Popularni postovi

21 rujna, 2016

Mamin ljubavnik pojebao me u guzicu




Moja mama Ingrid udavala se tri puta i isto toliko puta se razvodila. Trenutno je bila bez supruga i mislim da joj je tako bilo najbolje. Bez obzira što mama ostavlja dojam elegantne, profinjene i vrlo zgodne žene ona je u stvari prava pohotna i razvratna drolja. Naprosto luduje za dobrim kurcem i doslovno guta muškarce. Mislim da neću pogriješiti ako kažem da je ona klasičan primjer nimfomanke. Potječe iz vrlo bogate i dobrostojeće obitelji tako da nikada ni u čemu nije oskudjevala. Od mog oca, a svog drugog muža, razvela se kada je sa mnom bila trudna tako da svog oca nikada nisam ni upoznao. Ona od njega nikada ništa tražila nije a on nikada nije našao za shodno da pita za mene. I sad, da li mi je otac nedostajao? Pa vjerojatno jest jer ja se nisam razvio u odraslog muškarca već sam odrastajući uz opisanu mamu postao feminiziran lik koji više sliči djevojci nego muškarcu. No možda bi tako bilo i da sam poznavao oca jer to možda i nema veze s muškom osobom s kojom bi se mogao identificirati. Kažem, možda, jer nisam baš siguran što je 
točno.

Mama je jako malo vremena posvećivala mom odgoju. Mislila je valjda da ako imam sve što mi treba, pa i više od toga, nema nikakve potrebe dodatno se zalagati i truditi glede mog odgoja. U svakom slučaju odrastao sam gledajući mamu kako se odijeva, šminka, zavodi muškarce... Tako se i dogodilo da vrlo rano počnem kopirati nju. Počeo sam se šminkati, odijevati njene haljine, štikle, grudnjake, gaćice, čarape... Odjeven i našminkan poput žene osjećao sam se dobro i seksi. To me sve više uzbuđivalo. Zbog svog ženskastog izgleda već u osnovnoj školi bio sam predmet zafrkancije i podbadanja svojih vršnjaka. To se nastavilo i u srednjoj školi. Shvatio sam da mi se neki vršnjaci čak i nabacuju i to mi se čak sviđalo.
 
Jednom prilikom zamalo sam bio žrtva silovanja. Nekoliko učenika iz mog razreda su se napili. Nisu bili totalno pijani ali popili su taman toliko alkohola koliko im je bilo dovoljno da se raspojasaju. Njih četvorica na silu su me odvukli u školski wc. Hvatali su me za guzicu i štipali za bradavice na sisama. Na silu su mi svukli hlače i gaćice. Vidjevši moju guzu totalno su se napalili. Svukli su me do gola i ugurali u jednu od kabina... I tko zna što bi bilo da se u wc-u nije pojavio podvornik koji je dignuo galamu što ih je nagnalo da me puste na miru i pobjegnu. Iako sam tada u tim trenucima osjećao silan strah to na mene nije ostavilo traumatičnog traga. Naprotiv, često sam se prisjećao te epizode i to bi me uvijek iznova uzbudilo.
 
Svoje prvo seksualno iskustvo s muškarcem doživio sam s maminim ljubavnikom, stanovitim Markom. Marko je navodno bio bivši zatvorenik i mama ga je upoznala u jednom noćnom klubu gdje je Marko radio kao redar odnosno izbacivač. Bio je vrlo snažan, muževan, mišićav i lijepo građen muškarac. Imao je prilično veliki kurac u što sam se i sam uvjerio a to je vjerojatno bio i razlog što se mama zapalila za njega. Marko je radio noću a danju je obitavao u našoj kući. Mama je većinu dana provodila van kuće. Nije bila lijenčina koja je samo trošila naslijeđeni novac već je bila i vrlo uspješna poslovna žena. Ne dvojim oko toga da joj je u poslu pomogao njezin seksi izgled kao ni oko toga da je mnoge dobre poslove sklopila u krevetu. No bez obzira na to bila je dobra u svom poslu.

