Popularni postovi

19 veljače, 2018

Kako sam postao ljubavnica tatinom prijatelju (prvi i drugi dio)


Moji roditelji imaju su tri sina a ja sam najmlađi. U stvari oni, moji roditelji, barem su mislili kako imaju tri sina jer se za razliku od moja dva starija brata nikada nisam osjećao kao muško. Od kada znam za sebe osjećao sam se kao djevojka a osim toga u fizičkom pogledu više sam sličio djevojci nego muškarcu.

Tko zna, možda je razlog tomu bila žarka želja moje mame koja je nakon dva sina željela curicu. Ne znam a i nisam dovoljno kompetentan ni stručan da o tome donesem sud.

Nije bila nikakva tajna da moj otac više voli i preferira dvojicu starije braće. Mene je uvijek gledao nekako podozrivo. Nikako mu se nije sviđalo što svojim fizičkim izgledom više podsjećam na djevojku nego na muškarca. Jednom sam ga čuo kako je mami rekao da izgledam nekako pederkasto. To se mami nije svidjelo i zamolila ga je da takvo što više ne govori.

U svojoj sobi u potkrovlju odijevao sam se i šminkao kao žena i istinski uživao u tome. Pomno sam skrivao svoju tajnu od roditelja i braće. S vremenom sam pribavio nekoliko perika, haljina, seksi rublja, štikli. Guzu bi podmazao vazelinom i u nju gurao razne predmete a započeo sam s običnim labelom za usne. Kasnije sam nabavio i nekoliko umjetnih kurčeva a kako mi je šupak postajao razrađeniji to mi guranje umjetnog kurca ili vibratora u guzu pričinjavalo veće zadovoljstvo.

Fakultet na koji me otac prisilio da ga upišem uopće me nije privlačio jer to je bila njegova a ne moja želja. Uvidjevši da od toga neće biti ništa dopustio mi je da se ispišem i neka potom potražim neki posao.

A zašto sam se baš sad odlučio objaviti ovu priču? Pa zbog vremena karnevala koji je upravo prošao. Prije godinu dana baš u vrijeme karnevala ili fašnika dogodila se prekretnica u mom životu.

Naime moj otac bio je prijatelj i poslovni partner sa stanovitim gospodinom Emilom. Emil je bio nešto mlađi od mog tate ali zajednički poslovi uvjetovali su time da postanu dobri osim poslovni partneri i dobri prijatelji.

Kako sam trenutno bio bez posla tata je došao na ideju da zamoli Emila da me zaposli u svojoj firmi makar privremeno na što je ovaj i pristao. Nisam bio oduševljen zbog toga ali pristao sam jer baš i nisam imao izbora.

Za Emila mogu reći da je prilično markantan muškarac, dva puta razveden i da vodi prilično uspješan biznis. No o kakvom je poslu riječ neću ovdje pisati jer ne želim njega niti bilo koga drugoga kompromitirati.

Radeći kod njega vrlo brzo saznao sam kako su njegova slabost mlade i seksi cure. Stotinjak metara od mjesta gdje sam radio Emil je posjedovao mali stan koji je uredio kao kancelariju za primanje stranaka i poslovnih partnera. Tu je uredno zapošljavao mlade djevojke koje je dobro plaćao ali i seksualno iskorištavao. Obzirom da je bio nezasitan kada je seks u pitanju djevojke bi nakon nekog vremena davale otkaz i odlazile  što njega nije pogađalo jer bi vrlo brzo zaposlio neku drugu.

Također sam saznao da trenutno nema tajnicu pa sam došao na ideju da mu ja vodim poslove u uredu dok ne pronađe neku djevojku. Slegnuo je ramenima i rekao kako će razmisliti o mom prijedlogu. Sutradan mi je rekao neka preuzmem posao u uredu ali samo do dolaska nove djelatnice.

 Približavalo vrijeme karnevala. Emil je odlučio organizirati dobrotvorni bal pod maskama u jednom luksuznom restoranu kojeg je za tu priliku i zakupio. Bili su pozvani i moji roditelji ali oni su već imali u planu otputovati na nekoliko dana u Bjelovar kod majčinih roditelja. Stoga sam ja iskoristio priliku i upitao Emila mogu li na maskenbal doći ja kada već ne mogu moji roditelji. Obzirom na prijateljstvo s mojim ocem pristao je i uručio mi pozivnicu.

Te večeri uoči maskenbala uzeo sam majčin automobil i otišao do Emilovog ureda. Imao sam ključ koji mi je Emil dao kada sam počeo raditi u njegovom tzv. uredu a sa sobom sam ponio seksi rublje haljinice, periku, šminku i štikle.

Uistinu sam si dao truda. Vrhunski sam se našminkao. Našminkao usne, stavio maskaru na oči,  na glavu sam stavio dugačku plavu periku… odjenuo sam korzet koji mi je poput haltera pridržavao crne seksi čarape s uzorkom, odjenuo lagani kaputić koji je prikrivao držače čarapa te obuo štikle.

Bez problema sam ušao u restoran te odmah po ulasku raskopčao kaputić otkrivajući držače mojih čarapa. Istog trenutka izazvao sam pozornost većine muškaraca. Elegantno odjevene dame koje su većinom krinkama skrivale lice također su me sa zanimanjem pogledavale. Bio sam zgodna seksi mala i bio sam svjestan toga. Za jednim stolom s još dvojicom muškaraca sjedio je Emil. Bio je odjeven u frak, na glavi je imao smiješni cilindar a na rukama bijele rukavice. Osim umjetnih brkova nije se posebno potrudio maskirati se.

Namjerno sam se lagano prošetao pored stola ne trudeći se gledati u njegovom smjeru. No Emil me zapazio a to mi je bio i cilj. Dok sam lagano njišući bokovima krenuo sam prema šanku a Emil se ustao od stola i krenuo za mnom.

Stao sam uz šank, naručio piće, izvadio cigaretu… Tog trenutka ugledao sam ispruženu ruku s upaljačem. Naravno, bio je to Emil. Zapalio sam cigaretu na njegov upaljač i rekao:
-Hvala šefe, vrlo ste ljubazni.-

Emil je zbunjeno gledao u mene i shvatio sam kako me ne može prepoznati iako se pokušavao sjetiti odakle me zna.
-Ja sam tvoj šef? Stvarno? Od kada to?- Pitao je pružajući mi ruku i rekavši kako se on zove Emil.
-Pa mi se već jako dobro poznajemo.- Odgovorio sam prihvaćajući njegovu pruženu ruku.
Držao me za ruku i zbunjeno gledao.
-Pa to sam ja. Davor. Zar me uistinu niste prepoznali.- Pitao sam ga.

Trajalo dvije –tri sekunde a onda su mu se usnice razvukle u osmijeh. Potom se glasno nasmijao i tog trenutka pomislio sam kako ovo uopće nije bila dobra ideja, kako će me ismijati a najgore od svega biti će ako ovo ispriča mojem ocu. No on je raširio ruke, zaklimao glavom lijevo-desno pa rekao kako izgledam fenomenalno.

Odveo me je za svoj stol rekavši mi neka pred njegovim prijateljima i dalje glumim djevojku. I jesam… Bilo je uistinu zanimljivo i imponiralo mi je udvaranje prisutnih muškaraca a to je Emila jako zabavljalo. Osim toga i ja sam se osjećao fenomenalno. Nije to s moje strane bila tek obična gluma već sam uistinu bio ono što sam želio biti i kako sam se osjećao. Bio sam seksi cura i to me je uistinu uzbuđivalo.

-DRUGI DIO-

Nema potrebe da vas zamaram detaljima sa samog maskenbala. Dovoljno je reći da je sve prošlo jako dobro i za mene više nego zadovoljavajući način. Stoga sam ohrabren Emilovim udvaranjem, za koje sam bio siguran da nije samo obična gluma, odlučio otići korak dalje.

Dva dana kasnije dočekao sam Emila na svom radnom mjestu, tj. u njegovom uredu. No odlučio sam ga dočekati odjeven kao djevojka. Našminkan i u crnoj, vrlo kratkoj, haljini te s crvenim štiklama na nogama.

Emil je ušao držeći mobitel na uhu… Trenutak kada me ugledao bio je dovoljan da prekine razgovor govoreći da će se javiti kasnije. Zurio je u mene gotovo ne trepćući. Umjesto da bilo što kaže samo je fućnuo i razvukao usnice u široki osmijeh. Bio sam zadovoljan jer to je značilo da mu se svidjelo ono što je vidio. Bez ijedne jedine izgovorene riječi otišao je do ormarića iz kojeg je izvadio bocu žestokog pića i dvije čaše. Sjeo je nasuprot mene i natočio. Kucnuli smo se i ispili piće. Emil me svo vrijeme netremice promatrao od pete do glave. Djelovao je poput zvijeri koja je namirisala plijen. Plijen sam naravno bio ja.

Napokon je progovorio. Pogledao je na svoj skupocjeni ručni sat rekavši kako uistinu nema previše vremena. Potom je ustao od stola, uzeo me za ruku i poveo prema sobi od čijih vratiju je jedino on imao ključ. Dobro sam znao čemu služi ta soba. U toj sobi Emil je uredno jebao svoje mlade tajnice.

Čim je ušao počeo se svlačiti rekavši meni da skinem haljinu. Tek što sam svukao gaćice doslovno se bacio na mene. Slutio sam pa čak se i nadao da bi se ovo moglo dogoditi pa sam stoga prije Emilovog dolaska dobro podmazao svoj šupak. Bacio me na leđa, podigao noge u zrak i svoj nabrekli kurac usmjerio u moj podmazani šupak.

Cvilio sam poput kujice dok je njegova tvrda batina prodirala u moju guzicu. Uopće se nije trudio biti obziran, nježan ili pokazati bilo kakve osjećaje. Jednostavno me brutalno žestoko jebao dajući mi time na znanje da sam uspio u svom naumu. Postao sam njegova kuja.

Dok me jebao u dva navrata oglasio mu se mobitel ali nije se uopće želio javiti. Tek kada je kurca duboko zabijenog u moju guzu svršio i napunio me spermom nagnuo se i dohvatio mobitel. I dalje je njegov kurac bio u mojoj guzi a on je nekoga nazvao. Kratko je rekao kako će malo zakasniti ali će svakako doći. Tek tada pokazao je malo osjećajnosti. Legao je na mene i prislonio svoje usne uz moje. Duboko je ugurao svoj jezik u moja usta i nakon tridesetak sekundi izvukao je svoj jezik iz mojih ustiju i kurac iz moje guze.

Jedino što je rekao bilo je kako je u žurbi. Otišao je do kupaonice i spužvom u lavabou oprao svoj kurac i jaja. Odjenuo se i jednostavno izjurio iz ureda. Ostavio me pošteno i žestoko izjebanog na krevetu. Ležao sam neko vrijeme a onda se izvukao iz kreveta i otišao pod tuš. Od tog dana pa svakog narednog imao sam obvezu dočekivati Emila našminkan i odjeven poput kakve kurvice. Sad sam se uvjerio i u to da su one priče o njemu kao nezasitnom pastuhu bile točne i istinite.

Koristio je svaku priliku kada bi našao vremena da me pojebe ili da mu makar popušim kurac. U nekoliko navrata odvezao me čak i  svoj stan gdje bi s njim proveo noć. Ujutro bi me pošteno razvaljene guzice odvezao na posao.

Šminkao sam se, odijevao seksi rublje, stavljao perike, obuvao štikle i to ga je dodatno znalo raspaliti i zapaliti. Smatrao sam kako će to njegovo seksualno iživljavanje nada mnom potrajati do trenutka kada će pronaći neku zgodnu djevojku koja će preuzeti moje radno mjesto ali prevario sam se.

Umjesto da pronađe zgodnu mladu tajnicu a meni zahvali na dosadašnjem radu i svemu onome što sam mu dopustio da mi radi te mi uruči otkaz, jer posao kod Emila ionako je trebao biti privremen, to se nije dogodilo. Na moje veliko, čak preveliko, iznenađenje Emil mi je ponudio ugovor o stalnom zaposlenju i to uz vrlo dobru plaću. I ne samo to. Ponudio mi je mogućnost da posve besplatno stanujem  stanu u kojem sam i radio i koji je on koristio kao ured i mjesto gdje me je jebao.

Osim sobe za spavanje, na korištenje sam imao malu kuhinju, kupaonicu i wc. Za jednu osobu, pogotovo osobu poput mene to je bilo sasvim dovoljno. Pristao sam. A to je ujedno značilo da sam pristao biti njegova pokorna i poslušna kuja koju može jebati kada god to poželi. Ni protiv toga nisam imao ništa. On se prema meni ponašao kao ženi, tretirao me kao ženu, jebao me kao ženu a osim toga mogao sam komotno i stalno biti odjeven i našminkan kao žena. To što ponekad navrati dva ili tri sata ujutro ne smeta mi. Emil je muškarčina kakva mi odgovara i spreman sam mu ispuniti svaku pa i najbizarniju želju.

Kada je moj dragi tata od mene saznao da sam dobio stalan i dobro plaćen posao za stalno te da sad imam i svoj stan bio je oduševljen. Pojma nije imao, a i dalje nema, da njegov dobar poslovni partner i prijatelj njegovog sina redovito jebe u guzu. Štoviše on je rekao kako ne zna na koji način bi se zahvalio Emilu.




-Davorin-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+