Popularni postovi

10 svibnja, 2020

Tata je kriv što me danas guze dva njegova prijatelja


-U naslovu priče napisao sam kako je tata kriv što me guze njegovi prijatelji. Pa na neki način i jest kriv ali ja mu ništa ne zamjeram.


Moj tata me prezirao ali baš doslovno prezirao ali i dalje me prezire. Da kažem kako me čak i mrzi možda bi bila preteška riječ ali nije daleko od toga. Uvijek sam se osjećao kao osoba rođena u krivom tijelu. Volio sam se šminkati, odijevati kao djevojka ili žena i osjećao sam se tako. Završio sam srednju školu i fakultet. Zaposlio sam se i naravno da sam se na poslu trudio ne pokazivati da sam takav kakav jesam ali teško je to bilo u potpunosti sakriti.


Moja dragi tata se svim silama trudio da me nekako otjera, odnosno izbaci iz kuće. Govorio mi je kako sad imam svoj posao i kako je vrijeme da ga u tom provincijskom gradu gdje smo živjeli prestanem sramotiti.
-Odseli u grad, nađi si stan a obzirom da imaš dobra primanja to si možeš priuštiti.- Govorio mi je tata. Da, bio sam spreman učiniti to i riješiti njega i sebe problema i muka koje je on proživljavao.


Dobro,ako tako mora biti onda tako i neka bude. Vjerojatno bi se to i dogodilo da se nije dogodilo nešto drugo. Jedne nedjelje otac je na roštilj pozvao neke svoje prijatelje. Iz čiste pristojnosti došao sam do tih ljudi i pozdravio ih. Tata je mrštio čelo i bilo je evidentno kako mu uopće nije drago to što sam se pojavio. Dakle, pozdravio sam ljude pa se ispričao i rekao kako moram ići.


Tada nisam znao ono što danas znam. Moj tata je tog dana i tom prilikom malo više popio i tada je pred tim ljudima ispričao ono što ja baš i nisam očekivao da će im ispričati. A ispričao im je da me se stidi i jedva čeka da odem iz kuće iz razloga što sam peder, što se šminkam i volim se odijevati kao žena, što volim muškarce a ne žene.


Prošla su možda tri ili četiri dana kada sam došao kući s posla već u kasno poslijepodne. Ispred kuće je bio parkiran Ford karavan crvene boje i sjetio sam se da je jedan od automobila, kada je tata spremao roštilj, bio i taj Ford. Ušao sam u kuću a za stolom su sjedili moj tata i dva muškarca koje sam upoznao onog dana. Bili su to muškarci zrelijih godina i tada prilikom te roštiljade baš ih nisam dobro zagledao. Pozdravio sam ih i dvojica gostiju moga oca su mi srdačno odzdravili ali tata se nije potrudio pozdraviti me.


-Evo Jozo kaže da ti može pomoći pronaći stan u gradu.- To je bilo ono što mi je tata rekao a jedan od te dvojice muškaraca se zvao Jozo. Tom prilikom dao mi je svoj broj mobitela a ja njemu svoj. Ionako sam jedva čekao da odem iz kuće i napustim svog prgavog i mrzovoljnog oca.


Već sutradan dok sam bio na poslu oglasio se moj mobitel. S druge strane bio je spomenuti Jozo. Pitao me imam li vremena da se nakon posla nađemo negdje na piću ili kavi. Prihvatio sam poziv i našli smo se. Jozo nije neki ljepotan ali je vrlo simpatičan i srdačan čovjek. Takav sam dojam stekao o njemu i bio sam u pravu. Pitao sam ga ima li kakav stan ili sobu gdje bi se mogao useliti. Rekao je da ima. Pitao sam gdje se nalazi.


Malo se nasmijao da bi potom krenuo s pričom. Jozo je posjedovao kuću. Bio je razveden i živio je sam. U potkrovlju kuće živio je njegov prijatelj koji se nikada nije ženio a koji je također onog dana bio na roštilju koji je moj otac priredio. Taj njegov prijatelj zvao se Stanko i priroda posla mu je takva da je često na terenu pa ga tijekom tjedna gotovo i nema kod kuće. Bude dva ili tri dana pa potom opet ode na teren. Dio kuće je ionako pripadao njemu, jer Jozo i on zajednički su je izgradili, ali obzirom da Stanko nikada nije zasnovao obitelj nije imao potrebu za velikim komforom.


