Popularni postovi

29 siječnja, 2017

Brutalna redaljka na fukodromu (prvi dio)


-Ovo je nastavak priče "Ispljuskao me po guzi pa mi se popišao u usta".
Ako vas zanima i niste pročitali taj prvi dio to možete učiniti klikom na LINK.



-Probušio si bradavice?! Pa jesi ti normalan?!- Govorila je moja supruga. Trenutak sam šutio a ona je nastavila:

-Hej, budalo! Stavio si pircinge na bradavice! Pa koji je tebi kurac?!-



Objašnjavao sam joj kako sam to vidio na internetu i kako mi se svidjelo pa sam se eto i ja odlučio na to.

-A zašto mi ništa nisi rekao? Zašto me nisi pitao što ja mislim o tome?-

-Htio sam te iznenaditi i mislio sam kako će ti se svidjeti.- Rekao sam i lagao sam.

-Ti si stvarno lud! Ali dobro... Ako se tebi to sviđa neka ti bude mada ja i dalje mislim kako je to glupost.- Rekla je.



Pojma ona nije imala da bušenje mojih bradavica i stavljanje pircinga uopće nije bila moja ideja niti sam ja to htio.

Na to me natjerao Igor. Rekao mi je kako on sve svoje kuje mora obilježiti pa mora i mene. Dao mi je da biram. Ili ću na guzi istetovirati inicijale njegova imena i prezimena ili ću probušiti bradavice. Shvatio sam kako bi mojoj ženi mnogo teže bilo objasniti tetovažu na guzi pa sam se odlučio na bušenje bradavica.



Igor je prevršio mjeru kada je, nakon izvjesnog vremena, od mene tražio da probušim jezik i na njega stavim pircing kako bi mu pružao veći užitak prilikom pušenja njegova kurca. Nisam mogao a niti želio pristati na to i to moje odbijanje jako ga je naljutilo. Shvatio sam kako ova naša veza postaje sve bizarnija i kako to ne vodi k dobrom pa sam u jednom trenutku rekao kako bi najbolje bilo da prekinemo. Bila je to kap koja je kod njega prelila čašu i onda mi je priredio uistinu pakleni oproštaj.



Uglavnom druženja dominantnog Igora i mene, čiji početak sam opisao u prvom dijelu ove priče, nastavila su se i prilično intezivirala. Donekle mi je problem bio iznalaziti opravdanja za moje izlaske zbog moje supruge ali snalazio sam se nekako. Isprva bi se nalazili u gradu pa bi Igorovim autom odlazili u jednu kuću malo izvan grada za koju je Igor rekao kako pripada jednom njegovom prijatelju koji ju je naslijedio ali obzirom da taj prijatelj živi u gradu kuća je uglavnom prazna. Nisam bio siguran da govori istinu ali ništa nisam pitao. Ponekad sam ja sam svojim autom dolazio do kuće. Odijevao sam se poput žene i tako odjeven i našminkan dočekivao sam Igora.



Igor kao dominantan dopuštao si je taj luksuz da povremeno kasni ali meni se to nije smjelo događati a kada i bi onda bi me kažnjavao. Iako se same kazne nisu pretjerano razlikovale od onoga što mi je uobičajno radio prilikom naših susreta. Osim pljuskanja po guzi ili šamaranja njegovim kurcem po licu kažnjavao bi me na način da me jaši poput kobile. U tu svrhu koristio bi jahači bič. U šupak bi mi ugurao umjetni kurac a onda bi me zajahao i dok sam ga poput kobile nosio po sobi on bi me bičem lupao po guzici.



Ponekad bi me nakon šamaranja kurcem po licu odjevenog samo u čarape i haltere izbacio iz kuće i morao sam klečati ispred ulaznih vrata čekajući da mi se smiluje i pusti me unutra. Sreća je bila to što je kuća bila pomalo udaljena od ostalih kuća a osim toga ukrasna živica je dobrim dijelom skrivala ulaz u kuću. No ipak je postojala mogućnost da me netko vidi.



Dvije stvari su ga posebno veselile. Volio me vezati. Vezao bi me lisičinama ili užetom i onda me tako vezanog jebao u guzicu. No još više od tog, čini mi se, volio je pišati po meni. A to ga je posebno palilo ako je bilo u kombinaciji. Dakle kada bi me vezao, pojebao pa se na kraju popišao po meni.



Pišanje je bilo sastavni dio igrica. Igor mi tu svoju bizarnu želju za pišanjem nije posebno spominjao prilikom naših prepiski putem maila. Pišao mi je po guzici, po šupku, po licu, u usta... I kako rekoh, stekao sam dojam kako ga pišanje veseli više od svega ostaloga.



I tog dana došao sam do spomenute kuće. A bilo je to nakon naše prepirke oko bušenja jezika. Rekao mi je kako jedino što želi je jedan oproštajni seks. Mislio sam da će to biti taj put no čim je ušao rekao je kako je u žurbi i kako ćemo oproštajni seks odgoditi za neki drugi puta. No ipak je, makar i u žurbi, tražio da budem njegova kuja. Rekao mi je neka ovo sad onda bude predposljednji oproštajni seks i nasmijao se zlobno.



Auto mi se nalazio na servisu pa sam došao taksijem. Odjenuo sam seksi rublje, obuo štikle i našminkao se. Čekao sam nekih pola sata prije nego se Igor pojavio. Kako je to pravilo nalagalo odmah sam morao otkopčati šlic na njegovim hlačama i poljubiti mu kurac. Svukao se do gola govoreći kako nema previše vremena, kako je u žurbi te kako ima dogovoren jedan važan sastanak.



Stavio mi je ogrlicu s lancem oko vrata. Na sredini sobe prostro je jednu staru deku a na nju je stavio najlon. Znao sam zašto to čini. Morao sam kleknuti na taj najlon a on je stajao iznad mene okrenut mi leđima. Malo se sagnuo što je bio znak da mu počnem lizati šupak.



Okrenuo se i sad je slijedilo pušenje njegova kurca. U jednom trenutku oglasio se njegov mobitel. Naredio mi je da mu ga donesem. Ustao sam i otišao do stola, uzeo mobitel i donio mu ga. Dok se javljao prstom mi je dao znak da nastavim s pušenjem kurca. Pušio sam mu kurac a on je razgovarao:

-Da, u svakom slučaju ću doći...

-Ne ne mogu sad odmah, jebiga...

-Ma... imam tu jednu kuju...

-Naravno požurit ću. Izjebat ću kuju u guzicu pa dolazim.

-Hahaha...naravno, moram isprazniti jaja. Reci!

-Stvarno? Hajde može.



Završio je razgovor i pružio mi mobitel koji sam odnio nazad do stola.

-Idi sad na trosjed i naguzi se.- Rekao mi je.

Već sam se unaprijed pripremio i obilno sam podmazao šupak znajući da će me Igor pojebati.



Stajao je iza mene i drkao svoj kurac. Naredio mi je da rukama raširim guzove. Vrhom glavića protrljao je ulaz u moje dupe a onda mi ga krenuo zabijati. Čvrsto me rukama držao za bokove i guzio poput kuje. Svršio je u meni pa je izvukavši kurac iz moje guzice rekao kako nemam vremena za tuširanje. Neka se preodjenem pa odlazimo.



Iako mi se iz guze cijedila njegova sperma odjenuo sam se i njegovim autom krenuli smo put grada. Stali smo ispred jedne gostionice ne baš luksuznog izgleda. U stvari bila je to prava rupčaga. Iznenadilo me kada je rekao kako želi da pođem s njim. I dok smo ulazili shvatio sam, prisječajući se njegova razgovora, kako je s nekim dogovorio da i mene povede na taj sastanak koji je spomenuo prilikom dolaska.



Sad se više uopće nisam osjećao ugodno. U gostionici koja je djelovala prilično neuredno sjeli smo za jedan stol gdje su nas dočekala dvojica meni nepoznatih muškaraca. Mene su odmjerili pogledom a Igoru su pružili ruku u znak pozdrava. Jedan od te dvojice iz unutarnjeg džepa jakne izvadio je kuvertu i stavio je na stol. Igor je odmah uzeo kuvertu i spremio je u svoj džep.



Pitali su ga što će popiti na što je Igor rekao kako može pivo a onda je onaj drugi muškarac gledajući u mene pitao Igora:

-A kuja, što će tvoja kuja popiti?

Zacrvenio sam se u licu i sad mi je bilo još neugodnije. Naručio sam kavu i šutio. Njih trojica razgovarali su o nekim ljudima meni nepoznatima i sve to skupa nije dugo trajalo. Nisam kavu popio do kraja a Igor se ustao rekavši da idemo. Jedva sam dočekao napustiti tu gostionicu i ona dva tipa koji su nas ispratili s ciničkim smiješkom na licu.



To je u stvari bila uvertira za ono što će se uskoro dogoditi. Naime nakon pet dana opet smo se Igor i ja našli u onoj kući izvan grada. I eto to je sad konačno trebao biti naš posljednji susret. Preko mobitela mi je rekao kako želi da se odjenem lijepo, elegantno ali seksi. Potrudio sam se da tako izgledam. Za tu priliku uzeo sam jednu elegantnu crvenu i prilično kratku haljinu svoje žene. Ona tu haljinu već dugo vremena nije nosila i nije bilo bojazni da će primjetiti kako nedostaje iz ormara.



Uz crne čarape i crvene štikle te s crnom perikom na glavi izgledao sam prilično jebozovno kako je to primjetio i sam Igor. No tražio je da promijenim periku i umjesto crne stavim plavu, tj. blond, periku. Nisam shvaćao zašto to traži jer uglavnom nikada mu nije smetalo bilo koju periku da stavim. Kao da mi je čitao misli jer odmah je rekao:

-Moji prijatelji više vole plavuše.-



Kakvi prijatelji? Koji prijatelji? O čemu on priča? Mislio sam ne usuđujući se to glasno pitati. Znao sam pravila i znao sam kako ne smijem ništa propitkivati niti bilo što govoriti ako mi on to nije dozvolio. Uskoro se na vratima kuće pojavila dostava hrane. Djelatnik nekog cateringa donio je dva pladnja hrane koje je preuzeo Igor.



Inače prilikom dolaska u kuću u dvorištu sam vidio parkiran kombi. Znao sam da Igor osim osobnog auta ima motocikl i kombi. Međutim iako je kombi bio u dvorištu njega nije bilo. Znači doveao ga je ranije. On je došao na svom motociklu petnaestak minuta poslije mene.



Stavio je pladnjeve s hranom na stol i naredio mi da postavim tanjure, stavim čaše i sve lijepo serviram.

-Koliko tanjura?- Bilo je sve što sam se usudio pitati.

-Četiri. Za mene i moja tri prijatelja.-

Stajao sam nijemo gledajući u njega.

-Što gledaš? Želim da upoznaš moje prijatelje bajkere. A i oni tebe žele upoznati.- Rekao je Igor.



Smogao sam hrabrosti pa sam ipak rekao kako to nije pametno i kako baš ne bi volio da me drugi ljudi vide u ovakvom izdanju.

-A tko ti je dozovolio da pričaš? Ha kujo?!-

Izderao se na mene Igor.

-Postavi stol i šuti, jasno?!-

-Jasno.- Kratko sam odgovorio.