Marko mi se sviđao i postupno sam mu se počeo diskretno nabacivati. Nije mogao ne primjetiti moju feminiziranost kao ni to da više sličim djevojci nego mladiću. Iako se u početku držao suzdržano malo po malo počeo je pokazivati znakove zainteresiranosti za mene. Kako smo zbog mamine odsutnosti često bili sami počeli smo zajedno odlaziti na piće, poker automate ili biljar. U nekoliko navrata odveo me i u klub gdje je radio. Jedne večeri vratili smo se s pića a mama je nazvala rekavši kako će kasno doći kući. Već do povratka kući Marko i ja dosta toga smo popili. Nastavili smo piti i kod kuće... Kočnice su mi popustile i u jednom trenutku sjeo sam mu u krilo i zagrlio ga. Nije se protivio... Naprotiv, poljubio me u usta, uzeo u naručje i odnio u moju sobu. Najprije mi je svoj veliki kurac uvaljao u usta a potom me i pojebao u guzicu. Stavljao mi je ruku na usta jer sam doslovno urlikao iskolačenih očiju dok je njegov veliki kurac razvaljivao moju guzicu. Da mi šupak prethodno nije podmazao lubrikantom kojeg je donio iz mamine spavaće sobe vjerojatno bi mi razderao dupe.

 
Iako mi je trebalo više od sedmice dana da se oporavim od tog jebanja jedva sam čekao da to ponovimo. Trebalo je proći neko vrijeme pa da mi svojim kurcem razradi šupak u tolikoj mjeri da sam ga bez problema primao čitavog u guzicu. Za njega sam odijevao mamine samostojeće čarape, štikle i šminkao se. Jebao je mamu i mene a mama o tome pojma nije imala. Ne znam kako to da moja mama nikada nije ništa rekla o mom izgledu. Nije bilo moguće da nije primjećivala u kolikoj mjeri sam feminiziran ali ona to uistinu nikada nije spominjala. Sviđale su mi se Markove tetovaže koje je imao po rukama i po tijelu pa sam i sam stavio neke tetovaže na ruke. A onda jednog dana mama je Marka izbacila iz kuće. Govorila je tada kako je on obična lijenčina koji svoj novac troši na društvo i piće dok od nje očekuje da ga odijeva i hrani te mu daje besplatan krov nad glavom. Nikada joj ništa nisam rekao, kao ni ona meni ali mislim da je mama posumnjala kako između Marka i mene nečega ima.

Bilo mi je žao što nas je Marko napustio i jako mi je nedostajao. Odlazio sam u klub gdje je radio i na taj način smo nastavili održavati vezu. Marko je sada spavao u jednoj sobi iza kluba koja se nalazila pored skladišta s pićima. Ostajao bi nakon radnog vremena i jebao se s njim u toj sobi. Ponekad bi posve goli bauljali prostorom praznog kluba. Pili bi ili igrali biljar tako goli. Nije bila rijetkost da me pojebe na biljarskom stolu. Pričao mi je kako je na tom stolu prvi puta pojebao i moju mamu. Kako je vrijeme prolazilo Marko se sve više počeo mijenjati. Imao sam osjećaj kako me se zasitio i bilo mi je žao zbog toga. U klub su navraćali neki njegovi prijatelji, vjerojatno iz zatvorskih dana.

Iako ja osobno nikada nisam čuo kako bi im Marko nešto o meni govorio shvatio sam kako oni vrlo dobro znaju da sam ja Markova kuja. Kada bi između sebe razgovarali a spominjali mene tako su me i nazivali, Markova kuja. Problemi su nastali onda kada su neki od njih poželjeli jebati me. Očekivao sam kako će se Marko tomu protiviti ali nije. Naprotiv, tražio je od mene da se jebem s njima. Na moje negodovanje odgovarao bi kako će u tom slučaju prekinuti sa mnom. Imao sam osjećaj da me se želi riješiti i prepustiti nekome drugome ali ipak nisam u to želio vjerovati. U želji da zadržim vezu s Markom pristao sam naguziti se nekima od njegovih poznanika. U jednom trenutku osim Marka jebala su me još trojica njegovih prijatelja. Napokon sam odlučio i rekao mu kako to više ne želim i to ga je uistinu naljutilo. Naljutilo ga je u tolikoj mjeri da me išamarao, potom brutalno pojebao a na kraju mi gurnuo odjeću u ruke pa me posve golog izbacio na ulicu. To je označilo i definitivan kraj naše veze.

