Popularni postovi

20 travnja, 2018

U guzicu sam pojebao ženinog sina


-Kako vas naslov priče ne bi doveo u zabludu nužno je pojasniti neke stvari. Naime, Snježana, tj. Žena s kojom sam živio, i namjeravao se vjenčati, imala je sina iz prvog braka. Dakle ona, Snježana, mi u stvari i nije bila zakonita žena a Mislav je bio, kako rekoh, njezin sin iz prvog braka.

Iskreno govoreći Snježana je bila jedna jako zgodna i seksipilna žena. Bila jest starija od mene ali to mi u tom trenutku uopće nije bilo važno. Čak i da mi fizički nije bila tako privlačna privukla me činjenica da se negdje mogu skrasiti, barem na neko vrijeme. No zbližili smo se u tolikoj mjeri da smo čak počeli planirati i vjenčanje. No ni na kraj pameti mi nije bilo u kakvu sam perverznu i bizarnu obitelj, koju su činili majka i njezin sin, upao. No pročitajte priču i uvjerite se sami.

Sve bi bilo super ali jedino što me u kući moje nevjenčane žene Snježane smetalo bio je njezin sin iz prvog braka, Mislav. Nije mi trebalo mnogo vremena pa da shvatim kako je Mislav mali pederko. Njegovo ponašanje, način odijevanja, pudranje lica, ženskaste frizure… Recimo to tako da mi je od prve bilo jasno kako je Mislav feminiziran tip muškarca.

Osobno to što je Snježanin sin takv kakav jest meni ne bi smetalo ali mali pederčić počeo mi se otvoreno nabacivati. Što reći nego da mi taj dripac uopće nije bio simpatičan niti drag a još kada mi je počeo iskazivati svoje simpatije došlo mi je da ga išamaram kao magarca.

Mislav i ja nismo se baš često viđali pa mi je to njegovo prisustvo u kući ipak mi bilo, koliko-toliko, prihvatljivo.

Što se tiče Snježane ona glede seksa nije bila baš nešto posebno maštovita. Za razliku od mene koji bi pojebao svaku žensku osobu koja mi se ponudi, ili mi se pruži prilika da je prasnem, Snježana je bila prilično suzdržana. Nije to meni pretjerano smetalo jer ona je bila oduševljena s onim, nije da se hvalim ali istina je, što sam joj ja u seksu pružao.

No dobro… Iskreno priznajem da dobrodušnoj Snježani nisam baš bio vjeran. Naime, ja sam jedan od onih muškaraca koji voli prakticirati analni seks a Snježana na takvo što nije željela pristati. Dakle varao sam Snježanu i to s kolegicom s posla, Tamarom, koja je bila udana ali nije joj bio problem varati muža i  nije imala ništa protiv toga da je jebem u guzu.

Tamara mi je uporno slala SMS-ove na mobitel i dogodilo se da Snježana dopre do mog mobitela i pročita neke od tih poruka koje ja, budala, nisam izbrisao. E baš te poruke na mobitelu nagnale su Snježanu da mi kaže kako više ne želi živjeti sa mnom i kako je vrijeme da se iselim iz njezine kuće.

Vidjevši da nemam alternative zamolio sam Snježanu da mi da mjesec dana vremena kako bi pronašao neki mali stan ili prikladnu sobu. Dobroćudna Snježana, na moju sreću, nije imala ništa protiv.

Ali stvari su se krenule odvijati u smjeru koji uopće nisam očekivao. Jedne večeri navratio sam u obližnji kafić na piće. Za jednim od stolova sjedio je Mislav s neka svoja dva prijatelja koji su uvelike sličili na njega. Više su sličili curama nego dečkima.

Pomislivši kako mi uopće nije trebalo to da sretnem tog malog pedera i dva njegova druga otišao sam na drugi kraj sale i sjeo za stol. Naručio sam piće i uzeo novine sa šanka. No Mislav me zamijetio i čak mi mahnuo rukom u znak pozdrava. Odmahnuo sam mu onako iz pristojnosti.

Nisam više na njih obraćao pozornost sve dok mi konobar nije donio piće rekavši kako me to časti mladi gospodin, pokazavši prstom na Mislava. Zadubljen u novine i svoje misli nisam ni primijetio da su Mislavovi prijatelji otišli i da je za stolom ostao jedino on. Prihvatio sam piće i nazdravio mu na što se on ustao od stola i došao do mene upitavši me može li sjesti.

A što sam mogao? Dopustio sam mu da sjedne i još sam poručio piće. Iznenadio sam uvidjevši kako je meni, kako sam do tada mislio, taj naprilitani i antipatični pederčić  čak i simpatičan.

Popili smo nekoliko pića a onda je na moje iznenađenje sam Mislav skrenuo razgovor na seksualni život njegove mame i mene. Čak je i sam spomenuo kako je razlog razlaza njegove mame i mene upravo ona. E sad… Da nisam toliko popio možda mu nikada ne bi spomenuo to kako njegova mama ne dopušta da je pojebem u guzu a ja volim upravo baš takvu vrstu seksa. No izlanuo sam se i sad je to bila gotova stvar.

A potom je Mislav i meni otkrio svoju tajnu. Rekao mi je kako je kao klinac u pubertetu počeo odijevati mamino donje rublje i šminkati se poput nje. Nije me to baš iznenadilo jer napisao sam kako sam od prve shvatio da je Mislav feminiziran tip mladog muškarca.

Rekao sam mu kako je to njegova stvar i kako je sad između njegove mame i mene došlo do raskida pa me se život njegove mame i njegov privatni život uopće ne tiče.

Nije sad da sam zaboravio taj razgovor ali mu nisam pridavao neki poseban značaj. Prošla su gotovo tri tjedna a u međuvremenu sam uspio pronaći garsonjeru. Uzeo sam slobodan dan na poslu i došao u Snježaninu kuću kako bi pospremio dio svojih stvari i preselio ih u spomenutu garsonjeru. Prije toga otišao sam s nekoliko kolega s posla na piće i budimo realni dosta toga smo popili.

E sad… Kako je to malo pederkasto đubre od Snježanina sina, Mislav, nanjušio moj dolazak ne znam ali u konačnici nije ni bitno. Snježana je bila na poslu a ja sam gore na katu spremao stvari u kofere. Vrata sobe su bila otvorena i čuo sam kako se netko klatari dolje u prizemlju.

Spustio sam se stepenicama misleći kako je možda Snježana došla kući ranije s posla. No na moje veliko iznenađenje u sobi nije bila Snježana već Mislav. Sjedio je na kauču i pušio cigaretu. I ništa u tome ne bi bilo čudno da Mislav nije bio odjeven i našminkan kao žena.

Otpuhivao je dim cigarete i gledao me ispod oka poput kakve drolje. Jest da sam bio iznenađen ali potom sam se grohotom nasmijao rekavši Mislavu kako nije normalan i pitao ga koji kurac sad izvodi.

Opet je potegao dim cigarete pa je opušak ugasio u pepeljari. Djelovao je samouvjereno i bilo je očito kako mu uopće  nije neugodno. Ustao je s kauča i vrtjevši bokovima poput kakve pičke prišao mi. Rekao mi je kako eto nisam imao sreće s njegovom mamom što se jebanja u guzu tiče ali eto on neće imati ništa protiv toga da u guzu pojebem njega.  Odgurnuo sam ga od sebe, ne baš grubo, ali tek toliko da mu dam do znanja kako me takvo što ne zanima.

No njega to moje odgurivanje uopće nije smetalo. Dečko se spustio na koljena i krenuo mi otkopčavati šlic na hlačama. Ni sam ne kontam zašto i kako sam mu to dopustio ali eto jesam. Izvukao mi je kurac iz gaća i krenuo mi ga lizati a potom i pušiti.

Opet sam ga odgurnuo od sebe i navukao hlače i gaće. Tek što sam se zakopčao Mislav mi se okrenuo leđima i svojom guzom se prislonio uz moj kurac. Vrtio je guzom i kurac mi se, iskreno priznajem, dignuo… Okrenuo je glavu prema meni nudeći mi svoja usta na poljubac. Uhvatio sam ga za guzove i poljubio ga u usta. Nisam mogao a ne primijetiti kako Mislav ima lijepu, oblu i čvrstu guzu a osim toga imao je i dobre noge čiju draž su naglašavale crne čipkaste čarape njegove mame.

Polegao sam ga na kauč i ugurao mu kurac u usta. Mislav se pokazao kao vrlo dobar, čak odličan, pušač. E sad što je tu je… Izvukao sam kurac iz njegovih usta a Mislav je bio poprilično narajcan baš kao i ja. Rekao mi je kako mu kurac mogu zabiti u guzicu jer je svoj šupak već unaprijed dobro podmazao.

Pa neka bude što biti mora, pomislio sam u sebi. Uostalom zašto da tog malog pederka ne pojebem u guzicu. Skinuo sam se na brzinu a Mislav je legao na leđa i noge podignuo visoko u zrak. Namjestio sam glavić svog dignutog kurca na ulaz u njegov šupak a on je gorio poput vatre i jedva čekao da mu ga zabijem. I jesam.

Jebao sam tog malog gada u guzicu poput zadnje drolje. Kolutao je očima, cvilio, stenjao ali očito je bilo da uživa u tome što je moj kurac u njegovoj guzi. I da… definitivno mi je bilo jasno kako je šupak mladog Mislava jako dobro razrađen i kako je njemu jebanje u guzicu posve normalna stvar.

Napunio sam mu guzu spermom… Držao sam kurac u njegovoj guzi sve dok se do kraja, dok se skroz nisam ispraznio. Izvukao sam kurac i sjeo na kauč. Sada sam i ja zapalio cigaretu. Ustao je i Mislav. Ne mareći za to što mu se iz guze niz noge i čipkaste čarape njegove mame cijedi moja sperma otišao je do ormarića te izvadio bocu pića i dvije čaše.

Popili smo piće i popušili po cigaretu a onda sam ga još jednom pojebao u guzu koja je još bila puna moje sperme od prvog jebanja. Shvatio sam kako taj mali i do tada meni antipatični pederčić u stvari ima vrlo slatku i podatnu guzu.

Dogodilo se dakle eto i to… Po prvi puta u životu pojebao sam u guzicu muškarca. Rekao sam mu kako se sad idem istuširati i kako ću pokupiti svoje stvari te napustiti kuću.

No onda me Mislav opet uspio iznenaditi. Rekao mi je kako neka ostavim svoje stvari a on će razgovarati s mamom. Naime u potkrovlju kuće imali su malu sobu od nekih dvadesetak kvadrata s malom kupaonicom i toaletom. Mislav me uvjeravao kako će uspjeti nagovoriti mamu Snježanu da me zadrži kao podstanara u toj sobici u potkrovlju. Nisam vjerovao kako bi Snježana na takvo što pristala ali dogodilo se čudo. Snježana je pristala uz uvjet da ona i ja nemamo više ništa već ću nadalje imati obavezu plaćati stanarinu i režijske troškove.

Pristao sam. Uostalom zašto ne? Ionako sam morao nadalje živjeti kao podstanar. I stvarno, Snježanu sam sretao tek u prolazu i onda kada bi joj davao novac za stanarinu i režijske troškove. Spram mene ponašala se suzdržano i hladno. No jednu stvar nije znala… Pojma nije imala da sam svo to vrijeme njezina sina Mislava jebao u u guzu koji je vrlo rado dolazio kod mene u potkrovlje odjeven, vrlo često, u mamino donje rublje.

Dakle Mislavu sam uredno razvaljivao slatku guzu i punio ga spermom. No kako je vrijeme prolazilo odnosi između Snježane i mene su se u popriličnoj mjeri popravili. Sada povremeno pojebem i Snježanu ali nikakav ozbiljan odnos između nje i mene više nije moguć. Tako je ona odlučila i odredila a ja nisam imao ništa protiv. No ono što me, ne samo iznenadilo, već i pomalo šokiralo bila je spoznaja da je baš Snježana bila ta koja mi je namjestila svog sina želeći me zadržati u kući. Uspjela je u tome… ja i dalje živim kod Snježane u njezinoj kući. Jebem nju ali i njezina sina. Njoj to ne smeta, meni to ne smeta a ni Mislav nema ništa protiv. Nikada Snježani nisam postavljao suvišna pitanja ali sada znam da je ona odavno bila svjesna činjenice da joj je sin transvestit. Prihvatila ga je kao takvog i iskoristila. Ali dobro… Što je tu je.

-Danijel-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+