Popularni postovi

21 srpnja, 2018

Pretvorio me u svoju kuju pa mi tetovirao svoje ime na guzi


Kada bi Roko malo ili malo više popio znao sam što mi slijedi. U takvim situacijama uvijek bi bio napaljen i želio bi me jebati a ja nisam imao izbora. Jednom prilikom bio je prilično pijan a bila je već uvelike prošla ponoć. Pišalo mi se i zamolio sam ga da stane negdje uz cestu. Skrenuo je s ceste na nekakvu livadu ali umjesto da me pusti iz automobila kako bi se popišao bacio se na mene. I dok sam ga ja preklinjao da me pusti van iz automobila on je s mene skidao odjeću i tek kada sam ostao samo u gaćicama pustio me van. Dozvolio mi je da se popišam ali nakon toga pojebao me u guzicu.

Doslovno sam morao pobjeći od tog, a ne znam kako ga drukčije nazvati nego, manijaka. Zvao se Roko i moram priznati da mi se u početku sviđao. Štoviše bio sam dovoljno glup da sam se čak zaljubio u njega. S njim me je upoznao jedan moj znanac i istomišljenik, također transvestit kao i ja. Tek poslije izvjesnog vremena shvatio sam kako me taj moj istomišljenik s Rokom upoznao samo zato da bi se on izvukao iz njegova ropstva. Ali za mene je bilo kasno.

Iskoristio sam priliku kada Roko nije bio u stanu i tek s jednom najlonskom vrećicom u ruci pobjegao sam iz njegova stana. Više od mjesec dana proveo sam kod tete i tetka na selu. Vratio sam se misleći kako me Roko u međuvremenu zaboravio i možda pronašao novu žrtvu za svoja iživljavanja. No grdno sam se prevario.

No vratimo se malo unazad. Znao sam kako je Roko svojevremeno vodio studio za tetoviranje. U međuvremenu taj isti studio dao je u najam drugom vlasniku. Roko je bio i više nego oduševljen sa mnom. Fascinirale su ga moje transformacije u djevojku odnosno ženu. Divio mi se i dijelio komplimente što se mene dojmilo.

Bio je oduševljen činjenicom da šminkanju i odijevanju pridajem toliki značaj i da se bez problema tako odjeven i našminkan usudim pojaviti i u javnosti. Uistinu kada sam si dao truda, stavio periku, našminkao se, stavio umjetne trepavice, maskaru… Definitivno nitko na ulici ne bi mogao primijetiti da ja nisam žensko.

No kako je vrijeme prolazilo sve više sam uviđao da je Roko, blago rečeno, vrlo problematična osoba. Družio se s ljudima koji su djelovali kao da su nedavno izašli iz zatvora ili ih zatvor doskora čeka. Usudim se reći kako je to bilo društvo ništarija koje se sastojalo od narkomana, kurvi, sitnih ali i krupnijih lopova i švercera svake vrste… Osim toga shvatio sam kako je Roko spreman pojebati bilo što što mu dođe pod kurac. Osim žena nije imao ništa protiv u guzicu pojebati i nekog muškarca. Jebao bi mlade cure kojima je trebao novac za drogu, starije drolje koje su pristajale na seks s njim za novac koji su trošile na alkohol ali nije se libio ni toga da mu neki dečko koji je bio u sličnoj situaciji popuši kurac ili da ga čak pojebe u guzicu. No transvestiti su ga oduševljavali pogotovo ako su izgledali kao što sam izgledao ja.

Dakle kako sam napisao pobjegao sam od njega a razlog je bio taj što me je stalno vodio sa sobom. Zalazili smo u razne prljave barove, kafiće ili na privatne tulume gdje bi se okupljalo već gore opisano društvo. Počelo me smetati kada bi netko od njegovih prijatelja za mene znao reći:-Zgodna ti je ta tvoja kuja.-

Jednom prilikom natjerao me da nekom istetoviranom narkomanu u jednoj mračnoj ulici popušim kurac. Odvodio bi me u wc nekih od spomenutih kafića i natjerao me da se naguzim a netko od njegovih pijanih ili drogiranih prijatelja, pa čak i više njih, izdrkalo bi mi se po guzici.

Doslovno me natjerao da se preselim kod njega, tj. u njegov stan. Osim što je mene jebao u guzicu vrlo često u stan je dovodio i razne pijane drolje s kojima bi orgijao po čitave noći. Ujutro bi nakon takvih razularenih tuluma ja bio taj koji je sve morao počistiti i stan vratiti u prvobitno stanje. Kada sam napokon skupio dovoljno hrabrosti rekao sam mu kako bi najbolje bilo da prekinemo. Poludio je. Poludio je u tolikoj mjeri da sam se uplašio i mislio kako će me prebiti. Zaprijetio mi je da ću gadno požaliti ukoliko ga odlučim napustiti. Njegove prijetnje shvatio sam i više nego ozbiljno.

No definitivno više nisam mogao ni htio živjeti kako je on to od mene tražio. Njegovim bizarnim željama nije se nazirao kraj. Npr. nakon što bi me pojebao u guzicu te je obilno napunio spermom dao bi mi čašu koju sam morao staviti ispod šupka. Spermu koja bi se iz moje guze iscijedila u čašu morao sam popiti.  Naravno da sam se bojao kako bi zbog njegova promiskuitetna života mogao zaraditi kakvu bolest ali ne samo to. Svakodnevno bi mi osim kurca u šupak gurao po dva, tri a potom i četiri prsta. Cilj mu je bio, kako je sam rekao, da mi u šupak gurne čitavu šaku bio je već jako blizu tom cilju.

I odlučio sam se pobjeći. Vratio sam se no tri ili četiri dana kasnije Roko me pronašao. Išao sam ulicom i nisam bio odjeven a ni našminkan kao djevojka. Tražio me, raspitivao se za mene i napokon me pronašao. Izašao je iz svog automobila i doslovno me uz dva šamara i jedan udarac šakom u pleksus ugurao na mjesto suvozača. Odvezao me do svog stana.

Derao se na mene, vrijeđao me, nazivao me prljavom i odurnom kujom, droljom, kurvetinom… Opet mi je opalio tri ili četiri šamara. Pod prijetnjom batina natjerao me da stavim periku, našminkam se i odjenem seksi rublje. Uostalom većina mojih stvari ionako je ostala kod njega. Bio je ljut a još više se naljutio zbog toga što sam se, kako je on to rekao, zapustio. Naime tih nešto više od mjesec dana nisam brijao noge kao ni tijelo a nisam se ni depilirao.

Bez obzira na moju, ne baš izraženu ali prisutnu, dlakavost i više nego žestoko pojebao me u guzicu. Dva dana držao me zaključanog u stanu. Oduzeo mi je i mobitel. Za to vrijeme morao sam se izbrijati, depilirati i srediti tako da izgledam kao prije. Treći dan pitao me želim li ga uistinu napustiti. Iako sam se grdno bojao njegove reakcije ipak sam rekao kako bi želio da prekinemo naš odnos. Jedino što je rekao bilo je jedno kratko:-Onda dobro.-
Potom je izašao iz stana. Vratio se dva ili tri sata kasnije ali ne sam. U društvu s njim bila su i trojica njegovih prijatelja. Sjeli su za stol i ja sam im morao poslužiti piće. Dok su oni pili i razgovarali ja sam bio prisiljen klečati u kutu sobe. Osjećao sam se jadno i poniženo a nisam znao što slijedi.

Nakon nekog vremena Roko me pozvao da ustanem i dođem do njih. Obratio mi se rekavši da ukoliko ga uistinu želim napustiti moram za to i platiti jer sve ima svoju cijenu. Potom me pojebao na stolu ispred trojice svojih prijatelja. Bio sam na leđima s nogama dignutim na njegova ramena a on se svojim kurcem žestoko zabijao u moje dupe a sve na radost prisutnih mu prijatelja. No tu nije bio kraj. Morao sam kleknuti na pod i naguziti se. Izjebali su me sva trojica njegovih gostiju. Jebao bi me jedan pa nakon što bi izvukao kurac iz moje guze mjesto bi prepustio drugom a onda taj drugi trećem i tako u krug.

Jedino što sam ih molio je bilo to da mi dopuste da se okrenem na leđa jer koljena i bedra jako su me boljela. Dopustili su mi i nastavili me jebati držeći moje noge na svojim ramenima. Istresli su zavidnu količinu sperme u moju guzicu. Roko koji je pio pivo i s užitkom promatrao kako me njegovi prijatelji jebu tražio je da se okrenem i naguzim. Popišao mi se po guzici. Potom su popili po još jedno pivo i otišli.

Mislio sam da je to sada kraj i da će me Roko pustiti ali nije. Imao je još jedan uvjet. Rekao mi je:-Moraš znati da ja svu svoju stoku obilježim, odnosno žigošem.- Kakvu stoku, nije mi bilo jasno. No ubrzo mi je sve bilo jasno. Nas koji smo na ovaj ili onaj način postali njegove žrtve nazivao je stokom. A evo što je to značilo. Naime zahtijevao je da ukoliko želim da me pusti na miru i da me više ne traži i ne pita za mene moram pristati na to da mi na guzi tetovira svoje ime. Nisam imao izbora. Pristao bi na sve samo da se izvučem iz ove situacije. Dan poslije odvezao me automobilom do studija za tetoviranje. Tamo mi je uistinu njegov poznanik tetovirao njegovo ime na guzi.

S njegovim imenom na guzici i sa svim svojim stvarima koje su se nalazile u stanu napustio sam Roka. Sad na guzi imam tetovažu s njegovim imenom ali barem je održao obećanje. Pustio me i više nisam čuo za njega ali zaprijetio mi je da ako me ikada sretne želi se uvjeriti kako nisam skinuo tetovažu s njegovim imenom na svojoj guzi. Nadam se da ga više neću vidjeti ni čuti za njega.

-Alex- 

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+