prošlo je nekih pet a možda i šest godina kada sam naletio na njega spuštajući se Tkalčićevom ulicom prema Trgu. Stajao je ispred izloga neke prodavaonice suvenira i prstima ruku spretno je motao cigaretu. Registrirao sam ga krajičkom oka kada sam već gotovo prošao pored njega. Zastao sam i osvrnuo se... Da, uistinu je to bio Sven. Zazvao sam ga imenom i kada se okrenuo trebala mu je sekunda-dvije da me prepozna a onda su mu se usta razvukla u široki osmijeh. Srdačno smo se pozdravili i, kako to običaj nalaže, svratili u prvi bar na pivicu. Naširoko mi je pričao o svom boravku u Nizozemskoj. Vratio se i trenutno malo, odnosno povremeno, radi kod Radmile u kafiću koji vodi njezin sin a naš stari znanac iz gimnazijskih dana. I on, Sven, ima namjeru otvoriti neki mali kafić no nedostaje mu para ali nada se da će to pitanje doskora riješiti uz Radmilinu pomoć.


Naime, Radmila je stara kurvetina koju smo Sven, ja i još nekoliko naših prijatelja, jebali kao klinci dok smo još išli u gimnaziju ali i kasnije u studentskim danima. Radmilu smo upoznali preko njenog vanbračnog sina Trpimira koji je s nama išao u isti razred. Trpimir je bio odličan učenik i isto takav student. Uvijek je bio miran, tih i povučen ali u njemu se krio pravi genijalac. Njegova mama Radmila bila je prava drolja što se moglo vidjeti već na prvi pogled. Rasna, malo krupnija, plavuša koja se napadno šminkala i isto tako odijevala. Hvatala je starije muškarce i to isključivo zbog novca a istinski je uživala jebati se s mlađahnim muškarcima. Sven i ja, za razliku od Trpimira, bili smo prilično razuzdani. Voljeli smo tulumariti, ganjati cure i nikakav problem nam nije bio napiti se s društvom te jutro dočekati u nekom drugom dijelu grada ili nečijem stanu a da vlasnika nismo ni poznavali. Bitno je bilo da ima djevojaka, pića, trave i da se tulumari.


Sven, ja i još dvojica prijatelja jednom smo prilikom zaštitili Svena kada je bio fizički napadnut od neke nadrogirane i pijane ekipe. Uopće se ne sjećam kako se takav tih i miran dečko poput Trpimira našao u toj i takvoj situaciji ali znam da smo zbog njega zaradili nekoliko lijepih modrica po licu. Trpimir nam je zbog toga bio neizmjerno zahvalan ali i njegova mama. Bili smo još srednjoškolci i to što nam se pružila prilika jebati jednu malo stariju i rasnu ženu kakva je bila Radmila za nas je bio vrh vrhova. Jebali smo je još jedno vrijeme dok smo išli na fakultet sve dok nam se životni putevi nisu razišli. Radmilu sam ponekad viđao u nekim kafićima uglavnom u centru grada. Godine i neuredan život na njoj su ostavile traga ali i dalje je izgledala kao drolja, čak i više nego ranije. Osim što je ostarila, nabacila je viška kila ali i dalje je bila ista. Nastojala je uloviti kakvog penzionera s dobrom lovom a pravi interes su joj bili mladi dečki. Kada bise sreli u prolazu bi jedno drugom klimnuli glavom i to je bilo sve mada sam u nekoliko navrata htio zastati i pitati za Trpimira ali kako je Radmila uvijek bila s nekim u društvu nisam joj želio smetati. Za razliku od nje Trpimira uopće nisam viđao.

Sad sam pomalo bio iznenađen time što je Sven u bliskom kontaktu s Radmilom i Trpimirom. Zanimalo me kako je Trpko, jer tako smo ga skraćeno zvali. Spomenuvši njegovo ime Sven me podozrivo pogledao prije nego je odgovorio kako je Trpko ok. Stekao sam dojam da mi još nešto želi reći vezano uz njega ali se dvoumi. Nisam inzistirao niti želio ispasti previše znatiželjan jer izgledalo mi je da Sven ne želi previše govoriti o svom odnosu s Radmilom i njenim sinom i kao da je previše i ovo što mi je rekao. U svakom slučaju u svemu tome postojalo je nešto za što je Sven želio da ostane neotkriveno i ja sam to poštovao. Nakon nekoliko ispijenih piva rastali smo se uz dogovor da se nađemo u petak navečer, malo prolunjamo gradom i obiđemo neka stara mjesta gdje smo nekada zalazili.