U međuvremenu je mama kupila nedovršenu kuću u Samoborskom gorju. U stvari kuća je bila dovršena nekih sedamdesetak posto. Vlasniku je hitno trebao novac i mama je tu kuću, koju je naumila koristiti kao vikendicu, kupila vrlo povoljno. Pronašla je radnike i sklopila dogovor o cijeni dovršetka radova. Zbog toga je svako malo odlazila u Samoborsko gorje kako bi nadgledala radove, barem je tako govorila. Inače prošlo je neko vrijeme i Marko mi se nije javljao kao ni ja njemu. A onda me jedne večeri nazvao. Bio je pijan i tražio je od mene da odmah dođem k njemu. Odbio sam zamolivši ga da me više ne zove. No nazvao je već sutradan pa opet dva dana kasnije. Jednog dana posjetio me jedan od njegovih prijatelja. Zaprijetio mi je rekavši kako mi je bolje da poslušam Marka jer bi se mogao loše provesti. Uplašio sam se što je bilo i normalno jer dobro sam znao da se radi o opasnim ljudima.

S mamom sam odmah nakon kupnje posjetio spomenutu vikendicu i znao sam da se na imanju uz tu novu kuću nalazi stara, mala, drvena kuća, iznutra lijepo uređena i pogodna za život. Ne želeći mami govoroti o prijetnjama koje su stizale od Marka rekao sam joj kako bi želio otići gore u vikendicu i tamo provesti neko vrijeme. Na taj način netko bi stalno mogao biti uz radnike i ona ne bi trebala gubiti svoje vrijeme obilazeći ih u tolikoj mjeri kao do sada. Stekao sam dojam kako joj baš i nije bilo previše drago zbog mog prijedloga ali ipak je na moje inzistiranje pristala. Već idućeg dana mama ja i vlasnik građevinske tvrtke čiji radnici su izvodili radove krenuli smo gore. Vlasnik firme zvao se Refik i dobro sam znao kako je on mamin stari prijatelj i nekadašnji ljubavnik. U stvari on je pronašao tu ekipu građevinara, mahom sezonskih radnika, koji su sad gore radili.

Došavši gore zatekao sam šestoricu mahom mlađih Bosanaca. Jedini koji je bio stariji od njih bio je njihov šef, barem su ga ostali tako oslovljavali, zvao se Husein. Nakon sat vremena mama i Refik su se vratili u grad ostavivši mene koji sam se raskomotio u onoj drvenoj kući. Radnici su spavali u kući koju su dovršavali jer jedna soba, kuhinja i wc s kupaonicom bili su gotovo pa dovršeni. Sutradan ujutro probudila me buka mješalice za beton. Radnici su već prionili poslu. Umio sam se pa se odjenuo i izašao van. Pozdravio sam radnike i oni su mi ljubazno uzvratili ali nisam mogao ne primjetiti njihove poglede kojima su me mjerili od glave do pete. 


To bi za sada bilo to a nastavak ove priče slijedi uskoro pod naslovom: "Napaljeni Bosanci jebali su me u guzicu"  

18 rujna, 2016

Ljubavnik moje žene tjera me da odijevam njezino prljavo sexi rublje


-Napuhani prepotenko! Baš mi ide na živce... Umišljenko i glupan.- 
 
Tako je moja žena Snježana govorila za Martina kada ga je prvi puta vidjela. A Martin je bio jedan od voditelja u fitnes centru koji joj je preporučila naša zajednička prijateljica Ljijana. Već dulje vrijeme moja draga ženica žalila se na višak kilograma te izražavala želju da ode u neki fitnes centar i redovitim vježbanjem izglanca svoju liniju. Osobno sam mislio kako ona uopće nema višak kilograma ali žene kada doguraju do nekih tzv. zrelijih godina svaki kilogram viška doživljavaju kao katastrofu. Stoga smo jedne večeri otišli do kafića koji se nalazi na galeriji fitnes centra i odatle, kroz staklo, promatrali ljude koji vježbaju. Nije bilo teško ne uočiti Martina. Mlad, zgodan, lijepo građen i okružen nasmiješenim ženama razne životne dobi koje su s njim otvoreno koketirale.

Inače, već sam prije gotovo više od mjesec dana prislukivajući razgovore moje žene i njezinih prijateljica čuo za tog Martina. "Starke" su se palile na tog mladog ždrepca koji je bio zgodan i fenomenalno građen. Zbog njega su mnoge žene pohodile baš taj fitnes centar. No bez obzira na gore navedene riječi moje žene slutio sam da joj se taj prepotentni Martin ipak sviđa. I bio sam u pravu. Postupio sam kao svako pravi rogonja... Nagovorio sam je da se upiše u program fitnes centra i potajice se nadao da će ona biti ta koja će se uspjeti nametnuti i svidjeti mladom Martinu. I opet je ispalo da sam bio u pravu.

