Popularni postovi

22 prosinca, 2018

Nisam imao izbora i morao sam biti kurva


Mamina sestra Dorotea i njezin suprug Dragan vratili su se u domovinu iz Njemačke za stalno. On, tetak Dragan, bio je već u mirovini, odnosno zasluženoj penziji, kako je to on govorio. U Njemačkoj je bio vozač. Vozio je kamione, šlepere, prevozio opasne tvari i tko zna što sve ne. Putovao je po Europi ali i šire.

 Teta Dorotea bila je frizerka ali usavršila je i bavljenje kozmetičarskim poslom. Prije nekoliko godina su u malom gradu nadomak Zagreba kupili jedan lokal i sve do povratka iz Njemačke iznajmljivali su ga. Sada je teta odlučila taj salon preurediti te se uz frizeraj u njemu baviti i kozmetičarskim poslom, pedikurom i manikurom a uz to tu je trebao biti i solarij. Ona ga je odlučila nazvati salonom ljepote.

Kupili su i kuću u tzv. podsljemenskoj zoni. To im je odgovaralo jer su praktički trebali živjeti nadomak grada a opet ne predaleko od tetinog salona. No dok se kuća koju su kupili preuređivala po njihovom ukusu teta i tetak živjeli su kod nas na selu. Tetak je uglavnom plandovao i obilazio okolne gostionice i kafiće dok je teta Dorotea svakodnevno ranim jutrom odlazila put grada kako bi nadgledala radove na kući i svom salonu ljepote.

Inače teta Dorotea je vrlo lijepa i privlačna žena u zrelim godinama. Jako drži do svog izgleda i uvijek je lijepo našminkana i elegantno odjevena. Nisam izdržao pa sam malo rovario po sobi gdje su ona i tetak spavali. Ormari i ladice bile su pune lijepe odjeće ali i erotskog rublja koje je mene kao transvestita oduševilo.

Biti transvestit u malom selu kakvo je naše nije baš jednostavna stvar. Radio sam za minimalnu plaću u jednom privatnom kiosku u susjednom selu. Želio sam i žudio za tim da odem iz sela ali to nije bilo jednostavno. Moja sestra već je studirala u Rijeci i roditelji su joj slali novac te su jedva spajali kraj s krajem.

A ja opet nisam znao što bi u velikom gradu mogao raditi sa završenom srednjom ekonomskom školom. Fizički rad me uopće nije privlačio a inače neki posao za minimalnu plaću ne bi mi mogao osigurati egzistenciju jer trebalo bi platiti stan, režijske troškove i prehraniti se.

No dogodilo se nešto što je promijenilo moj život. Misleći kako sam sam u kući otvorio sam tetin ormar i navukao na sebe njezine tanga gaćice. Obuo sam njezine štikle  i našminkao usne. A onda je u sobu banuo moj tetak Dragan. Skamenio sam se i došlo mi je da propadnem u zemlju od stida. No dogodilo se nešto za mene posve neočekivano.

Tetak Dragan uopće nije reagirao na način kako sam ja očekivao. Rekao je kako jako lijepo izgledam i kako mu se sviđa to što vidi. Poljubio me u usta a onda mi ponudio svoj kurac za pušenje. Nisam odbio a nisam baš ni imao neku alternativu.

I tako je počelo. Tetak Dragan bio je prvi muškarac koji mi je svoj kurac ugurao u guzu. Do tada sam se uglavnom zadovoljavao na način da u guzu guram umjetne kurčeve i vibratore raznih vrsta i veličina. Sviđalo mi se to jebanje u guzu a sviđalo se i Draganu.

Radovi na preuređenju kuće ali i tetinog salona ljepote bili su gotovi. Teta i tetak trebali su iseliti iz naše kuće i preseliti se u svoju. Zavolio sam starog prdonju Dragana i s oduševljenjem sam prihvatio njegovu velikodušnu ponudu da se zajedno s njim i tetom preselim u njihovu kuću.

