Popularni postovi

06 svibnja, 2018

Bio sam i ostao kurva


-Ovo je nastavak priče a koju ste nadam se pročitali. Priča se nalazi ispod ove a naslov priče glasi: Cvilio sam poput kuje dok me na svoj kurac nabijao crnac


Volim se osjećati kao žena, volim izgledati kao žena i istinski u tome uživam. Dakle nakon povratka ka svom navodnom ocu još više i intenzivnije sam se uživljavao u ulogu žene. Volio sam i volim izgledati kao atraktivna plavuša. Oduvijek sam bio fasciniran plavušama.

Što se mog oca tiče njega moj privatni i osobni život ionako nije previše zanimao. Zanimao ga je jedino novac kojeg sam mu, kako je on to govorio, posuđivao od mene ali nikada ga nije vraćao.

Inače radio sam razne poslove a pomalo se i kurvao, preciznije rečeno jebao se za novac. No istinska i prava kurva postao sam tek onda kada sam upoznao Gordana. Upoznao sam ga putem interneta odnosno jedne od društvenih mreža. Dugo vremena smo se dopisivali i najprije se sprijateljili virtualno a onda se konačno sreli i uživo. Svidio mi se na prvi pogled i postao je moj ljubavnik. Spram Gordana bio sam posve iskren u svakom pogledu.

Zahvaljujući njemu zaposlio sam se u maloj ali vrlo uspješnoj firmi čiji vlasnik je bio Gordanov stric a u kojoj je sam Gordan bio visoko pozicioniran.

Kako sam već napisao s vremena na vrijeme bavio sam se prostituiranjem pa sam između ostaloga i to priznao svom ljubavniku Gordanu. Sada sam sve više vremena provodio s Gordanom u njegovom komfornom stanu nego kod oca. A Gordan je bio tip biseksualca koji je imao poseban  interes za osobe poput mene, tj. transvestite.
                                                             
Bio je, što se seksa tiče, nezasitna mašina. Gotovo svakodnevno bi me razvaljivao u guzu svojim velikim i nabreklim kurcem. Priznajem, uživao sam u tome kao i u činjenici da bi prilikom seksa bio poprilično grub. Volim žestoke i pomalo grube muškarce.

No onda me jednog dana Gordan pitao da li bi, ako sam se već volio baviti kurvanjem, želio nastaviti baviti se tim poslom. Naime on bi mi, kako je rekao, mogao dobaviti izuzetno dobrostojeće i bogate muškarce koji bi me jako dobro plaćali za moje seksualne usluge.

Nisam imao ništa protiv. I tako je Gordan, osim što je bio moj ljubavnik, postao i moj svodnik ili makro. Uistinu mi je dobavljao bogate i moćne muškarce koji su varali svoje drage ženice plaćajući za seks s jednim transvestitom poput mene. Nije više bila rijetkost da se istovremeno jebem i s dvojicom. Jedan bi me jebao u guzicu a drugom bi pušio kurac. Bilo je među njima izuzetno maštovitih perverznjaka.

Neki su tražili da budem odjeven poput školarke, neki da izgledam ka jeftina drolja s kolodvora, neki su tražili da budem pokorna robinja a neki da budem stroga domina. Svoje usluge pružao sam im doslovno svuda. U hotelima, motelima, unajmljenim sobama, automobilima…Bilo gdje. Bitan mi je bio samo novac ali priznajem da sam i uživao.

Sve u svemu moje usluge plaćali su jako dobro a ja sam uživao u ulozi jako dobro plaćene plavokose kurve koja među nogama ima kurac ali vrlo podatnu i razrađenu guzu u koju su ti bogataši s užitkom zabijali svoje nabrekle kurčeve. Nije bilo nužno da uvijek budem plavuša mada je to meni bilo najdraže ali bilo je i onih zbog kojih sam umjesto plave perike nosio smeđu, crnu ili crvenu. Sve po željama.

Ništa mi nije bilo sumnjivo to što je za mene interes počeo pokazivati i Gordanov stric Kruno. Štoviše i sam Gordan me nagovarao na to da se malo više angažiram oko njegova strica Krune. Sada sam znao kako Gordanov stric zna kako me Gordan redovito guzi.

Sve u svemu isplatilo mi se. Prvo sam mu popušio kurac a nekoliko dana kasnije pojebao me u guzicu. Plaća mi se povećala a osim toga postao sam redoviti gost, ili bolje rečeno gošća, na zabavama koje bi vikendima organizirao Gordanov stric.

Na te zabave uvijek bi dolazio odjeven kao atraktivna plavuša što me posebno veselilo. Vrlo brzo shvatio sam kako su zgodne, atraktivne i elegantno odjevene djevojke kao i malo starije dame na tim zabavama u stvari kurve koje su bile plaćene da zabavljaju imućnu gospodu. Naravno da su svoje seksualne usluge dodatno naplaćivale i dobro zarađivale.


Naravno zarađivao sam i ja. Za dobar novac pristajao sam na doslovno sve… Gutanje sperme, lizanje šupka, pljuskanje po guzi, vezivanje pa i na to da, ako bi to posebno platili, mogu pišati po meni. Stoga sam postao prilično tražena „roba“.

I bilo je uistinu lijepo dok je trajalo. A trajalo je sve do onog dana kada je policija uhitila Gordana, njegovog strica kao još nekoliko njihovih poslovnih partnera.

Razloga za uhićenje bilo je više. Utaja poreza, pranje novca, šverc ukradenih automobila i još štošta, a uz sve to i organizirana prostitucija.

I tako se moj, meni zanimljiv i uzbudljiv, život naprasno završio. Opet sam bio nigdje, tj. na početku. A što je sa mnom bilo dalje napisati ću nekoj drugoj priči.


-Sinan-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+