Popularni postovi

19 siječnja, 2019

Kako me razvalio kamiondžija s velikim kurcem


S glavne ceste moglo se skrenuti na sporednu loše održavanu i razlokanu cestu a stotinjak metara od skretanja s desne strane nalazila se jedna pošljunčana i prazna površina na koju su se parkirali kamiondžije. Nasuprot tog njihovog parkirališta nalazila se stara žuta kuća katnica. U prizemlju te kuće nalazila se gostionica a pored nje i mala trgovina mješovite robe. Pišem to stoga jer danas više nema tog ugibališta odnosno parkirališta a ni gostionice kao ni trgovine.

Kamiondžijama je taj prostor za parkiranje odgovarao jer u gostionici preko puta posluživali su i hranu po relativno povoljnim cijenama a osim toga mogli su se opskrbiti onim najpotrebnijim u trgovini.

Iza tog parkirališta nalazio se jedan propali pogon neke propale tvornice a između oronule žičane ograde tog pogona i parkirališta bilo je žbunje i razno divlje raslinje. Ja sam živio s jednoj staroj zgradi s druge strane tog napuštenog tvorničkog pogona.

Nisam baš imao prijatelja i stalnog društva pa sam često lunjao po krugu spomenutog i napuštenog pogona. Tako sam i primijetio da se oko parkiranih kamiona i šlepera vrzmaju jeftine prostitutke nudeći svoje usluge vozačima tih kamiona. Sakriven iza žbunja i pod okriljem mraka promatrao sam kako kurve ulaze u kamione gdje bi, ovisno o dogovorenoj cijeni, vozačima pušile kurac ili bi se s njima pojebale.

Iznad gostionice nalazile su se tri sobe koje su služile za iznajmljivanje. Vozači koji bi se iz nekog razloga dulje zadržavali znali bi iznajmiti sobu jer cijena im je bila prihvatljiva a u cijenu je bio uračunat i ručak. U sobe na kat ulazilo se kroz stara masivna vrata koja su se nalazila između gostionice i trgovine.

Dakle kako sam napisao skrivao sam se iza žbunja i promatrao. Shvatio sam da me uzbuđuje promatrati vozače koji bi došli do tog raslinja, izvadili kurac i pišali. Kako je vrijeme prolazilo ja sam sve više maštao o tome da me neki od tih kamiondžija pojebe u guzicu.

Vidjevši kurve u kratkim mini suknjama došao sam na ideju da se i ja odjenem kao kurvica i pod okriljem mraka prošećem parkiralištem. Samo parkiralište uopće nije bilo osvijetljeno i jedino škrto svjetlo koje je donekle dopiralo do parkinga bilo je ono od ulične rasvjete koja je također bila loša.

Živio sam samo s mamom koja je ionako vrlo rijetko bila kod kuće. Mama se s još jednom prijateljicom bavila masažom. Ohrabrio sam se, malo našminkao, stavio kapu šiltericu na glavu, obukao mrežaste čarape, obuo mamine štikle, navukao na sebe jednu razvučenu majicu koja je djelovala kao mini suknjica. Stanovao sam u prizemlju zgrade a od stražnjeg ulaza u zgradu do ograde napuštenog tvorničkog pogona bilo je oko tridesetak metara brisanog prostora.

Brzim korakom došao bi do razvaljene ograde te ušao u krug pogona. Dobro sam poznavao to zapušteno dvorište tako da mi mrak nije predstavljao neki problem. Došao bi do druge strane ograde te se prikrio iza žbunja. Šuljao sam se duž parkirališta pa kada bi došao na početak izašao bi iz grmlja i uvjerio se da trenutno na parkingu nema niti jedne kurve. Potom bi vrckajući guzom prošetao između kamiona.

Kada bi začuo otvaranje vrata nekog od kamiona ili kada bi kroz otvoren prozor kabine začuo glas nekog od vozača ubrzao bi korak i nestao iza grmlja te se opet kroz ogradu provukao u krug pogona. Sakriven iza jednog starog i zahrđalog kontejnera promatrao sam reakcije vozača. Neki bi izašli i pokušali me pronaći.

Neki bi zviždali ili me čak pozivali da izađem. No ma koliko god ja to želio nisam uspijevao skupiti hrabrosti da im se pokažem. Bojao sam se njihove reakcije kada bi shvatili da nisam kurva a niti djevojka već dečko koji se voli odijevati kao žena.

Kada bi se sve umirilo opet bi izašao iz svog skloništa i čekao da neki od vozača izađe, približi se, izvadi kurac i popiša se. No jedan segment u toj svojoj bizarnoj zabavi sam posve zanemario.

Naime na katu gostionice u jednoj od soba boravio je jedan vozač, zvao se Sanjin. On je, a to sam kasnije od njega doznao, često dolazio na ovo parkiralište. Obzirom da se uvijek zadržavao dva do tri dana unajmio bi sobu. Tako se i dogodilo da me je on zapazio dok sam se smucao odjeven kao kurva okolo parkiranih kamiona.

Vidio me u nekoliko navrata i shvatio da sam neka čudna biljka, tj. da nisam jedna od kurvi i da svojom pojavom zavitlavam ostale vozače. Nije mu bilo jasno tko sam i što činim jer i on je isprva mislio da sam djevojka.

Ugasio je svjetlo u sobi, sjeo kod prozora i čekao. Kada me vidio da prolazim pored kamiona spustio se dolje i u trenutku kada sam se izgubio u gustom raslinju on je krenuo za mnom. Pritajio se i čekao. Slutio je da sam negdje u blizini. Izašao sam iz svog skloništa i približio se žbunju… Pojavio se iza mene. Iznenadio me i uplašio. Pretrnuo sam kada me uhvatio za nadlakticu i pitao me:
-Mala, kakvu ti to igru igraš?-

Nisam bio u stanju prozboriti niti riječ. Okrenuo me prema sebi i odmjerio pogledom. Malo je raširio oči pa zbunjeno pitao jesam li ja žensko ili muško. Bio sam u tolikom strahu da nisam bio u stanju bilo što izgovoriti. Gurnuo mi je ruku između nogu i ja sam se trznuo. Preko maminih tanga gaćica koje sam imao na sebi napipao je moj kurac. Prasnuo je u smijeh.

Mislio sam da će biti ljut i da će me udariti ili išamarati. Nije učinio ništa od toga. Čvrsto me zagrlio rukom oko vrata i poveo prema gostionici. Drvenim stepenicama koje su glasno škripale odveo me na kat u svoju sobu. Navukao je zavjese pa tek onda upalio svjetlo. Osmijeh mu nije silazio s lica.

-Pa sad kada te mogu bolje vidjeti moram priznati da ne izgledaš loše. Prava pičkica. U stvari više sličiš nekoj pičkici nego muškarcu.- Rekao je. Pitao me zašto izvodim te egzibicije i motam se oko kamiona i šlepera te se potom skrivam u žbunju. A što sam mu mogao odgovoriti. Šutio sam i razmišljao kako se izvući iz ove neugodne situacije.

Kako ja ništa nisam govorio on, Sanjin, rekao je kako je zaključio da bi se želio pojebati s nekim od kamiondžija ali nedostaje mi hrabrosti za to.
-Jesam li u pravu?- Pitao je a ja sam i dalje šutio. Naglo se uozbiljio i prišao mi pa se izderao na mene i to toliko glasno da sam se stresao.
-Čuješ ti što sam rekao, Odgovori mi. Jesam li u pravu!-
-Da u pravu si.- Nekako sam promucao.

-E pa sad će ti se želja ispuniti. Ja ću te pojebati u guzicu i vjeruj mi da ćeš to zapamtiti.- Rekao je i naredio mi da skinem onu improviziranu mini suknju. Sviđalo mu se što na sebi imam mamin grudnjak, gaćice i samostojeće čarape. Svidio mu se i moj piercing na pupku. Potom je zatražio da skinem gaćice. Ja sam bio na rubu plača i molio sam ga da me pusti ali njemu to nije padalo na pamet.

-Tu me čekaj.- Rekao je pa izašao iz sobe. Nije ni trebao reći da ga tu čekam jer je iza sebe zaključao vrata sobe. Čuo sam korake na drvenim stepenicama pa provirio iza zavjese. Vidio sam ga kako ide do svog šlepera. Otvorio je vrata kabine, nešto uzeo pa se zaputio nazad prema gostionici.

Otključao je vrata sobe i ušao a u ruci je držao kutiju vazelina. Uz osmijeh na licu rekao mi je da imam sreće što sam na njega naletio. On voli kurve jebati u guzicu pa stoga uvijek u kabini šlepera ima kutiju vazelina.

Dobacio mi je kutiju s vazelinom i rekao neka si podmažem guzu. Za to vrijeme on se svlačio. U trenutku kada sam ugledao njegov veliki kurac pretrnuo sam. Nisam mogao skinuti pogled s tog ogromnog kurca.
-Priznaj, da li si ikada imao ovoliki kurac u guzi?- Rekao je. Odgovorio sam mu kako do sada nikada nisam imao kurac u guzici i da sam se uglavnom samozadovoljavao s umjetnim kurcem.
-Pa onda je pravo vrijeme da probaš i pravi kurac. Hajde okreni se, spusti na koljena i naguzi se- Naredio mi je.

-Nemoj molim te.- Zavapio sam.
-Hoćeš milom ili silom. Biraj.- to je bio njegov odgovor na moje vapaje.
Uzeo mi je kutiju s vazelinom i krenuo mi podmazivati šupak. Obilno ga je podmazao a onda je namazao i svoj kurac.

U trenutku kada mi ga je krenuo zabijati u guzicu zaurlao sam od boli a on mi je stavio ruku na usta i nastavio se zabijati u mene. Vrištao bi iz sveg glasa da mi on rukom nije zatvorio usta. Iskolačio sam oči koje samo što mi nisu ispale iz duplji. Rukama sam se oslonio o zid a noktima sam doslovno strugao boju s tog zida. Činilo mi se da ta velika kurčina nikada neće ući do kraja.

U tri ili četiri puta izvukao bi kurac iz moje guze i ponovno ga namazao vazelinom. Gusti mlazovi sperme obilno su punili moje razvaljeno dupe a ja više nisam bio u stanju ni vrištati. Otvorenih usta i razrogačenih očiju čekao sam da do u mene kraja isprazni svoja jaja puna sperme.

Kada je napokon izvukao kurac iz moje guze potrbuške sam se izvalio na prljavi i stari tepih koji se nalazio ispod mene. Nisam bio u stanju ustati se. No morao sam jer trebalo se pod okriljem mraka vratiti doma.

Problem je bio u tome to me on nije želio pustiti dok mu ne obećam kako ću idućeg četvrtka kada on ponovno bude tu u sobi doći do njega. Obećao sam ali on se nasmijao. Rekao mi je kako sumnja da ću obećanje održati a obećanje sam mu dao samo zato da bi me pustio. Uvjeravao sam ga da ću doći mada baš nisam imao namjeru učiniti to.

Sanjin je bio lukaviji nego što sam ja mislio. Prvo što je shvatio bez da sam mu ja išta rekao da stanujem negdje u blizini. Pomogao mi je da se odjenem pa zajedno sa mnom krenuo niz stepenice.
-Hajde idemo. Otpratiti ću te do zgrade gdje stanuješ.- Rekao je. <uvjeravao sam ga kako  za to nema potrebe ali uzalud.

Preko napuštenog tvorničkog pogona došli smo do druge strane. Pokazao sam mu zgradu i rekao da tu stanujem i da dalje mogu sam. No on me dopratio sve do vrata stana. Usput dok prolazili preko dvorišta pogona pitao me s kim živim. Možda mu nisam trebao reći istinu ali izletjelo mi je i priznao sam mu kako živim s mamom. Stali smo ispred vrata moga stana a on mi je priprijetio prstom i rekao:


-Sada znam i gdje živiš. Nemoj da u četvrtak ne dođeš do mene gore u sobu jer ja ću doći po tebe. Ako te slučajno ne bude kod kuće ispričati ću tvojoj mami što radiš i čime se baviš dok nje nema. Zasigurno to ne bi želio.-

I što mi je preostalo nego učiniti onako kako je od mene tražio. Nisam se mogao dosjetiti nikakve alternative koja bi me izvukla iz ove situacije u koju sam upao. No što je bilo dalje i kako me ponovno razvalio svojim kurcem, kao i to kako se nenadano pojavio na vratima moga stana, upoznao moju mamu i sve ostalo opisati ću u drugoj priči.

-Vladimir-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+