No sad je bolje da preskočimo neke detalje o tome kako su se stvari odvijale a koji bi vas mogli samo bespotrebno zamarati a pređemo na detalje koji bi se mogli nazvati malo sočnijima i zanimljivijima za čitanje.

Vratio sam se sa službenog puta dan ranije nego sam to navjestio svojoj ženi. Ograda se otvara na daljinski pa sam autom odmah otišao u garažu. Iz garaže koja se nalazi odmah uz kuću može se ući u hodnik kuće što sam i učinio. Da je Martin u kući s mojom ženom nisam mogao znati ali obzirom da Martin nije imao auto pa čak ni vozačku dozvolu njegovo prisustvo u kući nije me iznenadilo. Nisam ga vidio, ali čuo sam njegov glas ušavši u dnevni boravak. Naime, sobu dnevnog boravka i spavaću sobu dijele klizna vrata koja su bila otvorena.

Ušao sam tiho i moja žena kao ni Martin nisu me čuli. Ona je sjedila na rubu kreveta. U jednoj ruci držala je čašu nekakvog pića a drugom je mazila i lagano drkala Martinov kurac. Nisam uopće imao namjeru ne javiti im se. Glasno sam ih pozdravio i dok se na Martinovom licu mogao vidjeti tek cinički smiješak moja žena se zbunila. Istog trenutka ispustila je Martinov kurac iz ruke, odložila je čašu, rukama je popravila kosu i zbunjeno tražila pogledom ogrtač koji je bio tko zna gdje a kojim je htjela, pretpostavljao sam, donekle skriti svoju golotinju.

A onda vidjevši da ogrtača nema ustala je i opet rukama nervozno popravila kosu.
-Mužiću... Pa ti si se...- Započela je rečenicu koju sam ja dovršio.
-Vratio se s puta ranije nego sam ti rekao.-
Prišla mi je i nećkala se kao da ne zna bi li me poljubila ili ne. Nagnuo sam glavu prema njoj i lagano je poljubio u usta.
-Znaš... Martin i ja smo jučer malo zatulumarili i pozvala sam ga doma. Nadam se da se ne ljutiš?-
Slegnuo sam ramenima dajući joj tako na znanje kako mi je svejedno jer što bi se ljutio kad sam jako dobro znao da je Martin jebe već mjesecima.

-Mislim...Ovaj... moram se ići spremiti... Idem na posao.- Rekla je pomalo zbunjeno i otišla prema kupaonici.

Inače moja Snježana radi kao njegovateljica u jednom staračkom domu i popodnevna smjena joj počinje u 13 sati a sada je već bilo skoro pa podne. U međuvremenu Martin je legao nazad na krevet. S rukama ispod glave ležao je na leđima i činilo se da drijema jer oči su mu bile zatvorene.
Došao sam do vrata i pitao tog arogantnog i bahatog mladog ždrepca želi li popiti piće. Jedva da je do pola otvorio očne kapke i nakon nekoliko sekundi prozborio je neka mu natočim wiski s ledom.

Natočio sam piće i u čaše stavio led. Sjeo sam za stol i čekao. Iz kupaonice je brzim korakom izašla Snježana ogrnuta ručnikom. Ušla je u sobu, otvorila ormar i krenula se 0dijevati. Gledao sam je kako oblači gaćice i stavlja grudnjak. Obukla je hlače i navukla majicu. Potom se vratila u kupaonicu kako bi se do kraja našminkala.

Napokon se na vratima između dvije sobe pojavio i Martin. Na sebi je imao moj kućni ogrtač, ali raskopčan tako da je njegova golotinja i dalje dolazila do izražaja. Protegnuo se i glasno zijevnuo šireći ruke iznad glave... kao da mi prkosi svojim mladim i čvrstim tijelom na koje su pale mnoge žene pa evo i moja Snježana. Vrhovima prstiju češkao se po izbrijanim prsima.
 
-Ženi si dao pusu, a meni?- rekao je a odmah iza toga začulo se otvaranje pa zatvaranje vrata kupaonice. Moja žena bila je spremna za odlazak na posao i sa stolice pored mene uzela je svoju torbicu.

-Momci, ja odoh. Moram na posao.- Rekla je.
-Hej! A pusa?!- Rekao je Martin.
Kao da se dijelić sekunde kolebala a onda je prišla meni i poljubila me pa je potom prišla Martinu i njega poljubila... Nije uspjela napraviti korak prema izlazu jer Martin ju je uhvatio za ruku i povukao nazad prema sebi.
-A pusa "njemu", ha?!-

Mislio je, kada je rekao "njemu", na svoj kurac i odmah je to shvatila kao i ja.
-Ma daj!- rekla je nekako kiselo se smješkajući ali Martin ju je i dalje čvrsto držao za ruku ne puštajući je. Na trenutak me okrznula nervoznim pogledom a onda se ipak sagnula i poljubila Martinov kurac. Povukla je ruku i brzim korakom izašla iz kuće ne osvrčući se.

Martin je sjeo nasuprot mene i podigao čašu nazdravivši mi. Otpili smo dio pića o odložili čaše nazad na stol.

-Jesi li umoran?- Pitao me Martin.
-Pa baš i ne. Zašto pitaš?- Odgovorio sam.
-A ti kao ne znaš?!- rekao je nasmijavši se pa potom nastavio:
-U punoj sam formi i do predvečer nemam obaveza a još bi se malo "igrao". A obzirom da ti je žena otišla na posao i nema nikoga osim tebe sve ti je jasno. Zar ne?- rekao je Martin.

E sad dolazimo do onog dijela gdje moram pojasniti to kako sam shvatio da se Martin osim mojoj ženi počeo nabacivati i meni. Naime, Martin je bio biseksualac i to moja žena nije znala. Na stranu sad što sam ja znao kako Martin jebe moju ženu, kako je moja žena bila svjesna toga da ja znam kako nju jebe Martin i kako je Martin znao da ja sve to znam.

Martin mi se sve otvorenije nabacivao dajući mi do znanja kako bi, osim s mojom ženom, i sa mnom rado završio u krevetu. U početku me to njegovo nabacivanje zabavljalo a onda se ipak dogodilo da stvari izmaknu kontroli.

Naime jedne subote Snježana i ja pozvali smo Martina u našu malu vikendicu nedaleko od Zeline. Prvotno smo mislili napraviti roštilj i tamo provesti dan a navečer se vratiti kući. No uz popriličnu količinu ispijenog vina svi troje smo se malo previše opustili. Topla ljetnja večer i dobro vino nagnali su Martina da skoči na veliki masivni stol i počne, uz ritam glazbe s radija, izvoditi striptiz. Svukao se, na oduševljenje moje žene, do kraja a onda je počeo nagovarati i mene da se skinem. U toj luckastoj ideji podržala ga je i moja već poprilično pijana žena.

Okej... Popeo sam se i ja na stol i počeo sa skidanjem u čemu mi je svesrdno pomagao već posve gol Martin. Sad smo obojica bili goli a to što se Martin trljao svojim kurcem o moju guzu mojoj ženi nije bilo ništa neobično. Štoviše to ju je jako zabavljalo. Naravno, sada je došao red i na nju da nam se pridruži i također se skine. Sva sreća da se ta naša mala vikendica nalazi na usamljenom mjestu tako da pretpostavljam kako nas nitko nije vidio jer bila je to uistinu bizarna i zabavna scena. Troje posve golih ljudi plešu na velikom masivnom stolu ispred vikendice.

Logično je bilo da se opijeni vinom i posve goli napalimo. Završili smo na velikom krevetu u potkrovlju vikendice. Moja ženica pušila nam je kurac obojici i ništa neobično, tako pijanoj i napaljenoj, nije joj bilo to što se Martin i ja ljubimo u usta dok nam ona obrađuje kurčeve. Uglavnom moju ženu
Snježanu te noći doslovce smo razvalili. Jebali smo je naizmjence ili bi je jedan jebao a drugom je pušila kurac. Uživao sam gledajući kako joj Martin sipa spermu po licu i u usta. Ono što je bilo pomalo bizarno i neočekivano dogodilo se u trenutku dok sam ja jebao Snježanu a Martin mi je ugurao prst u šupak. Na moje veliko iznenađenje to mi je pojačalo uzbuđenje i shvatio sam kako je moj šupak erogena zona koju do tada nisam otkrio niti znao da postoji.

Ujutro je nasatala panika. Naime, samo kod moje žene, jer ona je bila ta koja je, bez obzira što je nedjelja, morala na posao. Svi troje posve goli spavali smo jedno pored drugog. Snježana je u jednom trenutku skočila kao oparena. Gola i tijela zašpricanog sad već sasušenom spermom sjurila se drvenim stepenicama pa odjurila u mali wc i kupaonicu koji se nalaze s desne strane kada se izađe van vikendice.

Brzinski se istuširala i spremila se u rekordnom vremenu. Ležao sam okrenut na bok i kroz polusan čuo je kako mi govori o tome kako mora krenuti na posao pa će uzeti auto a nakon posla će doći po nas dvojicu. Probudio se i Martin... Čuo sam ga kako je nagovara neka ostane s nama i neka javi da je bolesna. 
 
-Ma ne dolazi u obzir!- Odgovorila je Snježana.
-A što da radimo nas dvojica dok si ti na poslu?- Pitao je Martin.
-Zabavljajte se međusobno... Što ću vam ja?! Pozdrav! Žurim!-

Tek što se začuo zvuk paljenja auta i njegov odlazak osjetio sam golo Martinovo tijelo koje se priljubilo uz moje. Osjećao sam njegov kurac na svojoj guzi a rukom me obgrlio oko struka.
-Jesi li čuo što je Snježana rekla?- Pitao me.
Malo sam okrenuo glavu pitajući na što točno misli.
-Pa rekla je da se zabavimo međusobno.- Odgovorio je i istog trenutka mi gurnuo jezik u usta.

Nisam imao snage oduprijeti se, ali nisam to ni želio i dopustio sam mu da me ljubi u usta. Sve u svemu morao sam priznati da mi to godi. Čitavo prije podne proveli smo u krevetu međusobno se mazeći, drkajući i pušeći jedan drugom kurac. Bilo je to za mene novo, neobično i uzbuđujuće iskustvo. O tome kako smo se međusobno zabavljali Snježani nismo ništa rekli. No to je bio početak jednog novog i znatno intezivnijeg druženja s Martinom.

Martin ima dva fetiša. Jedan su štikle na nogama a drugi su ženske gaćice. Zašto je tomu tako ne znam ali nije ni bitno. Uživa jebati moju ženu bez da ona skine gaćice... Dovoljno mu je da ih, kada se napali, malo odmakne u stranu i zabije joj svoj kurac u pičku. Voli joj je gaćice umrlajti spermom i stvarno uživa u tome.

Odlaskom moje žene na posao ostajali bi on i ja. Tražio je od mene da obučem na sebe te ženine gaćice u kojima ju je jebao. Počelo je s odijevanjem ženinih mokrih gaćica u kojima bi me jebao u guzicu a nastavilo se tako da sam se počeo odijeveti u erotsko rublje svoje žene što je osim gaćica podrazumijevalo i čarape, haltere, grudnjake...

Sad se vratimo na onaj dio gdje opisujem kako sam se vratio sa službenog puta i trenutka kada je Martin prisilio Snježanu da mu poljubi kurac, a nakon što je ona otišla na posao. Dakle, Martin me, ponovit ću, pitao:
-Jesi li umoran?- Pitao me Martin.
-Pa baš i ne. Zašto pitaš?- Odgovorio sam.
-A ti kao ne znaš?!- rekao je nasmijavši se.
-U punoj sam formi i do predvečer nemam obaveza a još bi se malo "igrao". A obzirom da ti je žena otišla na posao i nema nikoga osim tebe sve ti je jasno. Zar ne?- rekao je Martin.

I da... Sve mi je bilo jasno. Otišao sam u kupaonicu, istuširao se, poslužio se ženinom šminkom, potom krenuo kopati po košari za prljavo rublje. Obukao sam njene gaćice, čarape, haltere i grudnjak. Našminkan i tako odjeven u ženino prljavo rublje vratio sam se u dnevni boravak. Martin se u međuvremenu vratio u spavaću sobu. Posve gol ležao je na krevetu. Sjeo sam na rub kreveta a ciničan smiješak s Martinovih usta nije silazio. Očito je uživao u činjenici da je moju ženu, ali i mene, pretvorio u svoje podatne kuje.

Rukom sam mu krenuo drkati kurac koji se počeo dizati.
-Dok mi ga budeš pušio zasigurno ćeš osjetiti miris i okus pičke tvoje žene.- Rekao mi je očito uživajući u svojoj dominaciji. Bio je u pravu jer on se nije istuširao i kurac mu je bio prekriven sasušenom sluzi iz pičke moje žene.

Dok ovo pišem moja žena još uvijek ne zna da osim nje i mene, u guzicu, jebe njezin ljubavnik za kojeg je tvrdila kako joj ide na živce i kako je prepotentan. Dobro, to je sad već pitanje vremena kada će i to saznati. Možda već nešto i sumnja ili predosjeća ali šuti kao što sam u početku šutio i ja znajući da je Martin guzi.

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  

-priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga-