Popularni postovi

16 siječnja, 2017

Ispljuskao me po guzi pa mi se popišao u usta (prvi dio)

Na moj oglas, u kojem sam napisao to kako sam oženjeni muškarac koji se voli odijevati i šminkati kao žena (transvestit), te kako sam submisivna osoba pa sukladno tome tražim strogog i dominantnog muškarca za povremene susrete u strogoj diskreciji, stigao je između ostalih i ovakav odgovor:
-Muškarac sam star 38 godina. Također oženjen. Ukoliko si ozbiljan javi se jer ja sam, barem tako mislim, osoba kakvu tražiš. Dominantan sam, strog, prilično zahtjevan, volim naređivati i tražim bespogovorno poslušnu osobu, također za povremene susrete. Pozdrav. Igor.-


(Inače za one koji možda ne razumiju značenje riječi SUBMISIVAN odnosno SUBMISIVNA: Submisivnost u seksu znak je duboke intimnosti i povezanosti sa svojim partnerom, kojemu apsolutno vjerujete te ste mu se spremni potpuno i bespogovorno prepustiti. Ukratko rečeno takva osoba je podložna partneru i mazohist.)


Do tada sam se već javio na otprilike desetak pristiglih ponuda ali uzalud. Ispostavilo se da od eventualnog upoznavanja s nekim od tih koji su se javili neće biti ništa pa sam slično tako mislio odgovarajući i na ovu ponudu gospodina Igora. Dao sam si truda i opširno mu opisao svoje želje. Otvoreno sam mu priznao kako sam voljan biti njegova poslušna kuja ukoliko on to želi.


Vrlo brzo mi je stigao odgovor. Igor je napisao i ponovio kako traži submisivnu, bespogovorno pokornu i poslušnu, osobu koja će u svrhu obostranog seksualnog zadovoljenja biti podvrgnuta raznim oblicima torture. Svejedno mu je da li je to žena ili transvestit poput mene. Napomenuo je kako moram biti spreman na to da me tretira kao svoju poslušnu kuju. Također je napisao da će mi naređivati i da ću ja biti obavezan bez ikakvog protesta ili prigovora sve njegove naredbe, želje i prohtjeve ispuniti. Smatrat će me svojim vlasništvom i robinjom. Nadalje je naveo kako će me uredno kažnjavati kada god to budem zaslužio. Dodao je kako nije pretjerano grub ali ponekad voli biti malo grublji i na to moram biti spreman. Završio je s navodom kako voli perverzije svakakve vrste. Na kraju je u post scriptumu napisao:


-P.S. Ukoliko ti odgovaram i želiš da se upoznamo onda samo napiši "PRISTAJEM" i ništa više. Nakon toga ja ću se javiti tebi i dogovorit ćemo se za susret i upoznavanje.-


Malo sam razmišljao i napokon odlučio. Pa red je da napokon dobijem ono što tražim. Odgovorio sam mu kako je i tražio: "PRISTAJEM".
Uslijedio je njegov brzi i opširni odgovor iz kojeg ću izdvojiti samo to kako mi je napisao da od mene očekuje da ću se uvijek odazvati njegovom pozivu na sastanak bez obzira na moje eventualne obveze. Ne zanimaju ga apsolutno nikakvi izgovori i opravdanja s moje strane. Od mene očekuje da na bilo koji način iznađem način kako bi si osigurao slobodno vrijeme te se odazvao njegovom pozivu i bio mu na raspolaganju.


Zajeban neki tip, pomislio sam i to me baš napalilo za njega. Igrao je otvoreno, na prvu i ravno u glavu, kako bi se to reklo. Bilo mi je jasno da, ako pristanem na upoznavanje, s njim neće biti zajebancije. Tim više što mi je u sljedećoj poruci koja je stigla naglasio kako već prilikom našeg prvog susreta moram biti spreman pokazati i dokazati svoju bespogovornu pokornost i poslušnost. Dodao je kako ispod odjeće moram obući čarape i haltere. Sa sobom neka ponesem torbu u koju ću staviti štikle ili ženske čizme te nešto šminke. 
 

Potom mi je opisao gdje se nalazi kafić "Njofra". U taj kafić obvezan sam doći desetak minuta prije 18 sati. Neka sjednem za stol, naručim piće a torbu koju ću nositi sa sobom trebam staviti na stol i ona će biti znak raspoznavanja. Uz torbu na stolu neka se nalaze i neke novine ili časopis kao dodatni osigurač kako ne bi došlo do eventualne zabune. Opisao mi je kako on izgleda i kako će biti odjeven no on će u svakom slučaju prepoznati mene po torbi i novinama, a doći će točno u 18 sati.


I evo sjedio sam u spomenutom kafiću i čekao uz naručenu i serviranu kavu. Kafić je bio tipičan kvartovski i u prilično velikom prostoru nije bilo mnogo gostiju. Kako se približavalo 18 sati postajao sam sve uzbuđeniji i sve nervozniji. 18 sati je prošlo a Igor se nije pojavljivao. Postao sam još nervozniji misleći kako sam možda ispao žrtvom nekog nastranog šaljivđije. Kriomice sam pogledavao prisutne goste misleći da se možda među njima krije netko tko me je gadno nasamario. No nitko na mene nije obraćao posebnu pozornost.


Pogledao sam na mobitel i bilo je već 18 sati i sedam minuta. Odlučio sam čekati još pet minuta pa ako se ne pojavi odlazim. I baš tog trenutka u kafić je ušao Igor. Odmah sam ga prepoznao. Bio je to zgodan, fizički prilično jak i nadasve markantan muškarac. Također je bio odjeven onako kako je opisao. Traperice i crna kožna jakna. Srce mi je počelo tući kao ludo a uzbuđenje je doseglo svoj vrhunac.


Odmah me je uočio i prolazeći pored šanaka naručio je kavu te se zaputio k meni. Čvrsto mi je stisnuo ruku u znak pozdrava i sjeo. Svo vrijeme bio je krajnje ozbiljan i gledao me ravno u oči. I što sad? Hoću li se ja njemu uopće svidjeti? Da li je on uistinu onakav kakvim se opisao? Bila su to pitanja koja su mi prolazila mislima. Osvrnuo se oko sebe pa se nagnuo bliže meni i sniženim glasom bez ikakvog uvoda pitao me imam li žensko ime, odnosno jesam li sebi u trenucima kada se odijevam i osjećam kao žena osmislio neko žensko ime.


Slegnuo sam ramenima rekavši kako nisam.
-U redu. Onda ću ti ja osmisliti ime. Linda. To je ime koje se meni sviđa i tako ću te oslovljavati.- Rekao je i uopće ga nije zanimalo slažem li se ja s njegovim izborom. Potom je rekao kako će me oslovljavati u ženskom rodu. Naravno, ne u javnosti kao npr. sada dok smo u kafiću, ali kada budemo na samo i kada budem našminkan i odjeven kao žena onda će me i on tretirati kao ženu i od mene očekuje da se ponašam kao žena.


Definitivno je bio onakav kakvim se i u mailovima, odnosno porukama, opisivao. Direktan i rezolutan. Meni nije ostavljao apsolutno nikakvog manevarskog prostora kao ni mogućnost da bilo što kažem ili predložim. Ipak sam za trenutak zaustio u namjeri da nešto kažem i postavim koje pitanje u vezi našeg budećeg odnosa. No prije nego sam bilo što uspio reći prstom mi je dao znak da šutim.


-Govorit ćeš onda i jedino onda kada ti ja to dopustim ili te nešto pitam. Jel ti jasno?-
-Jasno mi je.- Kratko sam odgovorio.
-Uzmi torbu pa idemo. Nemam previše vremena.- Rekao je, ustao se i otišavši do šanka platio je naše dvije kave.


Brzim korakom zaputio se na suprotnu stranu ulice gdje mu je bio parkiran auto a ja sam ga slijedio poput prave kujice. Ušao je i sačekao da sjednem na mjesto suvozača. Bez riječi je upalio auto i krenuli smo a pojma nisam imao kamo idemo no znao sam da ništa ne smijem pitati. Nismo se dugo vozili. Usporili smo prolazeći pored jedne očito prilično stare dvokatnice izgrađene valjda još u vrijeme Austrougarske a sad prilično zapuštenog i oronulog izgleda. S prednje strane te kuće u prizemlju nalazila se nekakva gostionica u koju se ulazilo kroz masivna i stara vrata. No Igor je odmah iza zgrade skrenuo desno i ušli smo u nekakvo mračno i zapušteno, ali prilično veliko, dvorište. Parkirao je sa strane i izašli smo iz auta.


Dakle sad smo se nalazili sa stražnje strane spomenute dvokatnice. Pogledao sam prema kući i vidio da s te strane postoji ulaz i da se tuda vjerojatno ulazi u stanove koji su se nalazili na prvom i drugom katu, a prema svemu sudeći i u potkrovlju. S desne strane dvorišta nalazio se niz nekakvih drvenih baraka. Koliko sam mogao vidjeti neke od tih baraka bile su sačinjene dijelom od daski a dijelom od lima.
-Gdje smo to došli i što je ovo?- Pitao sam se, ali u sebi ne usuđujući se to glasno izgovoriti.


Igor se zaputio prema trećoj ili četvrtoj baraci u nizu a ja za njim. Na vratima se nalazio lokot koji je Igor otključao pa potom otvorio drvena vrata. Pritisnuo je prekidač i u baraci se upalilo svjetlo. Glavom mi je dao znak da uđem. Iako opskuran prostor te barake djelovao je čisto i uredno. S desne strane dužinom čitavog zida nalazila se drvena klupa. Skroz naprijed nalazio se limeni lavabo s jednostavnom slavinom a iznad slavine nalazilo se musavo ogledalo. Uz ogledalo na kukici su visjela dva ručnika. S lijeve strane na zid su bile pričvrščene dvije dugačke daske koje su očito služile kao police na kojima se nalazilo raznih limenki, kutija, plastičnih boca i raznih drugih predmeta. Napokon je Igor progovorio i objasnio mi gdje se nalazimo.


-Ovu baraku držim u najmu i služi mi kao garaža za auto. Naime kada vozim službeni auto onda svoj ostavljam ovdje.-
Šutio sam a u sebi sam se pitao:- Dobro... I što sad?-
Kao da mi je pročitao misli Igor se nasmijao rekavši mi kako će otići u gostionicu koju smo vidjeli s prednje strane. Popit će piće a meni će ostaviti malo vremena da se skinem, obujem štikle i malo se našminkam.
-Želim vidjeti kako izgledaš odjeven i našminkan kao žena a zanima me kakve noge i dupe imaš.- Rekao je i pogledao na sat.
-Imaš na raspolaganju točno 15 minuta.- Dodao je i zatvorivši vrata iza sebe otišao.
Što sad? Nije bilo druge nego ga poslušati. Svukao sam hlače ispod kojih sam na sebi imao crne čarape i haltere baš kako je Igor i tražio. Obuo sam štikle pa stao ispred ogledala i našminkao se. Završavajući sa šminkanjem pitao sam se, koga vraga je meni ovo trebalo? Ali što sad učiniti? Nisam baš ovo zamišljao na ovakav način ali što je tu je.


I uistinu je prošlo točno 15 minuta kada je u baraku ušao Igor. Odmjerio me od pete do glave ali po hladnokrvnom izrazu lica nisam mogao zaključiti sviđam li mu se ili ne. Hodao je oko mene odmjeravajući me pa je napokon rekao:
-Linda! Moja kuja Linda. Sviđa mi se to ime a tebi?-
-I meni.- Kratko sam odgovorio.
Potom je posgnuo za jednom limenom kutijom na polici i otvorio je. Iz nje je izvadio crvenu kožnatu pseću ogrlicu na koju je bio pričvršćen tanki lanac kao povodac. Stavljajući mi tu ogrlicu oko vrata rekao je kako svaka kuja mora imati ogrlicu i povodac.


Držeći kraj lanca, tj. povodca, otvorio je vrata barake i povukao me prema van. Pretrnuo sam...
-Kamo me vodiš ovako odjevenog i našminkanog?- Zavapio sam ne mogavši vjerovati da me želi izvesti napolje.
Prostrijelio me pogledom od kojeg sam još više pretrnuo. Lijevom rukom držao je lanac a desnu je odmaknuo malo u stranu i tog trenutka sam pomislio kako će me ošamariti ali ipak nije.
-Dobro droljo, što sam ja tebi rekao, ha?!-
Zaustio sam nešto reći ali on se opet izderao na mene:
-Šuti!!! Govoriš onda i samo onda kada ti ja to dopustim ili kada te nešto pitam! Razumiješ droljo?!-
-Da, razumijem.- Odgovorio sam skrušeno.


-Jebiga... sad te zbog toga moram kazniti a rekao sam ti kako nemam mnogo vremena.- Rekao je i naredio mi da se naguzim i rukama oslonim na onu drvenu klupu, što sam i učinio.
Pojma nemam odakle mu se u ruci stvorio kožnati remen. Ali tim remenom raspalio me po guzici nekoliko puta i to ni malo nježno. Potom me još dodatno raspalio po dupetu dlanom ruke također nekoliko puta. Onda mi je prstima raširio guzove i dva ili tri puta pljunuo ravno u šupak. Nakon pljuvanja u šupak mi je ugurao srednji prst. Nakon što je izvukao prst iz moje guze potegnuo je lanac i na taj način mi dao na znanje kako se moram uspraviti. Srednji prst koji je trenutak prije bio u mojoj guzi sad mi je ugurao u usta tražeći da ga podudlam i poližem što sam također učinio.


