Popularni postovi

15 kolovoza, 2017

Volim grubijana s kojim sam doživio analni orgazam

Probudilo me trljanje Mladenovog nabreklog kurca po mojoj guzi koju je protekle noći žestoko razvalio. Zaspao sam iscrpljen i pošteno izjeban u guzicu. Na sebi sam još uvijek imao crne čarape i haltere. Pod žestokim naletima napaljenog Mladena čarape su bile prilično poderane ali niti sam imao želje a ni snage ustati se iz kreveta skinuti čarape i otići na tuširanje.

Mladena nije bilo nekih sedam-osam dana jer otišao je u svoj rodni kraj. Uzeo je deset dana godišnjeg jer išao je na svadbu svog rođaka. Malo se provodio sa starim društvom što je podrazumijevalo i momačku večer. Potom je uslijedila svadba pa tulum dan nakon svadbe... Tri dana proveo je u roditeljskoj kući i vratio se napaljen i željan seksa.

Nakon što sam mu se napušio kurca uslijedilo je jebanje. Izjebao me u svim mogućim pozama i to nekoliko puta tijekom noći. Mladen ima dugačak ali relativno tanak kurac i uistinu mi tim svojim kurcem pruža veliko zadovoljstvo. Ako ste nekada čitali ili čuli za analni orgazam onda je to to jer uistinu svršavam dok me Mladen jebe u guzicu.


Njemu se sviđalo što se volim šminkati, odijevati i izgledati kao žena. Meni se sviđalo što je on izuzetno lijepo građen, pravi sportski tip. To što je nešto mlađi od mene nikada nam nije predstavljalo problem. Mali problem je bila njegova nezasitnost i izdržljivost. Doslovno bi me razvaljivao svojim kurcem ne mareći za to što sam nakon toga posve iscrpljen i gotovo polomljen. Drugi mali problem je to što je pravi grubijan. Istina to mi ne predstavlja veliki problem pa čak i uživam sve do trenutka kada zna pretjerati ali sve sam mu u stanju oprostiti.

Dakle sad me probudila njegova nabrekla kurčina kojom je trljao moje guzove. Kako rekoh, bio sam pospan, umoran i iscrpljen. Bio sam mu okrenut leđima i zamolio sam ga da se smiri i pusti me da se odmorim.

-Daj okreni se i naguzi!- Podviknuo je na mene Mladen.
Ne okrečući se još sam ga jednom zamolio da me poštedi a ako baš želi mogu mu ga izdrkati jer sam doslovno rasturen. Umjesto da bilo što kaže snažno me rukom pljusnuo po dupetu. To me istog trenutka skroz razbudilo a sobom se prolomio bolni jauk koji sam ispustio. Uslijedila je još jedna nimalo nježna pljuska po mojoj guzi.


Odmah nakon te pljuske uhvatio me svojim snažnim rukama za bokove i bez problema me okrenuo potrbuške. Još jednom naredio mi je da se naguzim ali istovremeno me rukama obujmio oko struka podižući moju guzu u zrak. Vazelinom je podmazao moj šupak i svoj kurac... Rukama sam se čvrsto uhvatio za štangu stranice kreveta iznad uzglavlja.

Namjestivši vrh svog kurca na ulaz u moj šupak lagano mi ga je ugurao nekoliko centimetara a potom me rukama čvrsto uhvatio za bokove da bi trenutak kasnije prodro u mene čitavom duljinom svog kurca... Stisnuo sam zube i zatvorio oči ali ipak nisam izdržao i glasno sam vrisnuo. I dalje rukama čvrsto stžući štangu kreveta glavu sam zagnjurio u jastuk.


Jebao me brzim ritmom i žestoko... Napokon je svršio i spermom još jednom ispunio moju guzu. Izvukao je kurac i odmah odjurio pod tuš. Ležao sam potrbuške posve slomljen još uvijek držeći rukama štangu kreveta. Nakon brzinskog tuširanja odjenuo se uzeo svoju sportsku torbu i na odlasku mi rekao neka promijenim plahte. Uistinu su plahte bile poprilično natopljene spermom koja se iscijedila iz moje guze.

Ležao sam još nekih pola sata skupljajući snagu kako bi napokon ustao iz kreveta. Drhtavih nogu i osječajući se kao prebijena i izjebena kuja odvukao sam se do kupaonice.

-Tonino- 

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+