Popularni postovi

02 veljače, 2019

Išamarao me kurcem pa mi usta napunio spermom


Našminkan, s perikom na glavi i odjeven u seksi rublje sa štiklama na nogama bio sam na koljenima a rukama sam držao potpetice svojih štikli. Zglobovi ruku bili su mi vezani za gležnjeve na nogama. Oko vrata sam imao ogrlicu s remenom na čijem kraju se nalazila metalna alka kroz koju je bilo provučeno uže a kraj tog užeta bio je vezan za drvenu gredu koja se nalazila iznad mene. Uže je bilo zategnuto tako da sam glavu držao malo povišeno. Tako vezan nisam se mogao ustati a niti pomaknuti a osim toga čak i da sam mogao to ne bi smio učiniti.

Tako vezanog ostavio me Roberto prije nego je ozašao iz kuće, tj. iz podruma te kuće, koju je koristio kako bi vršio torturu nada mnom, a to kamo je otišao nisam znao. U takvom neugodnom i krajnje neudobnom položaju čekao sam njegov povratak. U trenutku kada me odlučio spustiti u podrum bilo mi je jasno da me čeka kažnjavanje samo nisam znao kakvo.

Nakon možda dvadesetak minuta čuo sam korake na stepenicama. Roberto se vratio i ma koliko god žudio za tim da me oslobodi  ovog položaja u kojem sam se nalazio ipak sam zadrhtao jer dobro sam znao da mi slijedi brutalna kazna.

Roberto je lagano otvorio vrata podruma koja su zaškripala. Zastao je i pogledao u mom smjeru. Bio je posve gol a u ruci je držao limenku piva. Začulo se ono karakteristično „psss“ u trenutku kada je otvorio spomenutu limenku piva. Otpio je poduži gutljaj pa opet nijemo i bez riječi gledao u mom smjeru.

Osjećao sam kako me u nogama lagano počinju hvatati bolni grčevi.
-Roberto molim te…- Zaustio sam želeći ga zamoliti da me oslobodi no on me prekinuo u pola rečenice izderavši se na mene:-Šuti! Jesam li ti dopustio da mi se obratiš? Čuješ što sam te pitao!-
-Nisi. Oprosti molim te.- Izgovorio sam i zašutio.

Na polici desno od mjesta na kojem je Roberto stajao nalazio se nekakav stari radio kasetofon. Roberto mu je prišao i pritisnuo dugme. Iz radija se začula glazba. On se vratio do mjesta na kojem je maloprije stajao i opet je otpio gutljaj piva iz limenke. Počeo se lagano gibati u ritmu glazbe koja je dopirala s radija. Njegov veliki kurac klatario se lijevo-desno.

Njišući se i dalje u ritmu glazbe počeo mi se približavati. Kurac mu se klatario poput onog klatna kakvo se obično zna nalaziti na starim zidnim satovima. Skroz mi se približio i dok je u jednoj ruci i dalje držao limenku piva drugom rukom stisnuo je svoj kurac skroz kod korijena i počeo vitlati njima kao kakvom gumenom palicom.

-Sigurno si žedan.- Rekao je i bio je u pravu ali ja se nisam usudio ništa reći i šutio sam. Naredio mi je da otvorim usta, tj. zinem što jače mogu. Učinio sam kako je tražio. Otpio je gutljaj piva i promućkao ga u ustima. Potom se nagnuo iznad mojih otvorenih usta pa je sadržaj iz svojih usta, a to je bila piva pomiješana s njegovom slinom, pljunuo ravno u moja usta.

Zažmirio sam, zatvorio usta, napravio pomalo kiselu grimasu i koliko mi je to ogrlica dopuštala zakrenuo sam glavu malo u stranu. Tog trenutka on je rukom primio svoj veliki kurac i njime mi raspalio šamar po onoj strani lica koja je bila okrenuta k njemu. Napravio sam bolnu grimasu i vratio glavu u prvobitan položaj a onda je uslijedio šamar kurcem po drugoj strani lica.
-Jesam li ja tebi zabranio da se jebeš s bilo kim drugim dok si moja kuja?! Jesam li?- Rekao je i meni nije preostalo drugo nego da kažem kako je to točno.

On je nastavio:- Jesam li ti rekao da se s nekim drugim možeš jebati jedino onda, i samo onda, ako ti ja to dopustim ili ako ja to od tebe tražim? Odgovori mi, da te čujem!-
-Jesi.- Rekao sam kratko.
-Pa zašto si onda dozvolio da te Ganci jebe u guzicu a dobro znaš da tvoja guza pripada samo meni. Objasni zašto. Čekam!- Glasno je rekao, odnosno pitao, Roberto.

Moram pojasniti tko je taj spomenuti Ganci. Oni koji znaju i razumiju šatrovački govor lako će shvatiti da je Ganci šatrovački izraz za Cigan (Ga-nci, Ci-gan). No spomenuti Ganci u stvari uopće nije bio Cigan mada su ga svi koji su ga poznavali tako zvali (Ganci). A taj i takav nadimak dobio je zbog svoje izrazito tamne boje kože.

Ganci je bio tamnoput zbog svoga oca koji je bio Pakistanac i majke koja je rodom bila iz Palestine. Njegova majka svojevremeno je bila udana za Hrvata Rastala se te potom otišla negdje na bliski istok gdje je kao humanitarna djelatnica radila u mnogim izbjegličkim kampovima. Tamo je upoznala svoga sadašnjeg supruga Pakistanca koji je također kao medicinski tehničar radio u izbjegličkim kampovima u Libanonu i Jordanu.

