Popularni postovi

25 travnja, 2017

Lizanje sperme (priča broj 1)

-Epizoda broj 1-

Znao sam da kasnim što je bilo i očekivano. Jer tramvajem pa uatobusom do posljednje stanice treba dosta vremena. Osim toga od autobusne stanice do Daliborove vikendice ima još dobrih petnaestak minuta pješačenja. Došavši do Daliborove vikendice ušao sam u dvorište pa se zaputio prema kući. Vrata su prema mom očekivanju bila otključana... Ušao sam i zatekao zanimljiv i bizaran prizor.

Dalibor je u guzicu jebao Tarika. Obojica su bili posve goli a Tarik je ležao na leđima dok su njegove noge bile na ramenima Dalibora koji je u njegovu guzicu nemilice zabijao svoj nabrekli kurac. Raširenih usta i još raširenijih očiju Tarik je pogledao u mom smjeru... Dlanove ruku čvrsto je oslonio o Daliborova prsa kao da ga na taj način želi spriječiti u dubljem zabijanju kurca u njegovu guzicu. Dalibor me tek za trenutak pogledao pa je nastavio s jebanjem Tarika.

Ni ne pogledavši u mom smjeru i ne prestajući s jebanjem Tarika u u dupe Dalibor mi je rukom pokazao da priđem bliže. Potom je izvukao kurac iz Tarikove guzice i počeo ga drkati rukom... Tri-četiri sekunde kasnije njegov kurac rigao je spermu po Tariku... Sperma je špricala doslovno do Tarikovog lica, preko prsiju pa sve do trbuha gdje je zavrišila većina sperme iz Daliborova kurca.

-Što je kujo!!!-Zagalamio je na mene Dalibor.
-Koji kurac čekaš?! Liži spermu!-
I krenuo sam lizati prosutu spermu po Tarikovom tijelu. Krenuo sam od trbuha pa preko prsiju i sve do lica... Temeljito sam polizao Daliborovu spermu a kada sam došao do Tarikovog lica on me zagrlio i poljubio u usta a potom mi rekao:
-Gdje si ti do sada? Sad sam ja bio pojeban umjesto tebe. No sada ću ja jebati tebe u guzicu.-

-Jebat ćemo ga obojica.- Nadovezao se Dalibor kada je čuo to što mi je Tarik rekao.

Polizavši spermu otišao sam u malu sobu koja je u toj vikendici služila kao spavaća. Obukao sam crne čarape, haltere, našminkao se i obuo štikle... Znao sam da me čeka kazna zbog toga što sam kasnio i bio sam spreman na to kao što sam znao da će me obojica jebati u guzu.

Nastavak slijedi.