-A sad idemo.- Rekao je držeći lanac i dalje u ruci. Izašli smo u, na svu sreću, mračno dvorište i odmah me je, vukući me lancem, poveo prema ulazu u dvokatnicu. Posrtao sam obuven u ženske cipele s viskom petom jer dvorište je bilo razlokano i neravno. Ušli smo u zgradu i Igor je upalio svjetlo. Drvene i trošne stepenice vodile su prema gore a druge isto takve stepenice vodile su prema dolje, u podrum, gdje se nalazila drvarnica jer na jednoj izblijedeloj metalnoj tabli pričvršenoj na zid točno tako je pisalo. Ispred stepenica koje su vodile prema gore na kat Igor je uzeo otirač za cipele pa me poveo stepenicama dolje gdje se nekada, a možda i sada, nalazila drvarnica.


Došavši do dna stepeništa onaj otirač stavio je na posljednju stepenicu i naredio mi da sjednem. Sjeo sam i čekao dok je on otkopčavao šlic na hlačama. Izvukao je prilično veliki kurac i naredio mi da otvorim usta. Mlaz blijedo žute i guste mokraće šiknuo mi je ravno u usta. Pišao je u moja usta i po mom licu dugo i obilno tako da sam stekao dojam kako valjda čitav dan nije pišao čekajući baš ovaj trenutak. Dobar dio njegove mokraće sam progutao dok mi se ostatak cijedio po majici. Rekao mi je neka raširim noge pa je završio s pišanjem na način da me zalije po kurcu i jajima, a dijelom i po nogama.


-A sad ga poliži.- Rekao je misleći na svoj kurac.
Nakon lizanja naredio mi je da mu ga izdrkam. Drkao sam mu kurac udaljen od mojih usta tek koji centimetar i strepio od toga da ne naiđe netko od stanara. Svako malo gurnuo bi mi kurac u usta, vadio ga pa opet tražio da nastavim s drkanjem. Opet je tražio da otvorim usta u koja mi je sasuo obilje sperme koju sam morao progutati. Na kraju mi je kurcem opalio šamar rekavši kako je sve ovo morao ubrzati zbog toga što sam ga natjerao da me kazni šibanjem i pljuskanjem po dupetu.


    -I sad slušaj droljo... nemoj da se to više ikada ponovi, jesi li razumjela?!-
Naravno da jesam i to sam glasno rekao želeći što prije napustiti ovaj podrum koji je mirisao po pljesni. Kurcem mi je opalio još jedan šamar naredivši mi da mu ga poljubim. Poljubio sam mu kurac nakon čega ga je spremio u gaće. I opet me vodeći na uzici odveo natrag u baraku. Rekao mi je da se na brzinu umijem i skinem šminku te da se odjenem jer mu se uistinu žuri.


Umio sam se iznad limenog lavaboa, isprao vodom usta, skinuo šminku i brzo se odjenuo. No na meni je ostala ona majica natopljena njegovom mokraćom a rezervnu nisam imao. Sjeli smo u auto i vratio me do kafića gdje smo se našli a gdje se nalazio parkiran i moj auto. Prije nego sam izašao rekao mi je kako će mi se javiti za dan ili dva.


Da, mogao mi je sve ono što mi je napravio, a mislim na pišanje i svršavanje u usta, učiniti i u baraci, odnosno garaži. No nije. A nije stoga jer uzbuđivalo ga je te i takve slične perverzije činiti negdje u javnosti gdje postoji mogućnost da netko naiđe ili ga netko može vidjeti. To sam shvatio već te večeri a kasnije mi je i on sam to priznao. Bio je to tek uvod u naše daljnje druženje i znao sam da će mi i ubuduće priređivati slične stvari. Bila je to tek prva porcija. No već tada mogao sam shvatiti što Igor jako voli i što ga veseli. Golden shower, odnosno zlatni tuš ili pojednostavljeno rečeno, pišanje. Nije mi to naglasio prilikom naše Internet korespodencije a ja poslije više nisam znao kako bi postupio da sam znao kako mu je pišanje glavna opsesija.


Gotovo svi naši daljnji sureti započinjali su ili završavali pišanjem po meni. Bilo po licu, u usta, po čitavom tijelu, nogama, guzi...
No o tome više u sljedećoj priči. Dakle nastavak slijedi pod naslovom:
-Brutalna redaljka na fukodromu-