Vjenčali su se i ona je zatrudnjela. Obzirom da je zbog prvog muža imala hrvatsko državljanstvo odlučili su se doći živjeti ovdje. Tu se rodio i spomenuti Ganci kojem je pravo ime Bašar ili Bašir, nisam siguran kako točno glasi njegovo ime jer, kako rekoh, nitko ga nije zvao po imenu.

Ganci mi se sviđao kao i ja njemu i naše prijateljstvo kao i seksualni odnosi datirali su još iz srednjoškolskih dana. On je bio prva muška osoba koja me pojebala u guzicu i kojoj sam popušio kurac. Tek kada je Ganci intezivnije počeo izlaziti s djevojkama naš odnos se prorijedio ali opet bi se ponekad našli i tada bi mu popušio kurac ili bi me pojebao u guzu.

Tako se dogodilo da Roberto zbog privatnih i poslovnih obveza ode iz grada na petnaestak dana. Naravno, znao sam da za vrijeme njegova izbivanja ne smijem ni sa kim stupati u seksualne odnose. To mi je strogo zabranio.

Međutim Ganci i ja sreli smo se u jednom kafiću kada sam bio u starom kvartu gdje sam između ostaloga posjetio mamu s kojom baš i nisam bio u najboljim odnosima ali čuli bi se ili viđali povremeno. Bio sam dovoljno napaljen a Ganci mi se još uvijek sviđao pa sam ga pozvao da pođe sa mnom u kuću u kojoj je živio Roberto a i ja s njim.

U tih petnaestak dana Ganci me posjetio pet ili šest puta. Bilo je to glupo i vrlo neoprezno s moje strane. Netko od Robertovih znanaca ili prijatelja vidio je da me Ganci posjećuje i to je rekao Robertu. A Roberto je poznavao Gancija. Poznavao ga je još iz vremena kada je živio u stanu moje mame gdje sam i ja živio.

Naime Roberto je bio već treći muž moje mame i samim tim moj očuh. No to sad spada u jednu drugu priču koju ću, vjerujem, ovdje napisati. Stoga bi se sad vratio na gore opisanu torturu.

Dakle Roberto je želio znati zašto sam bez njegova znanja i odobrenja dopustio drugom muškarcu da me jebe a dobro sam znao kako mi je on to zabranio. I što sam mu sad mogao reći a nešto sam morao.
-Dogodilo se. Slučajno smo se sreli i eto dogodilo se.- Promucao sam nekako a bilo kakvo drugo suvislo objašnjenje nisam mogao smisliti.

-Dogodilo se!- Zaurlao je na mene Roberto i svojim kurcem me raspalio po ustima.
-Dogodilo se kažeš!- Urlao je i dalje a šamaranje njegovim kurcem se nastavilo. Kurcem me brutalno išamarao po licu i ustima a kurac mu se već u dobroj mjeri i digao.

Ostatak pive iz limenke prolio je dijelom po mojem licu a dijelom po svom kurcu. Odbacio je praznu limenku u stranu a potom me rukama čvrsto uhvatio za glavu. Ugurao mi je kurac u usta. Držeći rukama moju glavu zabijao mi je svoj kurac u usta ili točnije rečeno jebao me u usta. Gurao mi ga je sve do jaja… Gurnuo bi mi ga, kako rekoh, do jaja a onda ga tako držao u mojim ustima pa bi mi prstima jedne ruke stisnuo nos. Na taj način ostao bi bez zraka.

Iskolačio sam oči iz kojih su potekle suze a slina iz mojih usta curila je po podu. U bukvalnom smislu te riječi Roberto me gušio svojim kurcem i ja bi da sam mogao urlao i molio ga za milost. Ni sam ne znam koliko je ta tortura točno trajala ali meni se činilo da traje čitavu vječnost. Pustio bi mi nos, malo izvukao svoj kurac ali ne do kraja i u tim trenucima hvatao sam zrak. Tek što bi se ja malo oporavio on bi nastavio s tom bizarnom igrom.

Napokon je izvukao kurac iz mojih usta i malo mi je laknulo. Njegov kurac bio je tek koji centimetar udaljen od mojih usta i nosa i on ga je drkao rukom. To drkanje kratko je trajalo a on je opet naredio da zinem što jače mogu. Mlazovi njegove guste sperme završavali su u mojim ustima. Kada je gotovo do kraja ispraznio svoja jaja u mojim ustima rukom me čvrsto uhvatio ispod brade i naredio mi:
-Gutaj! Sve da si progutao.-
Naravno da sam tako učinio jer ionako nisam imao izbora.

Konačno mi se smilovao i oslobodio me. Jedva sam se uspravio jer noge su mi drhtale što je bila posljedica bolnih grčeva koje sam trpio. Roberto je sjeo u jednu staru fotelju koja se tu nalazila a bila je prekrivena dekom. Naredio mi je da odem gore u kuću i donesem mu još jedno pivo i mobitel.

Odvukao sam se stepenicama te se vratio donijevši mu pivo i mobitel.
-Idi sad gore i operi se pa se lijepo uredi. Ja moram obaviti jedan poslić a ti me čekaj. Nemoj da ti padne na pamet da negdje odeš. Jesi li razumio?- Rekao mi je a ja sam kratko odgovorio kako sam razumio.

I dok sam već zakoračio na prvu stepenicu doviknuo mi je:
-Nismo mi još završili. Tek toliko da znaš i imaš to na umu. Zapamtit ćeš to što si bio neposlušna kuja koja ne poštuje moje naredbe.-

Šutio sam i nastavio se penjati stepenicama. Dobro sam znao da je ozbiljno mislio i da me zbog mog neposluha čeka još kažnjavanja… Samo nisam znao kako će me kazniti. No doznao sam vrlo brzo ali o tome ću pisati u nekoj od idućih priča.

-Kiki-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+