Teta nije imala ništa protiv jer kuća je ionako bila dovoljno velika i prostrana. Tetak je mojim roditeljima obećao kako će mi pomoći naći dobar i dobro plaćen posao a to se svidjelo i mojim roditeljima.

Uselio sam se u novo uređenu kuću mamine sestre i njezina muža i sve je izgledalo super. Teta je bila prezauzeta poslom u svojem salonu i od kuće bi odlazila ujutro i vraćala se kasno poslije podne ili čak navečer. Za to vrijeme Dragan me razvaljivao svojim kurcem. Pušio sam mu kurac, gutao spermu, lizao sam mu šupak a  on me neumorno i svakodnevno jebao u guzicu.

A onda mi je jednog dana rekao kako ima posao za mene. Trebao sam raditi u uredu jednog njegovog prijatelja, dobrostojećeg i uspješnog obrtnika. Posao je bio vrlo jednostavan. Unosio sam podatke u računalo a osim toga imao sam obvezu pomesti i očistiti njegov ured, složiti papire, odnijeti smeće u kontejner.

Kako rekoh posao je bio lagan i jednostavan a plaća je na moje čuđenje bila više nego pristojna. No nakon nekog vremena stvari su se iskristilazirale i sve mi je postalo jasno. Taj debeli obrtnik Martin znao je kako me moj tetak guzi a to je želio i on. I on me želio jebati u guzu.

Imao sam dvije mogućnosti. Pristati da me debeli Martin pojebe ili da mi da otkaz. Uz to Dragan mi je postavio ultimatum. Rekao mi je kako ću pristati na to da me debeli obrtnik jebe ili ću odbiti a to je onda značilo i to da se moram iseliti iz udobne i komforne kuće.

Odabrao sam ono što je bilo i očekivano. Popustio sam i dozvolio debelom Martinu da me pojebe u guzu. Nije na tome stalo. Mislim, nije stalo samo na jednoj partiji seksa. Debeli gad jebao me nekoliko puta tijekom tjedna. Smanjio mi je plaću i to samo zato jer je sada dio novca davao mom tetku Draganu. Ponekad bi me jebali obojica zajednički, što znači istovremeno. Debeli bi me guzio a tetku bi pušio kurac ili obrnuto.

U dvorištu iza kuće gdje se nalazio ured debelog martina bila je jedna poprilično derutna kućica. Tu je bila jedna soba, kupatilo i toalet. Iako je ta mala kuća izvana izgledala prilično neugledno unutrašnjost je bila sasvim pristojno uređena. U sobi se nalazio krevet, ormar, mali stol i dvije stolice.

U toj kućici bio sam prisiljen primati mušterije. Naime kada bi mi tetak Dragan rekao kako ću morati prenoćiti u toj maloj kući znao sam što slijedi. Morao sam se odjenuti kao žena. Našminkati se, obući čarape, haltere, štikle i staviti periku. Dragan bi doveo nekog muškarca i pustio ga u sobu. Taj muškarac, a s vremenom ih je bilo nekoliko, dolazili bi i ja sam im morao pušiti kurac ili bi me jebali u guzicu.

Tetak Dragan je od tih muškaraca za moje usluge koje sam im pružao uzimao novac. Uz te muškarce i dalje sam redovito morao zadovoljavati Dragana ali i debelog Martina.

Moj boravak u velikom i obećanom gradu postao je noćna mora. Ali što sam mogao? Mogao sam dati otkaz i vratiti se na selo roditeljima a te spoznaje sam se grozio. Intenzivno sam razmišljao o tome kako se izvući iz nastale situacije. Tetak Dragan je na neki način postao moj svodnik. Zarađivao je na meni a uz to me seksualno iskorištavao. Volio sam tog gada a on me iznevjerio i pretvorio u svoju kurvu.

Ne znam kako bi se to završilo i što bi se događalo samnom da slučajno nisam upoznao Slavonca Ištvana koji je, što mu i ime govori, podrijetlom bio Mađar. Upisao sam tečaj informatike jer osim što me to zanimalo to mi je pružalo mogućnost da, koliko toliko, izbjegnem nasrtaje muškaraca koje bi mi u malu kuću dovodio Dragan.

Draganu se baš nije sviđalo to što pohađam navedeni tečaj ali teta Dorotea me podržavala i to je bilo ključno. Ona pojma nije imala što radi njezin suprug Dragan i kako me iskorištava kao kurvu. Ištvan me, da se tako izrazim, pročitao. Skontao je da uvelike sličim djevojci i počeo mi se udvarati. Inače Ištvan je bio stručnjak za računala i predavač na spomenutom tečaju kojeg sam pohađao.

Nekoliko puta smo Ištvan i ja otišli na piće i dogodilo se da završim u njegovom krevetu u njegovom podstanarskom stanu. Budućnost s Ištvanom nije bila izgledna. Naime on je čekao papire kako bi se odselio u Kanadu. Tamo je imao rodbinu i tamo ga je čekao posao.

Prije nego se naša veza završila iskreno sam mu ispričao ono što me je snašlo. Rekao sam mu kako bi volio da se to što mi se događa prekine ali ne znam što učiniti. Na moju sreću Ištvan je imao ideju i rješenje.

Došao je u kuću moje tete i tetka kada njih nije bilo. Postavio je male kamere i dobro ih zakamuflirao. Krajnji cilj je bio da snimam tetka Dragana dok me jebe u guzu i dok mu pušim kurac. Moram reći da je Dragan ponekad volio biti taj koji bi meni popušio kurac.

Kada budem imao snimljeni materijal trebao sam ga, po Ištvanovom naputku, predočiti tetku Draganu. Tim snimkama trebao sam ga ucijeniti i reći mu kako ću teti Dorotei reći da me primorao na seks a onda joj i pokazati snimke.

Nećkao sam se i bilo me strah Draganove reakcije ali ipak sam pristao. Moji strahovi pokazali su se neopravdani. Kada sam skupio dovoljno hrabrosti suočio sam Dragana sa snimkama. Zaprijetio sam mu kako ću sve ispričati teti Dorotei i reći joj da me prisilio na seks. A kada bude vidjela snimljeni materijal ne piše mu se dobro.

Tetak Dragan je uistinu premro od straha da to i ne učinim. Dobro je znao da bi teta eksplodirala. Njezin muž da jebe u guzicu drugog muškarca i da ga prisiljava na kurvanje bila bi za Dragana katastrofa. Osim toga teta i tetak imali su dvije kćeri koje su i dalje živjele u Njemačkoj i bilo bi i više nego strašno kada bi one doznale za tatin tajni život. Vjerojatno bi ga se i odrekle.

Upalilo je i Dragan je iznenađujuće brzo i lako popustio. Preklinjao me da snimke nikome ne pokazujem a on će mi naći drugi posao. Osim toga moći ću i dalje živjeti u njegovoj kući. I održao je obećanje. Prestao je glumiti moga svodnika a više se nisam morao jebati ni s debelim Martinom. Pronašao mi je drugi posao. Istina, manje plaćen ali sve u svemu bio sam zadovoljan.

Stvari su se pomalo smirile. Dragana sam držao u šaci i on mi je podilazio. Čak mi ga je bilo i žao. Moram priznati da sam u početku naše veze bio čak i zaljubljen u njega. Puštao me na miru ali vidjelo se na njemu kako mu nije svejedno. Jednog dana iskreno mi se ispričao i rekao da mu je žao. Još je rekao kako mu se ja i dalje sviđam.

Dva ili tri dana kasnije kada je teta otišla na posao pozvao sam ga u svoju sobu. Došao je. Sada je situacija takva da tetak Dragan i ja nadalje održavamo našu vezu. On dolazi u moju sobu ili ja dođem u njegovu kada teta ode na posao. Jebe me u guzu, pušim mu kurac, gutam spermu, ližem mu šupak ali samo njemu i nikome više.

-Elio-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+