Popularni postovi

18 travnja, 2012

Pušio sam kurac ljubavniku moje mame

Uživao sam biti kod kuće sam i pregledavati ormar moje mame. Posebno od vremena kada je počela putovati u Trst ili Graz. Naime od tamo je uz ostalu robu donosila sexi rublje. U njenom ormaru bilo je već popriično raznih sexi gaćica, čarapa, haltera, korzeta, kombinea... Isprva bih samo vadio te stvari i uživao ih držati u rukama no vremenom sam ih počeo odijevati na sebe i shvatio sam da me to jako uzbuđuje. Obuo bi njezine cipele, našminkao se i uživao promatrajući se u velikom zidnom ogledalu. Bila je to moja tajna za koju naravno mama nije znala. Mama je bila izuzetno lijepa žena. Prekrasne guze, jako dobrih nogu, lijepih i poprilično veikih sisa. Bila je rastavljena i sve češće je izlazila s prijateljicom Jasnom, kolegicom s posla, koja je također bila rastavljena. Živjeli smo na periferiji grada u maloj kući. Spavali smo u istoj sobi jer kuću smo dijelili s tetom koja je koristila drugu sobu no ona je rijetko tu boravila jer je imala neko imanje u Zagorju gdje je provodila većinu vremena ali je svoju sobu zaključavala. Vrata od naše sobe imala su u gornjem dijelu staklo na kojem je bila zavjesa. Malo sam odmaknuo zavjesu tako da se iz hodnika mogao lijepo vidjeti onaj dio sobe gdje se nalazio mamin ormar. U kuhinji za stolom obično bi učio ili čitao. Znao sam kada se mama sprema za izlazak pa bi tada tiho prišao vratima sobe i promatrao ju kroz taj dio stakla kao se odijeva. Uzbuđivalo me kada bi na sebe oblačila čarape, haltere te se tako odjevena promatrala u ogledalu.

Nakon rastave nije ostvarila neku ozbiljnu vezu ali je često mijenjala ljubavnike. Neki su dolazili i kod nas u kuću pa sam ih osobno upoznao. Jedan od njih zvao se Marijan i bio je policajac. U stvari tada u to vrijeme još nije bilo policije već je to bila milicija. Marijan je bio inspektor. Visok, dobro građen i markantan muškarac. Često je dolazio kod nas. U stvari uvijek kada bi mama s njim izlazila došao bi po nju. Jednom prilikom s društvom sam igrao nogomet na obližnjoj livadi. Spuštao se pomalo mrak. Ugledao sam svjetla auta koji je ušao u našu ulicu i stao ispred naše kuće. Bio sam od kuće udaljen nekih tristotinjak metara a pogled mi je zakjanjalo grmlje pa nisam mogao vidjeti tko je izašao iz auta no znao sam da je to Marijanov auto. Završili smo s nogometom i posjedali po travi. Prijatelji su bili zaokupljeni nekim bezveznim pričama i ja sam se potiho udaljio te krenuo prema kući. Tiho sam otvorio ulazna vrata i ušao u hodnik. Stajao sam nekoliko sekundi i osluškivao. Vrata sobe bila su odškrinuta i sada sam jasno mogao čuti stenjanje. Lagano sam se približio vratima i provirio. Hodnik je bio u mraku a u sobi je gorjelo svjetlo. Mama je ležala na leđima, košulja joj je bila razdrljena i iz nje su joj izvirivale sise koje su krasile tamne velike bradavice. Suknja joj je bila zadignuta skroz iznad dupeta, na nogama je imala smeđe čarape koje su bile pričvrščene halterima. Noge su joj se nalazile na Marijanovim ramenima. On je na sebi imao košulju ali je bio bez hlača i gaća. Rukama joj je gnječio sise zabijajući žestoko svoj kurac u njenu pičku. Svaki put kada bi joj ga zabio ona bi glasno zastenjala. S bočne strane kreveta uočio sam na podu nehajno odbačene mamine crne ćipkaste gaćice. Možda sam, mamu i Marijana, promatrao minutu ili čak manje ali činilo mi se kao vječnost. Shvatio sam da bi me mogli uočiti pa sam opet tiho došao do vratiju i izašao napolje. Bio sam silno uzbuđen prizorom koji sam upravo vidio. Jednostavno nisam mogao izdržati pa sam otišao iza kuće u šupu gdje smo držali drva i izdrkao. Sačekao sam nakon toga možda petnaestak minuta i ponovo se uputio u kuću. Ovaj puta se nisam trudio biti tih. Ušao sam u sobu a mama i Marijan su sjedili za stolom. Oboje su me pozdravili. Marijan mi je nabacio nekoliko pitanja o tome kao sam, kako u školi i slično, potom je ustao pozdravio me i izašao. Mama ga je naravno ispratila.

Kasnije sam često u mislima vrtio taj prizor mame i Marijana. Posebno onda kada bi odijevao mamino rublje na sebe a najviše me je palilo obući one gaćice koje je tu večer mama imala na sebi.

Jedne subote mama je otputovala u Trst, ili možda Graz, nisam više siguran. Uglavnom bio sam sam kod kuće i po starom običaju otvorio mamin ormar. Obukao sam mamine crne mrežaste čarape, one iste gaćice koje je nosila one večeri kada ju je Marijan zakucao na krevetu, crveni kratki kombine i crvene štikle. Našminkao sa se i uživao u tome kako sam se sredio gledajući se u ogledalu. No na jednu bitnu stvar sam zaboravio. Zaboravio sam zaključati vrata. Uopće nisam čuo kada su se ulazna vrata otvorila. Trgnuo sam se tek kada su se otvorila vrata sobe. Na vratima je stajao Marijan. Sekundu ili dvije gledali smo jedan drugoga totalno zbunjeni. Tek tada sam postao svjestan situacije i došlo mi je da propadnem u zemlju. Jednostavno nisam mogao izustiti ni riječi. Marijanovo zbunjeno lice razvuklo se u osmijeh. Zatvorio je vrata sobe i sjeo za stol. Podbočio je rukama bradu a smiješak mu nije silazio s lica. Mjerio me je pogledom od glave do pete. Napokon je rekao kako uopće ne izgledam loše. Lijepe noge, dobra guza, baš izgledaš sexi, rekao je. Napokon sam i ja smogao snage nešto reći. Zamolio sam ga da ništa ne govori mami. Obećao je kako neće usput me pitajući gdje je mama? Rekao sam kako je otputovala u Trst ili Graz. Očito on to nije znao. Počeo sam svlačiti mamin kombine još uvijek posramljen i ljut na sebe jer sam zaboravio zaključati vrata. No prije nego sam ga skinuo Marijan se ustao, prišao mi i primio me za ruku govoreći neka se ne skidam. Začuđeno sam ga pogledao?

Rekao je kako ništa neće reći mami ali i ja trebam zauzvrat učiniti nešto za njega. Još uvijek sam ga zbunjeno promatrao ne shvačajući što točno misli. Kada je počeo otkopčavati zaporak na hlačama shvatio sam što smjera i tek sada sam bio zbunjen do kraja. -Neće ti valjda biti problem popušiti mi ga?- rekao je Marijan.- Ja jednostavno nisam znao, što, kako, kuda...Nisam vjerovao da mi se ovo događa. Napokon sam rekao kako to ne dolazi u obzir.


Marijan se nije dao zbuniti. U ruci je držao svoj kurac lagano ga drkajući. Ponovo me pitao želim li mu ga popušiti? Odmahnuo sam glavom. Nisam se uopće snašao a nisam ni očekivao ono što je slijedilo. Opalio mi je šamar... nisam ni stigao regirati a uslijedio je i drugi šamar. Potom me grubo primio za ruke i bukvalno donio do kreveta. Sjeo je na krevet i prebacio me preko koljena. Svukao mi je gaćice i raspalio me po goloj guzici. Jednom rukom čvrsto me držao priljubljenog na svojim koljenima a drugom me pljuskao po guzi. Sada sam se uvjerio da je stvarno jak. Nakon desetak vrućih pljuski dopustio mi je da ustanem. Raskopčao je svoje hlače i spustio ih do gležnjeva. Sjeo je na krevet, nagnuo se unazad i oslonio na laktove. Ništa nije govorio ali ja sam znao da nemam nikakvog izbora. Spustio sam se na koljena između njegovih nogu i uzeo njegov kurac prošaran plavim žilama u usta. Lagano mi je rukom nabijao glavu na svoj nabrekli kurac. Ne znam koliko je to trajalo, no povremeno bi odmaknuo glavu da uzmem zraka a svaki put kada bi to napravio on bi me kurcem pljusno po licu. Shvatio sam da je blizu svršavanja kada me lagano odgurno i ustao se. Sada je stajao iznad mene a ja sam i dalje klečao i dudlao mu karu. Pet ili deset sekundi kasnije istresao je gomilu sperme, što u moja usta, što po licu. Ustao sam i odjurio u kupaonicu. Ispljunuo sam ostatke sperme i umio se. Vratio sam se u sobu a Marijan je bio odjeven i spreman za odlazak. Rekao mi je kako nije bilo loše. Privukao me k sebi, držeći me za guzu poljubio me i otišao. Trebalo mi je barem sat ili dva da se saberem i shvatim što mi se stvarno dogodilo. Danima sam neprestano razmišljao o tome što mi se dogodilo. Mama je primjetila da se druagčije ponašam i da me nešto muči no nije mi padalo na pamet kazati joj istinu. No kako je vrijeme odmicalo sjećanje na tu epizodu s Marijanom sve manje me opterećivalo a sve više uzbuđivalo.

15 travnja, 2012

Slike kakve bi želio (s nekim od vas) snimiti (foto session)

Ovdje su fotografije kakve bi želio snimiti u suradnji s nekima od vas. Ukoliko ima zainteresiranih javite se na moj mail možda dogovorimo jedan zanimljivi foto session. Dakle ovo nije poziv na sex već na jednu foto seansu. Malo vruće glume i igre ispred foto aparata. Neka se jave oni koji imaju fotografski aparat i željeli bi fotografirati kao i oni koji bi željeli aktivno nastupiti. Lica se ne bi vidjela, osim ako to netko baš ne bi želio.

Moj mail na koji možete pisati: weber01@net.hr ili kuravica@net.hr



Jebeno vruće poslijepodne - treći dio

                   Noge su mi podrhtavale a niz butine po čarapama se cijedila sperma pomiješana s gelom. Poslušno sam sam otišao u kuću i pripremio piće za Viktora, Vladu i Halida. Donio sam piće do stola. Lice mi je bilo musavo od ostataka Halidove sperme. Viktor me nježno obujmio oko struka pohvalivši moju pokornost i poslušnost. Pitao sam ga mogu li otići do kupaonice kako bi se umio i istuširao. Odgovorio je kako sam mu baš sada ovako, okupan znojem i spermom, sexi i kako bi me rado ponovo jebao. No ipak mi je dozvolio da odem na tuširanje rekavši mi neka se presvučem, lijepo uredim i vratim se do njih. 

Nakon tuširanja ponovo sam se našminkao, stavio periku, obukao kratku žutu haljinicu, crne čarape, haltere te obuo štikle. Izašao sam van. Njih trojica bili su zadovoljni mojim izgledom. Viktor me je posjeo k sebi u krilo. Na guzi sam osjećao glavić njegova vlažna kurca. Rekao mi je znam li kako još uvijek nismo završili? Pojasnio je kako su on i Vlado svršili mi u guzu a Halidu sam progutao spermu, što znači da još njima dvojici moram progutati spermu dok mi Halid mora svršiti u dupe. Odgovorih kako sam svjestan toga no zamolio sam ih da me danas poštede daljnje torture. Viktor je rekao kako ćemo prenoćiti ovdje i kako se mogu odmoriti do sutra a onda slijedi nastavak. U čašu mi je natočio vino a potom u to vino uronio svoj kurac. Čašu je potom dodao Vladi i Halidu. Njih dvojica također su svoje kurčeve umočili u vino. Viktor mi je potom pružio čašu rekavši kako je bitno da kao njihova poslušna kuja popijem što više njihovih sokova. Nazdravili smo i ja sam popio vino. Jedan po jedan odlazili su na pišanje a ja sam svakom od njih morao držati kurac dok bi pišao. Potom su također jedan po jedan otišli na tuširanje. 



Odjenuli su se nakon čega su odlučili otići u obližnje selo. U selu je bila jedna birtija koja je posluživala jelo. I ja sam se preodjenuo te obukavši trenerku sjeo s njima u Viktorov auto. Otišli smo do sela gdje smo večerali. Vrativši se još smo malo sjedili na terasi a onda smo se zaputili na spavanje. U blagavonici je bio ležaj na razvlačenje i ja sam na njemu prenoćio. Ujutro sam se prvi probudio. Viktor je tražio da se ja prvi probudim, uredim, skuham kavu i pripremim im doručak. Na stol sam postavio tanjure sa sendvičima i tek skuhanu kavu. Čuo sam kako se bude te odlaze na wc i u kupaonicu. Prvi je iz kuće izašao Viktor. Bio je još mokar jer je tek izašao ispod tuša. Bio je posve gol i trljao se ručnikom. Pogledavši me pitao je što čekam? Ustao sam od stola i poljubio ga najprije u usta a potom se sagnuo i poljubio mu kurac. Isto sam napravio kda su izašli Vlado i Halid. Bilo je očito kako su se dogovorili da sva trojica budu goli i omotani samo u ručnike.

Nakon što su pojeli sendiče i popili kavu Viktor mi je naredio da raspremim stol.  Vrativši se do stola uočio sam Viktorov kurac koji je stajao poput rakete. Naredio mi je da legnem na stol. Prišao mi je sa strane, jednom rukom me uhvatio ispod brade a drugom je držao svoj kurac kojim me je nekoliko puta pljusnuo po licu. Potom mi ga je ugurao u usta. S druge strane prišao mi je Vlado i u ruku mi stavio svoj kurac. Viktor me jebao u usta dok sam Vladi drkao. Viktor očito nije želio svršiti pa je svoje mjesto prepustio Vladi. Sada sam pušio Vladin kurac... U jednom trenutku Vlado se popeo na stol, opkoračio me, nagnuo se naprijed oslonivši se na dlanove i uskoro je njegov kurac počeo bljuvati spermu. Gutao sam Vladinu ljepljivu spermu a Halid mi je stiskao bradavice na sisama. Najradije bih vikao od bola ali obzirom da mi se u ustima nalazio Vladin kurac i obilje sperme nisam mogao. Vlado je otresao kurac iznad moga lica lupkajući me njime po usnama i licu. Viktor mi je podigao glavu prinoseći je bliže Vladinom kurcu tražeći od mene da ga još sišem. Potom je Halid uzeo žličicu od kave i po licu pokupio ostatke sperme te mi dao da progutam. 



Viktor je svo vrijeme stajao po strani lagano drkajući svoj kurac. Naredio mi je da ustanem i kleknem. Očito je bilo da je bio poprilično uzbuđen... Nekoliko puta gurnuo mi je kurac u usta i vrlo brzo svršio. Sperma mi se cijedila niz bradu jer je jednostavno nisam mogao svu progutati. Vlado je prinio jedan tanjurić i stavio ga ispod moje brade tako da je ta sperma završila u njemu. Viktor me je objema rukama držao za glavu nabijajući me na svoj kurac nastojeći mi ga gurnuti što dublje u usta. Potom je od Vlade uzeo tanjurić sa ostacima sperme naredivši mi da ga temeljito poližem. Na Halida sam posve zaboravio. Prišao mi je straga i dok sam još klečao samo me gurnuo prema naprijed. Dočekao sam se na ruke. Osjetio sam kako mi gelom sva trojica mažu šupak nastojeći u njega ugurati prste. Vlado i Viktor raširili su mi guzove i osjetih Halidov obrezani kurac kako me trlja po šupku. Halid je očito imao problema s erekcijom. Pokušao ga je nekoliko puta zabiti ali bez uspjeha. Ponovo me kurcem trljao po šupku i napokon ga je uspio ugurati. Glasno sam zastenjao što je izazvalo Viktora da mi priđe sprijeda i kurcem mi opali pljusku... Svaki put kada bi jauknuo ili zastenjao dobio bi kurcem po licu. Sva sreća Halidu nije dugo trebalo. I on je ispraznio jaja u mojoj guzici. 

Pomogli su mi da ustanem. Sjeo sam na klupu pitavši ih je li konačno inicijacija gotova? Viktor je odgovorio kako još uvijek nije. Napunili su me spermom ali to još ne znači da su sa mnom gotovi. Pitao sam se što me još čeka? 
Viktor i Vlado na brzinu su se odjenuli te autom otišli do obližnjeg sela kako bi kupili vino. Halid je sjeo do mene i nježno me zagrlio. Kazao je kako me je žao što su me malo mučili i pitao me ljutim li se sada na njih i je li mi žao nakon svega?  Odgovorio sam mu kako se ne ljutim i nije mi žao jer dobio sam ono što sam tražio, samo sam sada više već pomalo iscrpljen. Iznenadio sam se kada me je nježno poljubio u usta. Zagrlio me te smo se dugo i strasno ljubili. Dok me je ljubio lagano mi je drkao kurac i nije trebalo dugo pa da svršim. Svidio mi se Halid i ta njegova iznenadna nježnost. Ljubio sam ga po vratu i prsima kada se začuo zvuk auta. Viktor i Vlado su se vratili. Ja i Halid naglo smo se razdvojili kao da činimo nešto zabranjeno. 

Nastavk slijedi uskoro

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volio bi se dopisivati i razmijenjivati poruke, vruće priče i pisma putem e-maila ili SMS-a sa svima kojima se takav oblik korespodenicije čini zanimljiv. Pišite na mail: transilvanija@net.hr ili šaljite SMS poruke na broj: 092/172 3861