U petak navečer našli smo se u kafiću iz naše mladosti koji je još uvijek postojao. Večer smo započeli s nekoliko žestokih pića. Obišli smo neka stara mjesta ali sad su tu bili neki novi klinci a od stare ekipe nije bilo ni traga. Navratili smo u jedan mali restoran gdje smo nekada dolazili na lignje i srdele. Još je postojao i uz pržene ribice prisjećali smo se dogodovština iz davnih dana. Nakon nekoliko čaša crnog vina sjeli smo na klupu u parku i smotali jedan joint. Nakon popušenog jointa Sven se opustio i živnuo.
-Stari moj, sad idemo popiti piće na jedno mjesto gdje zalaze samo odabrani.- rekao mi je.
Bio je to opet onaj stari, otkvačeni, Sven spreman za akciju a i ja sam bio dobro raspoložen te sam ne pitajući gdje je i kakvo je to mjesto za odabrane slijedio Svena. Nakon petnaestak minuta hoda s glavne ulice smo skrenuli u jedan mračni prolaz. Ušli smo u mračno prostrano dvorište koje su okruživale stare zgrade. Tek iznad jednog od ulaza u zgradu gorjela je mutna lampa. Fasade starih trokatnica koje su nas okruživale bile su oronule i u lošem stanju što se moglo lako uočiti mada je bilo mračno. Uz jedan od zidova bila je postavljena građevinska skela. Dvorište je bilo krcato šljunkom, pijeskom, daskama i raznim drugim građevinskim materijalom. Bez da sam išta pitao shvatio sam da se valjda krenulo u obnovu vanjskog izgleda zgrada oko nas.

Sad mi je već postalo čudno i pitao sam se kamo me to Sven doveo? Došli smo do kraja dvorišta, točnije do onog ulaza iznad kojeg je gorjelo svjetlo. Pored ulaza stajala je hrpa dasaka prekrivenih najlonom. Sven je otvorio stara masivna vrata i ušli smo u hodnik. Potražio je rukom prekidač i uz zvuk škljocanja upalila se mutna stubišna rasvjeta. I unutra, desno od ulaza, nalazile su se ljestve i kante, vjerojatno od boje, prekrivene nekim prljavim platnom. Osvrtao sam se oko sebe dok se Sven već penjao starim, izlizanim, drvenim stepenicama pridržavajući se rukom za stari kovani gelender. Okrenuo se prema meni i mahnuo mi rukom da ga slijedim.
-Sven! Pa kamo si nas to doveo?- u čudu sam ga pitao.
Sven je stao ispred masivnih drvenih vrata i stavivši prst na usta dao mi na znanje da budem tiho. Na tom katu nalazila su se, jedna nasuprot drugih, dvoja takva masivna vrata sa špijunkom. Sačekao je da se popnem pa je pritisnuo prekidač zvona. Kako se ništa nije čulo pitao sam se je li to zvonce uopće u funkciji. Stajali smo nekih petnaestak sekundi a onda se začulo škljocanje sigurnosne brave s unutarnje strane.

Vrata nam je sa širokim osmijehom na licu otvorila Radmila osobno. Svena je glasno pozdravila a sa mnom se srdačno rukovala. Iza nje je stajao neki krupni tip u elegantnom odijelu. Promatrao me ozbiljnog lica i bez riječi. Ušao sam u hodnik dugačak nekih tri-četiri metra na čijem kraju su se nalazila pokretna vrata kroz koja je već prolazio Sven. Pridržao je vrata dok nismo ušli Radmila i ja. Onaj krupni tip ispratio nas je pogledom i ostao je u hodniku. Bio sam totalno zbunjen i ništa mi nije bilo jasno. Ostao sam iznenađen, kako se ono kaže, do jaja. Naime ušli smo u veliki i prostrani prostor koji je definitivno nekada bi pregrađen zidovima što je značilo da je to bio veliki stan a možda čak i dva. Pregradni zidovi bili su porušeni ali ostali su djelomično bočni zidovi koji su poput stupova držali plafon. Pod je bio prekriven starim hrastovim parketom koji je bio izlizan i dok smo koračali po njemu čulo se škripanje koje je prikrivala glazba sa zvučnika. Desno od pokretnih vrata kroz koja smo ušli nalazio se masivni šank ispred kojeg su bile poredane barske stolice. Desno do šanka bile su polukružne stepenice koje su vodile nekamo gore na galeriju. Sa svake strane uz stepenice nalazile su se dvije velike žardinjere s cvijećem. Na prostoru ispred šanka nalazili su se mali okrugli stolovi oko kojih su bile pletene stolice. Druga prostorija koja se nadovezivala na ovu bila je slično sređena s razlikom da su se tu umjesto pletenih stolaca, oko stolova, nalazile fotelje i dva ili tri trosjeda. Fotelje, kao i trosjedi, bili su različitih veličina i boja što je svemu davalo neku simpatičnu čar jer imali ste osjećaj da se nalazite u nekakvom velikom dnevnom boravku. Tom osjećaju pridonosila je i velika starinska, ali obnovljena, polica na kojoj se nalazio tv velikog ekrana i boce s raznim pićima. Sve je bilo ukrašeno žardinjerama s cvijećem koje je vrlo vjerojatno bilo umjetno ali dobro je izgledalo. Na zidovima su visjele slike a na drvenim policama uokolo bilo je starih boca, vrčeva, svječnjaka...



Okrenuo sam se i bacio pogled prema gore. Točno iznad šanka nalazila se spomenuta galerija a pogled na nju priječila su tri velika akvarija s ribama i zeleno bilje koje se nalazilo poredano odmah iza akvarija. Radmila nas je smjestila za stol u tom drugom dijelu. Zavalio sam se u udobnu fotelju i osvrtao se oko sebe još ne vjerujući da se tu u toj oronuloj zgradi nalazi ovakav prostor. Radmila se ispričala rekavši kako ima nekih obveza a konobar će nas uskoro poslužiti pićem. Sven je bez imalo bojazni počeo motati novi joint. Pogledavao je prema meni i smješkao se jer očito ga je zabavljala moja zbunjenost. A moju zbunjenost dodatno su pojačali ostali gosti koji su bili oko nas. Sveukupno u tom lokalu tog trenutka bilo je nekih dvadesetak gostiju. I ništa tu ne bi bilo neobično da odmah nisam primjetio kako su većina tih gostiju muškarci. No barem desetak od prisutnih muškaraca bili su odjeveni i našminkani kao žene. Bilo je mladih ali i starijih likova odjevenih i našminkanih poput kurvi.

Nagnuo sam se prema Svenu pitajući ga kakav je ovo klub? Prije nego mi je odgovorio Sven je liznuo papir jointa i dovršio zamatanje. Upaljačem je zapalio i duboko udahnuo malo raširivši oči. Potegnuo je još dva dima pa joint pružio meni. Ispričao mi je kako je ovo u stvari klub zatvorenog tipa. Taj klub vodi Radmila i jedan njezin prijatelj. Slučajno je ova večer rezervirana za transvestite i njihove prijatelje, tj. za one muškarce, ali i bračne kao i ljubavne parove, koji vole druženja s transvestitima. Inače tu se određenih večeri okupljaju poslovni ljudi koji se vole opustiti uz striptiz i mlade kurvice, a dvije ili tri večeri u mjesecu rezervirane su samo za žene. Kad je rekao samo za žene mislio je na lezbijke kao i na one koje dođu kako bi uživale u muškom striptizu. Bude tu i starijih žena koje se vole družiti s mladim muškarcima. Određene večeri su samo za parove, tj. swingere.
-Bude tu svega po malo.- dovršio je svoje objašnjavanje Sven uzimajući joint iz moje ruke.
Sve u svemu doznao sam kako ulaz u ovaj prostor imaju samo članovi i eventualno njihovi prijatelji koje članovi preporuče.
Pitao sam se, ne želeći to glasno izgovoriti, koje sam ja to jebene sreće da ovdje dođem baš kada je večer rezervirana za transvestite i pedere. U tom trenutku još nisam mogao ni naslutiti što će se sve dalje događati.


I konobar koji nas je poslužio a za kojeg sam u prvi mah mislio da je konobarica bio je transvestit ali izgledao je jebeno dobro. Toliko dobro da bi i na ulici prošao kao žena. Ne bi me čudilo da takav hoda po gradu jer uistinu je izgledao kao žena. Dečko, tj. cura, namignuo je i nasmiješio se Svenu. Znači dobro su se poznavali, pomislio sam ne želeći Svena ništa pitati. Kada nas je Radmila napustila vidio sam da se penje na galeriju. Sven mi je objasnio da je taj prostor na galeriji rezerviran za VIP goste a što su i tko su u stvari VIP gosti doznao sam kasnije. Desno od mjesta gdje smo mi sjedili bila su dvoja vrata. Na jednima je pisalo "toalet" a na drugima "privatno". Uočio sam da kroz ta vrata gdje piše "privatno" povremeno prolaze neki tipovi a od Svena sam doznao kako se iza tih vrata nalaze tri male sobe i kupaonica. Bile su to sobe gdje su se, oni koji to požele, mogli pojebati. Iza šanka se nalazila garderoba ali to nije bilo samo mjesto gdje bi gosti ostavljali svoju garderobu već i prostor gdje bi se preodijevali. Točnije, tu bi muškarci koji su ove večeri bili gosti, došli i svukli svoju odjeću te bi se našminkali, uredili i odjenuli kao žene jer ipak većina njih nije ovamo došla već našminkana i odjevena poput žena.

Moram biti iskren i reći kako me transvestiti u klubu uopće nisu smetali. Naprotiv, bilo mi je zabavno i zanimljivo promatrati ih. Dodatno me zabavljalo i to što su neki od njih pokazivali interes za mene. U jednom trenutku morao sam otići do toaleta. WC nije bio raskošno uređen ali je bio prostran, uredan i čist. S desne strane nalazila su se dva velika lavaboa s ogledalima iznad. S lijeve strane bilo je veliko zidno ogledalo gdje ste se mogli vidjeti u cjelosti. Ravno su bila pokretna vrata slična onima kakve možemo vidjeti u western filmovima na ulazima u saloon. Odmah lijevo iza tih vrata nalazile su se dvije kabine s wc školjkama a desno su bila tri pisoara. Gurnuo sam pokretna vrata u namjeri da se stanem iza jednog od pisoara a pažnju su mi je privukao jedan transvestit koji je stajao kod pisoara odjeven u minicu, crne čarape i haltere... Držao je kurac u ruci i pišao. Zastao sam za trenutak i tek tada vidio širom otvorena vrata kabine s wc školjkom. Leđima naslonjen na vrata, koja su se otvarala prema unutra, stajao je muškarac razdrlejnih hlača i raskopčanog šlica... Ispod njega je čučao mladi transvestit u liku plavuše i dudlao je njegovu veliku kurčinu. Tog malog sređenog poput plavuše, ili bolje rečeno plave droljice, zamijetio sam u klubu. Plavušica nije ni podigla pogled prema meni već je i dalje, ne dajući se zbuniti, obrađivala kurac sredovječnog gospodina. Taj gospodin me je pogledao i nasmiješio se. Otišao sam do najudaljenijeg pisoara osmjehnuvši se transvestitu koji je upravo završio s pišanjem.  Vračajući se nazad još sam jednom bacio pogled na plavušicu. Široko rastvorenih usta mali je gutao kurčinu prošaranu plavim žilama istovremeno rukom drkajući svoj mali kurac. Pitao sam se zašto nisu zatvorili vrata kabine ali razlog tomu zasigurno je bio taj što je sredovječni gospodin bio egzibicionist i dodatno ga je palilo to što bi ih u prolazu promatrali oni koji su išli na toalet zbog potrebe.

 Na izlasku iz wc-a gotovo da sam se sudario s jednom "gospođom" a u stvari gospodinom, no samo smo se okrznuli tijelima. Bio je to muškarac zrelih godina ali našminkan i odjeven poput žene s perikom na glavi. Na sebi je imao usku i vrlo kratku haljinu koja mu je, činilo mi se, malo pretijesna pa je sukladno tome otkrivala nekoliko kila viška koje su mu kao ženi čak i dobro stajale. Imao je jako dobre noge na kojima bi mu mnoge žene pozavidjele i to sam prvo zapazio. Ispričali smo se jedno drugome i nakon što me "gospođa" koketno pogledala i nasmiješila se produžila je u toalet. Išao sam prema stolu i nasmiješio se u sebi jer pitao sam se hoće li koristiti pisoar ili će sjesti na wc školjku? Za stolom uz Svena sada je sjedila Radmila. Bili su zagrljeni, živo su razgovarali o nečemu i smijali se. Radmila mi se još jednom ispričala zbog toga što nas je morala napustiti ali gore na galeriji su je čekali neki poslovni partneri, kako je rekla, a što je to točno značilo nisam imao pojma. Dodatno se ispričala i zbog toga što mora obaviti jedan važan razgovor sa Svenom pa će me jedno vrijeme, njih dvoje, ostaviti samog za stolom. No sada sam dobro znao o kakvom se to važnom razgovoru između nje i Svena radi. Oboje su ustali a Sven mi je rekao kako idu na galeriju. Klimnuo sam glavom i podigao ruku u zrak kao znak razumijevanja. Sven se nasmiješio i krenuli su držeći se za ruke. Onda je Sven zastao okrenuo se i vratio do stola. Rekao mi je neka dođem gore, misleći na galeriju, kroz nekih pola sata ili nešto više. Namignuo mi je i vratio se do Radmile. Tek sada kada je Radmila sjedila tu blizu mene uvidio sam koliko je ostarila i udebljala se ali je još uvijek izgledala kao prava drolja.

 Iz tog razmišljanja trgnula me nečija ruka na ramenu. Podigao sam glavu a iznad mene je stajala ona  "gospođa" s kojom sam se skoro sudario na izlasku iz toaleta. Gospodin odjeven kao seksi žena želio mi se još jednom ispričati zbog toga što smo se sudarili, odnosno okrznuli, a u stvari dao mi je do znanja da mu se sviđam. Odmahnuo sam rukom rekavši kako je sve u redu. Pružio mi je ruku rekavši da mu je ime Miranda i dodao kako je to u stvari "umjetničko ime". Shvatio sam što misli pod tim, "umjetničko ime". Prihvatio sam Mirandinu ruku na kojoj se nalazila satenska rukavica do lakta i rekao mu svoje pravo ime, Goran, jer nisam imao potrebe smišljati neko lažno ili drugo ime. Gledao sam za njim i opet sam morao konstatirati da tip ima jebeno dobre noge a ta kratka i uska haljina koju je imao na sebi prilikom svakog koraka otkrivala je kopče haltera koje su mu držale čarape. Miranda je sjela u društvo jednog mršavog transvestita koji je nosio naočale. Sjela i prebacila nogu preko noge ne mareći zbog toga što je sad debelo otkrila svoje čarape i haltere. Pričala je s mršavim kolegom transvestitom i svako malo pogledavala prema meni. Gledajući Mirandine razgolićene noge osjetio sam buđenje svog kurca u gaćama. Istina, nikada nisam imao spolni odnos s muškarcem a to me nikada nije ni privlačilo no sad me ovaj muškarac odjeven kao kakva kurvetina uspio napaliti. -Pa što bi bilo lošega u tome da mi ta stara drolja popuši kurac mada nije prava žena?- razmišljao sam.

No nešto me drugo kopkalo. Taj ili ta osoba, tj. Miranda, djelovala mi je poznato. Mogao bi se zakleti da je odnekuda poznajem ali odakle pojma nisam imao. Osim toga dosta sam popio i uz travu koju smo Sven i ja konzumirali može biti da sam si to umislio ili me samo podsjeća na nekoga meni poznatog. Uzeo sam čašu i podigao je u zrak nazdravljajući Mirandi. Uzvratila mi je sa smiješkom na licu. Malo zatim Miranda je ustala sagnula se prema svom sugovorniku i nešto mu rekla. Uspravila se i uzela čašu sa stola te se njišući bokovima zaputila prema meni. Došla je do mog stola i pitala smije li sjesti. Naravno nisam ga, odnosno ju, odbio. Naručio sam nam piće i Miranda se raspričala. Istina da je na licu imala debeli sloj pudera ali s jarko crveno našminkanim usnama izgledala je uistinu ženstveno. Dok mi je pričala zamišljao sam njene putene usne kako se obavijaju oko mog kurca... No i dalje se nisam mogao oteti dojmu da je odnekuda poznajem. I pričala je tako Miranda, posve iskreno i otvoreno, o sebi. Saznao sam da je oženjen i otac već odraslog sina koji ima djevojku i sprema se za ženidbu. Kako je ovo preodijevanje u ženu njegova tajna za koju nitko njemu blizak ne zna. Kako je slučajno saznao za ovo mjesto i sada je tu čest gost... Ne dolazi ovdje isključivo zbog seksa već zato što voli izgledati i osjećati se kao žena a okružen je istomišljenicima što mu mnogo znači... Nije sklon avanturama niti mijenjanju partnera... Dok nije znao za ovo mjesto potajice je kod kuće uzimao ženino seksi rublje i odijevao ga na sebe a i sad to ponekad čini jer njegova supruga ima izuzetno bogatu kolekciju raznog seksi rublja i druge odjeće. Inače on dobro zna da mu supruga ima ljubavnika ali to mu ne smeta niti joj to zamjera jer dobra je žena i majka a osim toga to mu je joker ako bi ikada saznala za njegove sklonosti što se, nada se on, ipak neće dogoditi. Na kraju te priče o sebi nazdravili smo gledajući se oči. U Mirandim očima jasno sam mogao razazanati da bi se pojebala samnom. Pogotovo nakon što mi je rekla da ona ovdje ima status VIP gosta.

Pitao sam je što to točno znači?
-Pa VIP gosti imaju mogućnost ići na galeriju ili koristiti sobe iza onih vratiju pored toaleta na kojima piše "PRIVATNO".- Objasnila mi je Miranda.
Rekao sam kako bi rado volio vidjeti kako to izgleda taj "privatni" prostor. Sa smiješkom na licu ustala je i malo poravnala haljinu koja se zadigla visoko, otkrivajući rubove čarapa i kopče haltera. Slijedio sam je do spomenutih vrata. Iz torbice je izvadila ključ i otključala ih. Ušli smo u mali hodnik u kojemu je gorjelo svjetlo. Ravno ispred nas bila su dvoja vrata obojeno crveno. Desno su bila isto takva vrata a lijevo su bila vrata obojena plavo. Na svim vratima nalazile su se zakačke na kojima je visjela nekakva pločica. Na jednim vratima pločica je bila okrenuta i na njoj je velikim slovima pisalo "ZAUZETO". Na ostalim vratima pločice su bile okrenute na drugu stranu što je značilo da su sobe slobodne. Iza plavih vratiju nalazio se wc, umivaonik i tuš kabina. Uvela me u sobu desno od ulaza. Soba je bila mala i većinu prostora zauzimao je veliki krevet prekriven crvenom pahtom. Bilo je uz krevet još toliko mjesta da stane tapecirani stolac ispred kojeg se nalazila drvena polica učvrčena za zid. Na zidu se nalazio drveni ormarić a iza vrata bila je smještena zidna i stojeća vješalica. Na prozoru su bile crvene metalne roletice.

Miranda je sjela na rub kreveta. Nagnula se unazad oslonivši se na dlanove ruku. Prebacila je nogu preko noge i pitala me kako mi se sviđa prostor. -Nije loše.- odgovorio sam i sjeo pored nje. Zamolila me da je oslovljavam isključivo u ženskom rodu ako mi to nije problem. Nije mi to bio problem. Zagrlio sam je oko struka i privukao je sebi. Približila mi je svoje putene usne bez ikakvog otpora. Gurnuo sam joj jezik u usta i trenutak kasnije strasno smo se ljubili. Činjenica da se iza ženske haljine, pudera i šminke u stvari krije muškarac uopće mi nije smetala. Miranda mi je raskopčala hlače i na svjetlo dana izvukla moj nabrekli kurac kojeg je nježno drkala. Sagnula se i svojim usnama nježno je poljubila vrh glavića mog kurca. Ljubila ga je čitavom dužinom od vrha na dolje sve do jaja koja je također izljubila. Jezikom je oblizala glavić pa vrhom jezika krenula opet prema dolje sve do jaja. Potom je konačno svoje usne obavila oko kurca malo ispod glavića... Dudlala ga je tako uzimajući ga sve više i više u svoja usta. Ostao sam pomalo iznenađen u trenutku kada je moj kurac progutala gotovo do samih jaja. Podigla je glavu hvatajući zraka... Ustala se i opkoračila me. Zagrlila me i poljubila u usta. Držao sam je ispod haljine stiskajući joj guzove. Imala je lijepu i tvrdu guzu... prstima sam joj širio guzove i želio sam je jebati ko zadnju drolju... Želio sam joj ga sprašiti u šupak i to odmah.


Miranda kao da mi je čitala misli. Odmaknula se od mene i ustala rekavši mi da sačekam. Uzela je torbicu i iz nje izvadila tubu u kojoj se nalazio lubrikant. Pružila mi je tubu, svukla tanga gaćice pa se potom naguzila kleknuvši na krevet i zadignuvši haljinu visoko iznad bokova. Pitala me želim li da skine haljinu ali ne to nisam želio jer ovako mi je izgledala jebeno kurvinski i droljasto. Svukao sam hlače, gaće i košulju bacivši ih na pod. Na vrhove prstiju istisnuo sam malo veću količinu lubrikanta. Trljao sam joj po šupku gurajući joj prst duboko unutra. Miranda je lagano vrtjela dupetom kao da me izaziva. O da... Imala je zbilja iznenađujuće dobru guzu. Dok sam nanosio lubrikant na svoj kurac pitala me volim li pljuskati žene po guzi? Umjesto odgovora pljusnuo sam je dlanom ruke po dupetu i pitao:- Misliš ovako?- I prije nego je išta odgovorila pljusnuo sam je drugi put samo sad znatno jače uz pitanje:-Ili možda ovako?-
Miranda je ispustila glasan uzdah što je bila kombinacija užitka i boli. Opalio sam je još šest-sedam puta po golom dupetu i gledao kako joj na guzovima ostaju otisci mojih prstiju. Još jednom sam joj bez imalo nježnosti zabio srednji prst u šupak a potom sam na rupu namjestio vrh svog kurca lagano titrajući glavićem po samom šupku. Gurnuo sam joj kurac u dupe tek nekoliko centimetara i uhvatio je rukama za bokove. Otpor mišića oko šupka postajao je sve slabiji... Zabio sam joj ga do kraja na što je glasno vrisnula. Svaki otpor je popustio i  moj kurac je bez većih problema ulazio duboko u Mirandino dupe.

Nagnuo sam se malo naprijed i gurnuo ruke ispod haljine uhvativši je za kurac. Objema rukama uhvatio sam Mirandin kurac i jaja te ih prilično jako stisnuo istovremeno zabijajući svoj kurac njezin u šupak sve do jaja. Bolni Mirandin uzvik ispunio je sobu... Jebao sam je istovremeno drkajući njezin kurac. Glasno je stenjala a iz njenog poludignutog kurca sperma je špricala po crvenoj plahti ispod nje. Ispuštala je kratke i glasne uzdahe za razliku od mene koji sam ispustio glasan krik prazneći svoja jaja duboko u Mirandinoj guzici. Držao sam kurac u njenoj guzi još dobrih pola minute nakon što sam istresao svu spermu. Napokon sam izvukao kurac i njime razmazao spermu koja se cijedila iz njenog šupka po guzovima. Sjeo sam na krevet glasno dišući. I Miranda se okrenula i sjela do mene. Poljubila me u usta rekavši mi neka uzmem ručnik iz ormarića na zidu i odem do kupaonice a ona će to vrijeme zamijeniti plahtu na krevetu. Dok sam uzimao ručnik i omatao ga oko struka gledao sam Mirandu kkao je uzela plahtu, zgužvala je pa izvukla ladicu ispod kreveta. Uzela je crnu vreću i u nju gurnula plahtu umrljanu spermom. U ladici su se nalazile i čiste plahte. Pokupio sam odjeću i otvorio vrata. Na plavim vratima preko puta nije pisalo da je kupaonica zauzeta. Rekoh Mirandi kako ću se istuširati, odjenuti i sačekati je za stolom u dvorani.

Nakon tuširanja obrisao sam se i ručnik bacio u pletenu košaru koja se tu nalazila. Odjenuo sam se i vratio za stol. Zapalio sam cigaretu i naručio piće. Pitao sam se gdje je Sven i je li me tražio. Prošlo je sigurno više od pola sata kada je do stola došla Miranda. Sredila je šminku i izgledala je opet jako dobro. Tek tada sam shvatio da mi je na stolu ostao mobitel a sad ga nije bilo. Nije vrag da mi ga je netko ukrao, pomislih. Trenutak kasnije do stola je došao konobar-ica ispričavši se jer mi je zaboravila reći da je mobitel uzeo moj prijatelj. Objasnila mi je da me Sven čeka na galeriji. Zahvalio sam joj na informaciji. Miranda me gledala smješkajući se. Pitala me hoćemo li zajedno na galeriju ili da ona ostane dolje ako mi je neugodno. Opet kao da mi je pročitala misli jer uistinu mi je bilo malo nelagodno zbog toga što će Sven znati da sam jebao transvestita. Rekao sam kako mi nije neugodno i neka pođe samnom. Pristala je naglasivši kako će ionako uskoro morati krenuti kući.

Uzeli smo piće sa stola i krenuli gore. Već sam rekao kako se gore uz ogradu nalaze akvariji s ribama a iza njih zelenilo. Bilo je tu nekoliko visokih okruglih stolova a sa svake strane stola nalazile su se dvije barske stolice. Lijevo su bili separei na kojima su se nalazile zavjese koje su se mogle navući i zakloniti pogled unutra. Na dva separea zavjese su bile navučene a iz jednog od njih čuli su se glasni uzdasi. Još ga je netko poput Mirande primao u guzu. U jednom separeu jedan proćelavi tip guzio je onog mršavog transvestita kojeg sam vidio u drštvu Mirande. Nisu navukli zavjesu a ni moj prolazak pored njih nije ih uznemirio. Skroz na kraju galerije za jednm od okruglih stolova sjedio je Sven koji mi je, vidjevši da dolazim, mahnuo rukom. Uzeo sam još jedan stolac i prinio ga do Svenovog stola. Sven je pozdravio Mirandu koju je očito poznavao iz viđenja. Vratio mi je mobitel ništa ne komentirajući zbog čega sam mu bio zahvalan. Razgovarali smo komentirajući prostor u kojem smo se nalazili a onda sam konačno shvatio da Sven ponekad ovdje radi kao konobar. Miranda je ispila piće i rekla kako mora krenuti. Ispratio sam je do stepenica. Pitala me hoću li i ubuduće dolaziti. Rekla mi je kako idućeg petka neće biti ovdje ali onaj petak iza će svakako doći. Obećao sam joj da ću i ja svakako doći.
Tek kada je Miranda otišla Sven se nasmijao. Sve mu je bilo jasno i nisam imao potrebe a ni mogućnosti bilo što mu lagati.
-Znači ti si već ispraznio jaja a ja sam mislio da ćeš to učiniti s Radmilom.- rekao mi je Sven
Pitao sam ga gdje je Radmila a on mi je pokazao vrata desno od nas rekavši kako će nam se uskoro pridružiti. I uistinu je kroz nekoliko minuta Radmila izašla na galeriju. Znao sam da se pojebala sa Svenom ali stara drolja željela je potrošiti i mene. To što sam već ispraznio jaja u Mirandinoj guzici nije bio neki problem jer znao sam da ću vrlo brzo opet biti spreman za akciju. Iako Radmila definitivno nije onakva kakva je bila prije dosta godina još uvijek me seksualno privlačila ma koliko god da je ostarila i udebljala se. Jebiga, palim se na drolje. Naravno završili smo iza vratiju odakle je došla. To je u stvari bio privatni prostor koji je samo ona koristila. Iako starija i deblja Radmila se još uvijek vrhunski jebala. Inače ona je bila prva i jedina žena koju sam do tada jebao u šupak jer ona protiv analnog seksa nije imala ništa protiv. Sada sam u šupak pojebao i muškarca odjevenog kao žena.


 
Idućih dana imao sam drugih briga. Naime istekao mi je rok za rad na određeno vrijeme. Nekako sam se nadao da bi me u firmi mogli zadržati još neko vrijeme ili me možda čak primiti za stalno ali to se nije dogodilo. Posao i novac su mi trebali pa sam intezivno tražio nešto makar i privremeno. Nazvao sam starog znanca Marinka. On mi je u tri ili četri njavrata uspio pronaći nekakve honorarne poslove. Iako za Marinka ne mogu reći da smo baš prijatelji u pravom smislu te riječi bili smo si dobri. Nismo se baš često viđali jer on živi s roditeljima u jednom malom mjestu nadomak Zagreba gdje i radi pa u sam grad ne dolazi često. Osim toga od kada se zaručio jako rijetko izlazi. Svojevremeno sam upoznao i njegove roditelje a znam samo da sam se napalio na njegovu mamu koja je bila pravi komad žene. S Marinkom sam se dogovorio da ga posjetim u subotu kada je doma i ne radi. Ništa mi konkretno preko telefona nije rekao ali nešto je imao u planu. Bio sam u kontaktu i sa Svenom. On mi je predložio da ako ništa ne nađem ili dok ne nađem nešto bolje radim kao konobar u Radmilinom i Trpimirovom kafiću. Njima ionko treba netko da pojača smjenu pogotovo vikendima kada ima mnogo posla a osim toga Trpko drži u najmu i jednu dvoranu za svadbe i druge svečanosti. Radio sam ja u životu sve i svašta pa čak i kao konobar no to nije baš bio posao koji me privlači ali ako nema druge onda ću i to prihvatiti.


Došao sam u kafić i odmah zamjetio Radmilu koja se napadno našminkana razvalila na terasi. Sven je radio za šankom dok je jedna djevojka posluživala naručena pića. Pozdravio sam se sa Svenom pa sjeo za stol kod Radmile. Rekla mi je kako će uskoro doći njen sin Trpko pa ću s njim porazgovarati. Od kada drži i tu dvoranu za razne proslave ima posla preko glave i zasigurno bi mu netko poput mene, koji imam izražene organizacione sposobnosti, dobro došao. Trpimir je stigao kroz nekih dvadesteak minuta. Što se izgleda tiče nije se mnogo promijenio od onih učeničkih i studentskih dana ali sad mi je izgledao skroz pederskije, nekako pičkasto, skroz feminizirano. Definitivno je ostavljao dojam pederka. Dok smo razgovarali mislio sam kako je on sto posto homoseksualac. Sjedio je za stolom baš kao kakva fufica i svako malo popravljao naočale na nosu izvijajući nježne ruke, dok je govorio, poput kakve ženskice.

Dogovorili smo se za ponovni susret kroz tjedan dana. Naći ćemo se u gradu na kavi on, ja i Sven a mene je pozvao da u subotu navečer dođem u dvoranu gdje je bila dogovorena organizacija jedne svadbe pa da vidim kako stvari funkcioniraju. U subotu sam sjeo na skuter i otišao do Marinka kako smo se i dogovorili. Marinko me upoznao sa svojom zgodnom zaručnicom pa smo nakon toga, njegovim autom, otišli do jednog mjesnog kafića. Uz pivu Marinko mi je rekao kako će u poduzeću gdje radi njegov tata trebati nekoga s mojim ili sličnim kvalifikacijama. Već je razgovarao s tatom i on je obećao da će nešto učiniti po tom pitanju. Problem je bio to što je i to bio posao na određeno vrijeme ali su postojale šanse da onoga koga prime ostave i za stalno. Osim toga Marinkov tata je u tom poduzeću bio tehnički direktor pa je to bila jako dobra veza. Ispili smo piće i Marinko je predložio da se vratimo do njega jer bi se njegov tata svakog trena trebao pojaviti. Naime, bio je na nekakvom poslovnom sastanku u gradu. Kako još uvijek nije stigao a meni se žurilo rekoh mu da mi nije problem navratiti i sutra a on neka porazgovara s ocem. Sjeo sam na skuter i stavio kacigu na glavu i trenutak prije nego sam krenuo ispred kuće se zaustavio srebrni mercedes. Bio je to Marinkov tata.


Izašao je iz auta uzimajući sa zadnjeg sjedala sako i nekakav plavi fascikl. Marinko mu je prišao i sad je skupa s njim prilazio k meni objašnjavajući mu kako sam ja onaj Goran o kojem mu je pričao i koji traži posao. Uostalom vidijeli smo se već u dva-tri navrata mada prije nekoliko godina. Otac je klimnuo glavom češkajući se kažiprstom po čelu. Gledao sam u nevjerici i mislio u sebi:- Ma ne, ne... To nije moguće.- Kada su mi se skroz približili imao sam osjećaj da ću se srušiti u nesvijest a kada sam skinuo kacigu s glave mislim da je taj osjećaj imao i Marinkov tata. Pružio sam mu ruku a on je problijedio kao krpa. Raširenih očiju i blijeda lica mlako je primio moju ruku. Izgledao je kao da je vidio sablast. To je primjetio i Marinko pitajući ga što mu je... Milan, tako se zove Marinkov tata, promucao je kako se čitav dan ne osjeća najbolje ali biti će sve u redu. Marinko je predložio da siđem sa skutera pa da uđemo u kuću. A što sad? Mislio sam, što je tu je. Marinkov tata Milan bio je u stvari ona Miranda iz Radmilinog kluba... Ona drolja koju sam pljuskao po golom dupetu, koja mi je pušila kurac i koju sam pojebao u šupak. Zato sam znao i osjećao da mi je od nekuda Miranda poznata.  Nije mi bila namjera mučiti ga u ovoj i ovakvoj situaciji pa sam kratko sjeo za stol i rekao kako bi bilo najbolje da se odmori i oporavi jer uistinu izgleda loše. Napisao mu svoj broj mobitela i zamolio ga da me nazove. 


Bio sam u šoku ali u defintivno većem šoku bio je Marinkov tata. Inače od Marinka sam saznao kako mu mame nema jer je otputovala na desetak dana kod svojih roditelja u Dalmaciju. To je značilo da je Milan bez problema mogao idući petak doći u klub. I nazvao me je. Nazvao me već kroz manje od dva sata kako sam otišao. Gotovo plačnim glasom me molio da Marinku ništa ne govorim. Obećao sam mu kako može biti miran i imati puno povjerenje u mene. Već u utorak bio sam pozvan na razgovor za posao i primili su me. Za sada na određeno vrijeme ali Milan mi je obećao kako će me nakon toga primiti za stalno. Koliko sam ja zahvalan Milanu za posao on je meni još više za to što nisam, i neću, otkriti njegovu strogo čuvanu tajnu. Osim toga tko zna bi li ja ikada dobio taj posao da nije bilo onog bliskog susreta u klubu. Ako vas zanima da li se viđamo van posla moram biti iskren i reći kako me posjećuje u mom stanu gdje se odijeva i šminka poput Mirande i ja ga redovito prašim u guzicu. Uživa biti moja podatna kuja i mislim da to ne čini samo zbog straha da ću ga razotkriti. Naravno, viđamo se i kod Radmile u klubu. Pošten sam i fer igrač pa se na poslu spram njega odnosim s respektom kao i ostali jer ipak je on tehnički direktor.

4 komentara: