Popularni postovi

30 svibnja, 2019

Guzu sam mu napunio spermom do vrha


Moram biti iskren i priznati kako samog sebe smatram, ili bolje rečeno smatrao sam se heteroseksualcem. Danas nisam siguran da je tomu tako. Prakticirao sam seks isključivo sa ženama a na seks s muškarcima nisam ni, u ludilu, pomišljao.

Kada sam upoznao Doru to je bilo ostvarenje mojih snova. Ta djevojka bila je mina. Izgledala je a i odijevala kao kakva droljica što se meni sviđalo. Bila je fenomenalna u svakom pogledu. Pristajala je i na to da je jebem u guzu što je meni bila fantazija. Zaljubio sam se preko ušiju, kako se to kaže. Zaručili smo se i vjerovao sam kako ćemo vrlo brzo našu vezu okruniti brakom. A onda se dogodio krah. Ukratko rečeno napustila me. Razlozi prekida naše veze sad za ovu priču nisu bitni. Bitno je to da sam ja bio i više nego očajan.

Sin prijatelja moga oca radio je putem studentskog servisa u poduzeću gdje radim i ja. Odmah sam uočio da taj dečko izgleda nekako pičkasto. Palo mi je na um da je mali možda peder ali nisam o tome previše razmišljao, niti se time zamarao. Bio sam mu nadređen i morao sam priznati da Slaven, tako se zove, svoj posao odrađuje vrlo korektno, savjesno i kvalitetno. Obećao sam mu kako ću se osobno, čim završi fakultet, zauzeti za njega i potruditi da ga zaposlimo za stalno.

Mali dripac Slaven vrtio se oko mene, trudio se što češće biti u mojoj blizini i ugoditi mi na svaki način. Mislio sam da je razlog tome taj što sam mu obećao stalno zaposlenje. Ni slutio nisam da mu se ja sviđam i da je, kako je kasnije sam priznao, zaljubljen u mene.

Kako rekoh, nakon što me Dora napustila bio sam očajan i deprimiran.  Jednog od tih deprimirajućih dana, a bila je subota, od jutra sam se klatario po kafićima a onda, da ni sam ne znam kako i zašto, odlučio  otići do jezera Bundek. Uopće se nisam kupao. Slistio sam dvije-tri pive, zaspao na suncu i izgorio. Pekla su me leđa i noge pa sam proklinjao samog sebe što sam zaspao opijen pivom na suncu.

Uzeo sam ručnik, odjenuo se i krenuo s plaže kada se pored mene iznenada stvorio Slaven.  Navodno je i on bio na kupanju ali za razliku od mene držao se hladovine. Pozvao sam ga da odemo negdje na piće jer ionako mi je bilo svejedno s kim pijem. Pristao je. Osim toga trebalo mi je bilo kakvo društvo samo da ne budem sam i ne razmišljam o Dori.


Nakon pića popijenog u kafiću pitao sam ga želi li doći kod mene u stan pa da zajedno popijemo koje pivo. Opet je pristao. On je polako ispijao svoje pivo a ja sam ljuštio već treću konzervu. Pričao sam mu o Dori. U stvari udavio sam ga pričom o bivšoj zaručnici a on me strpljivo slušao zbog čega sam mu bio zahvalan.

Priznao sam mu da mi se sviđao njezin  izgled drolje i rekao mu kako je u ormaru ostavila još dosta svojih stvari. Pozvao sam ga da sa mnom ode u sobu kako bi mu pokazao njezino seksi rublje kojim me dovodila do ludila. Slaven je s velikim zanimanjem razgledavao sve te Dorine stvari. Prebirao ih je po rukama pa čak i mirisao.


Vratili smo se u dnevnu sobu gdje sam dokrajčio i četvrtu konzervu pive. Slaven je sjedio pored mene i nastojao me utješiti. Barem sam ja tako to doživio. Govorio mi je kako ću vjerojatno vrlo brzo upoznati nekoga i zaboraviti na Doru. U jednom trenutku rekao mi je kako Dora uistinu ima ukusa i kako je njezino donje rublje vrlo lijepo. A onda je rekao nešto čemu ja u tom trenutku nisam baš pridavao značaj. Rekao je kako i on kod kuće ima lijepog seksi rublja.


Ta rečenica mi je tek kasnije doprla do svijesti. Priznao sam mu da otkako je ona otišla ja nisam jebao ni jednu ženu a sad bi pojebao bilo što jer ta apstinencija od seksa me još više frustrirala. Shvatio sam kako više nema pive. Ustao sam s kauča i rekao Slavenu da ću otići do benzinske crpke i donijeti još piva. Nije pokazivao želju da ode a meni nije smetao. Štoviše bilo mi je drago što ćemo zajedno slistiti još nekoliko konzervi.

Izašao sam iz stana i spustio se do parkirališta. Benzinska crpka nije bila daleko a sada paliti auto pa da me još negdje zaustavi policija ostati ću i bez vozačke dozvole. Stoga sam se odlučio na pješačenje. Kako rekoh, benzinska nije bila baš daleko ali trebalo mi je gotovo pola sata da odem, kupim pive i vratim se u stan.


No u dnevnoj sobi nije bilo Slavena. Za trenutak sam pomislio da je otišao. Ipak sam ga zazvao imenom.

-Ovdje sam.- Čuo sam da odgovara a nalazio se u sobi gdje sam mu prije nekih sat vremena pokazivao rublje svoje ljubavi Dore.
-Što radiš tamo?- Pitao sam.
-Odijevam rublje tvoje bivše zaručnice.- Odgovorio je a ja sam stao kao ukopan. Pitao sam se jesam li toliko pijan da ne čujem dobro.

Odložio sam vrećicu s konzervama pive na stol i namjeravao krenuti u sobu ali tog trenutka u sobi se pojavila osoba koju u prvi mah nisam mogao prepoznati. U crnim čarapama, našminkana i u štiklama ispred mene je stajala zgodna i jebozovna pičkica… Ali ne. Nije to bila nikakva pičkica… Bio je to Slaven.

-Pa koji je tebi kurac?-Pitao sam ga.
Počeo se ispričavati, molio me da mu oprostim, rekao je da mu je žao ali jednostavno nije odolio pa je otišao u sobu.... Pogledom sam ga mjerio od pete do glave pa od glave do pete. Ako sam i bio pijan sad sam se od iznenađenja otrijeznio. Okrenuo se i rekao kako se ide preodjenuti pa ide kući.
-Ma ideš ti u pizdu materinu.- Čuo sam samog sebe kako govorim.
-Da li se voliš jebati u guzicu.- Pitao sam ga a on me gledao kao tele i šutio. Valjda nije bio siguran provociram li ga ili ozbiljno pitam.
-Jesi li se već jebao u šupak?- Opet sam pitao.


Nekako sramežljivo i spuštena pogleda odgovorio je:-Jesam.-
-E pa sada ću te i ja jebati u šupak, pizda ti materina pederska.- Rekao sam, uzeo ga za ruku i odvukao ga u sobu. Nimalo nježno gurnuo sam ga na krevet. Počeo sam se svlačiti. Ma bolio me kurac, pojebati ću ga pa neka bude što bude, mislio sam u sebi. Uostalom ne bi se mali seronja ovako obukao da to nije htio i tražio.


Svukao sam se do gola a on je ležao mirno kao janje spremno za klanje. No znao sam da mu nečim moram podmazati šupak. Odjurio sam do kuhinje. Uzeo sam ono za što sam mislio da mogu iskoristiti. Maslac, margarin za kolače i bocu jestivog ulja. Naoružan time vratio sam se u sobu.
-Okreni se i naguzi se.- Naredio sam mu i on me od prve poslušao. Na vrhove prstiju uzeo sam maslaca i utrljao mu u šupak. Dva prsta su već tada bez problema ušli u njegovu guzu. Shvatio sam da se mali gad opasno praši u guzicu jer šupak mu je bio i više nego fino razrađen. Potom sam mu rekao neka rukama raširi guzove. Uzeo sam bocu s uljem i doslovno mu to ulje ulijevao u rašireni šupak. Usput sam mu zalio guzove ali i plahtu na krevetu ali baš mi se jebalo za plahtu.


Maslacem ili margarinom, ne sjećam se više namazao sam svoj kurac. Vrhom kurca protrljao sam njegov čmar a onda mu zabio kurac u njega. Malo se trgnuo, ispustio bolan glas ali moj kurac se sasvim solidno, bez većeg otpora, zabijao sve dublje. Nakon što sam kurac nekoliko puta ugurao pa izvukao iz njegove guzice otpora je gotovo nestalo. Držao sam ga za bokove i jebao ga kao prasicu. U stvari sjećam se da sam mu prije nego sam ga krenuo jebati rekao kako ću ga izjebati kao prasicu.


Dok sam ga jebao opalio sam mu nekoliko pljuski po dupetu. Malo jest jaukao, trzao se ali glavu je zabio u jastuk a nokte u plahtu sa strane.

Kakvo je to svršavanje bilo… Čuo sam samog sebe kako doslovno urlam dok je moj kurac bio zabijen do jaja u njegovu guzicu a sperma iz mog kurca  je šikljala kao iz gejzira. Toliko sam sperme izlio u njega da sam na trenutak pomislio da će mu sperma na usta početi izlaziti van. Izvukao sam kurac i gledao kako mu se iz šupka cijedi sperma i cijedi se na ionako već zaprljanu plahtu. Imao sam osjećaj da sam mu guzu do vrha napunio svojom spermom. Strovalio sam se pored njega na leđa. Rekao sam mu neka se malo odmori pa ćemo ovo ponoviti. No zaspao sam kao klada.

Nemam pojma koliko sam spavao samo znam da me probudilo to što se netko igrao mojim kurcem. Još sklopljenih očiju pitao sam se da li je sve to bio san ili se uistinu dogodilo to što se dogodilo. Otvorio sam oči a Slaven je vlažnim maramicama brisao moj kurac i jaja.

Nastavak slijedi.


-Fred-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 
 

26 svibnja, 2019

Dečko moje mame voli da ga jebem u guzicu


Mama je dugo vremena bila mišljenja i sama sebi predbacivala to da je ona kriva što ja izgledam, a uz to se još odijevam, šminkam i ponašam kao djevojka, odnosno žena. Uvjeravao sam je da to nema veze s njom već da sam ja vrlo vjerojatno rođen u krivom tijelu. Nisam žensko ali ipak se osjećam kao žensko biće. Čak me i vlastiti otac, blago rečeno, prezirao. Nakon što su se mama i on rastali ostao sam živjeti s mamom a ona me u konačnici prihvatila takvog kakav jesam.

Nakon rastave od oca mama je pokušala ostvariti vezu s nekoliko muškaraca ali bez uspjeha. Uglavnom svi ti muškarci nisu bili spremni prihvatiti mene, odnosno moju osobnost a neki su me nazivali, pederom, bolesnikom, nakazom i slično.


A onda je u mamin život ušao stanoviti Dalibor. Iako dosta mlađi od mame s njim je uspjela ostvariti trajnu vezu. Spram mene Dalibor je pokazivao razumijevanje i to što više sličim djevojci nego mladiću njemu nije smetalo. Ne samo da je imao razumijevanja već je prema meni razvio i određene simpatije koje su s vremenom prerasle u nešto mnogo više.


Što smo se više upoznavali pa tako i zbližavali sve otvorenije smo razgovarali o raznim temama vezanim uz moju, ali i njegovu, seksualnost. Došli smo dotle da se skroz otvorio i priznao mi kako je tijekom svog više mjesečnog boravka u Parizu upoznao jednog transeksualca koji je bio rodom iz Brazila. Taj transeksualac, ili transeksualka, bavio se prostitucijom a kako su živjeli u istoj zgradi često su se sretali.

Priznao mi je kako je s tom osobom ostvario i seksualnu vezu. Zamolio me da o tome mami ništa ne govorim. Bio sam mišljenja kako je tog transeksaualca jebao u guzicu ali prevario sam se. U stvari, prvo sam pomislio kako Dalibor i sa mnom želi ostvariti takav odnos. Kažem da sam se prevario jer Dalibor mi je priznao da je njega taj transeksualac jebao u guzicu.


Pitao sam ga zašto mi je sve to ispričao i da li je možda razlog tome taj što mu se to svidjelo pa bi ponovo htio probati takvu vrstu seksa. Malo je oklijevao s odgovorom a onda je ipak priznao da sam u pravu. No odmah je rekao kako to nije moguće. Pitao sam ga zašto misli da to nije izvedivo.
-Postoje dva razloga. Prvi je taj što sada živim s tvojom mamom s kojom se namjeravam vjenčati. A drugi razlog je taj što bi želio da ta osoba budeš ti. Eto zato to nije moguće ni izvedivo.- Rekao je u jednom dahu.


Njemu je uistinu postalo neugodno i čak se zacrvenio u licu. Vjerojatno je u mislima samom sebi predbacivao to što je bio u tolikoj mjeri iskren prema meni. Smješkao sam se a on me opet molio da mami ne govorim ništa. Obećao sam mu da neću. Zamolio sam ga da me sačeka petnaestak minuta i napustio sam sobu.

Toliko mi je trebalo da se na brzinu našminkam, obujem štikle i odjenem kao žena. Kada sam se vratio u sobu gledao me raširenih očiju i bez riječi.
-Ako uistinu želiš ono što si mi malo prije rekao tu sam. Možemo pokušati a mama za to ne mora saznati.- Rekao sam mu a on je progutao knedlu.


Sjedio je na kauču a ja sam mu prišao i zadigao suknju. Bio sam bez gaćica i moj kurac nalazio se dvadesetak centimetara od njegova lica. Činilo se da oklijeva a onda me rukom primio za kurac i počeo ga drkati. Kada mi se kurac dignuo uzeo ga je u usta i popušio mi ga. Svršio sam mu u usta a većinu sperme je progutao.


Za nešto više nismo imali vremena jer mama se uskoro trebala vratiti s posla. Obzirom da je tih dana Dalibor koristi godišnji odmor znao sam da ćemo imati dosta vremena za sebe. Sutradan ujutro čim je mama otišla na posao, posve gol ali sa šminkom na licu i u štiklama ušao sam u njihovu spavaću sobu. Dalibor se probudio i bio je samo u gaćama. Svukao sam mu gaće a on se tome nije protivio. Drkao sam mu kurac i on je definitivno uživao. Nakon što je svršio otišao sam nam skuhati kavu. On se za to vrijeme istuširao.


Nismo se odijevali već smo obojica posve goli ispijali kavu i pričali. Ustao sam od stola i iz svoje sobe donio jednu plastičnu kutijicu koju sam stavio na stol. Pitao me što je to.
-Vazelin. Mislim da će poslužit će svrsi.- Odgovorio sam.
Pretpostavljao sam kako je normalan slijed, da sa nakon što je on meni popušio kurac a ja njegov izdrkao, jebanje u guzicu.


No činilo mi se kao da oklijeva pa sam ga pitao želi li da ga jebem u šupak ili ne želi. Oda, želio je. Bez riječi se ustao, okrenuo mi se leđima i naguzio se. Podmazao sam njegov šupak pa potom svoj kurac i krenuo ga jebati. Mogao sam konstatirati kako ga je ta brazilska transeksualka u Francuskoj jako dobro razradila jer moj, ne baš veliki kurac, bez problema je ulazio u njegov šupak. Svršio sam u njegovoj guzici a on je bio oduševljen. Zagrlio me i poljubio u usta.


Trenutno se mama i Dalibor uvelike spremaju za vjenčanje. Mama je sretna jer bojala se da njihova veza, zbog razlike u godinama, neće potrajati a eto ipak jest. Dodatno je sretna što, kako ona kaže, Dalibor ne pokazuje nikakve averzije prema meni.

Naravno, mama ne zna da mi njezin dečko, odnosno budući muž, puši kurac i da ga jebem u guzicu kada god nje nema kod kuće. Mama je sretna, Dalibor uživa a meni jebanje njega u guzicu ne predstavlja problem
Svi zadovoljni.




-Alen-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+