Isprva nisam shvaćao zašto mi to priča a onda mi je pojasnio. Pojasnio mi je kako je kat njegove kuće prazan. Dakle mogu stanovati kod njega na katu kuće. Mogu ostati koliko želim a kada i ako poželim otići nema problema. Priznajem da me je ta njegova ponuda pomalo iznenadila.
-Pitao sam ga koliko će me koštati stanovanje u toj kući, odnosno na katu njegove kuće.-
-Hajde da nas dvojica najprije odemo do moje kuće i da vidiš kako stvari stoje. Ako ti se bude svidjelo onda ćemo se dogovoriti za cijenu.- Rekao je Jozo a ja nisam imao ništa protiv tog njegovog prijedloga.


Kuća jest bila malo zapuštena što se vanjskog dijela tiče ali iznutra je bila sasvim pristojno uređena. Jozo me odveo na kat i pokazao mi dvije sobe, kupaonicu i toalet koji bi ja mogao koristiti. Sve u svemu nije mi to izgledalo loše pa sam opet pitao za cijenu.
-Hajde da nas dvojica sad odemo do tvoje kuće. Ti se spakiraj pa se vraćamo ovdje. Uvjeravam te da bi ti cijena mogla biti prihvatljiva a ako slučajno ne bude ostani kod mene koliko bude potrebno i ja ću ti pomoći pronaći drugi smještaj. Za to vrijeme dok budeš kod mene, a ne pronađemo neki drugi stan, nećeš mi morati ništa platiti. Slažeš li se?- Rekao mi je Jozo i pružio ruku. Rukovali smo se jer ideja mi se i nije činila tako loša.


Relativno brzo sam spakirao gotovo sve svoje stvari koje smo potrpali u njegov Ford i zaputili se prema njegovoj kući. Kada smo stigli rekao mi je neka odem na kat i raspakiram stvari, smjestim se a obzirom da je sutradan subota i obojica smo slobodni razgovarati ćemo o detaljima koji me zanimaju. Učinio sam tako.


Ujutro sam se probudio, istuširao se pa se odjenuo i spustio u prizemlje gdje me je već čekao Jozo sa svježe skuhanom kavom. Zapalio je cigaretu i natočio nam svakome po malu rakiju. Kazao je kako je to njegova domaća. Nisam baš ljubitelj alkohola ali iz pristojnosti ga nisam odbio. Potom mi je rekao neka radim što želim i neka idem kamo želim ako baš želim. On će skuhati ručak jer već je petnaest godina bez supruge i naučio je jako dobro kuhati. Opet sam ga pitao za cijenu a on je rekao kako ćemo o tome razgovarati za vrijeme ručka. Nije mi baš bilo jasno zašto izbjegava odgovoriti na to pitanje.


Otišao sam u grad, prolunjao malo po trgovačkim centrima i nakupovao nekih stvari a između ostaloga i šminku. Vratio sam se i ručak je uistinu bio spravljen. Istini za volju Jozo je bio majstor u kuhanju i to sam samom sebi morao priznati. Kada smo završili s jelom Jozo je pokupio tanjure i suđe te ih odnio u sudoper. Zapalio je cigaretu i sjeo nasuprot mene.
-Dakle tebe zanima cijena smještaja u mojoj kući?-
-Da.-Kratko sam rekao.
Otresao je pepeo s cigarete u pepeljaru pa me pogledao u oči. Malo je šutio da bi napokon rekao:
-Gledaj, kod mene možeš boraviti, hraniti se i biti onoliko dugo koliko želiš biti a za to ne moraš plaćati novcem.- Rekao je Jozo i zbunio me.
-Nego kako?- Pitao sam.
-Jesi li čuo za plaćanje u naturi? Znam da jesi. Pa eto tako ćeš mi plaćati. Naravno, samo ako ti to želiš.-


Shvatio sam na što cilja i što misli. Pitao sam ga da li mogu malo razmisliti i sutra mu reći svoju odluku. Nije imao ništa protiv.
Dakle Jozo je želio da mu za smještaj u kući plaćam svojim seksualnim uslugama. Tu nije bilo dvojbe. Nisam previše razmišljao. Nije bilo nekog posebnog razloga da mu ne izađem u susret. Ujutro sam potrošio dosta vremena kako bi se našminkao i odjenuo. Stavio sam i periku pa uzeo mobitel i nazvao Jozu. Bili smo u istoj kući ali imao sam potrebu nazvati ga i kazati mu da sam donio odluku. Odgovorio je kako me čeka u kuhinji pa kada želim neka se spustim dolje.


U mini suknjici, crnim mrežastim čarapama, štiklama, perikom na glavi i našminkan pojavio sam se na vratima kuhinje. Gledao je u mene širom otvorenih očiju a do pola izgorjela cigareta samo što mu nije ispala iz usta. Nasmijao sam se i pitao ga da li je ova moja pojava dovoljan razlog da shvati kako prihvaćam njegovu ponudu. Šutio je i samo je jedva vidljivo klimnuo glavom. Rekao sam mu neka sjedne i on me poslušao bez ijedne izgovorene riječi.
-Pa sad bi ti mogao otplatiti barem dio rate za stanovanje u kući ako nemaš ništa protiv.- Rekao sam, prišao mu i raskopčao hlače. Izvukao sam njegov već na pola dignuti kurac i uzeo ga u usta. Dok sam ja gutao njegov sve nabrekliji kurac do jaja on je glasno dahtao. Bio je fasciniran mojim pušenjem njegova kurca a totalno se raspametio kada sam većinu sperme koju je istresao u moja usta progutao.


Otišao sam do sudopera, čašom vode isprao usta pa to ispljunuo unutra i pustio vodu.
-Idem gore do sobe a ti se primi kuhanja. Ostatak stanarine mogu ti isplatiti još danas ako to budeš želio.-Rekao sam mu to i ostavio ga onako zbunjenog i razgolićenog na stolici. Naravno da Jozo nije imao ništa protiv. Dobro sam nauljio svoj šupak a uzeo sam i bočicu bebi ulja. Tim uljem namazao sam njegov kurac a on me brutalno i s užitkom nasadio na tu svoju tvrdu batinu.
Onda se dogodilo to da se s puta, odnosno terena, vratio Stanko. Nisam to znao pa sam se u kuhinji pojavio odjeven i našminkan kao kakva droljica.
-Upss…Sorry Stanko. Nisam imao pojma da si i ti ovdje.-
Stanko se nasmijao i rekao kako nema problema i neka sjednem za stol. Dok mi je Jozo točio kavu Stanko mi je rekao kako mu je Jozo ionako sve ispričao i kako sve zna ili barem većinu toga. Pogledao sam u Jozu a on mi se počeo ispričavati. Rekao je kako su njih dvojica prijatelji još iz djetinstva i kako jedan pred drugim nemaju tajni.


Odgovorio sam mu kako nema potrebe da mi se ispričava i opravdava jer prije ili kasnije Stanko bi sve doznao.
-U pravu si.- Rekao je Stanko a onda se nadovezao na rečeno:
-Imam samo jedno pitanje. Ima li ikakve šanse da se i ja uključim u te vaše igrice. Ako ima u redu a ako ne ja se neću ljutiti.-
Pogledao sam u Jozu a iz njegova pogleda shvatio sam da je, bez da je išta rekao, tu odluku prepustio meni.


Otpio sam gutljaj kave, prebacio nogu preko noge pa pogledao u Stanka da bi potom rekao:
-Ako Jozo nema ništa protiv onda nemam ni ja.-
I da… Bila je to luda i divlja noć. Jedan kurac ulazio je duboko u moje dupe dok mi je drugi do jaja ulazio u usta i tako naizmjence. Punili su me spermom do iznemoglosti.
I dalje živim kod Joze i Stanka. S vremena na vrijeme oni odlaze kod moga tate koji im je neizmjerno zahvalan zbog toga što me se riješio. Pojma nema da ta dva napaljena mužjaka razvaljuju moju guzu i da mi usta pune spermom. I najbolje je da tako ostane. On je sretan i zadovoljan a ja također.




-Romeo-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE