Popularni postovi

16 siječnja, 2021

Snimanje perverzija, pušenja kurca i jebanja u guzu


Onog trenutka kada je Joško rekao kako će dovesti prijatelja da nas snima uopće nisam bio oduševljen. Kakvog prijatelja i što će on uopće snimati? Pitao sam ga.

-Ma nemoj se bojati dragi moj, uopće ti se neće vidjeti lice. Te snimke će služiti meni kako bi mogao drkati dok te nema. Shvaćaš?- Rekao je Joško a ja još uvijek nisam baš sve shvatio.


Uistinu Joško je doveo tog svog prijatelja. Priznajem da se nisam osjećao baš ugodno. Ali dobro... Joško je diktirao igru i meni nije preostalo drugo nego da pristanem. Klečao sam na tepihu i pušio kurac Jošku  ataj njegov prijatelj Gogo bio je iza nas i snimao. Vidio je kako se moja glava ziba naprijed i nazad ali on je stajao iza nas i snimao. Uistinu mi se lice nije vidjelo.



Potom me je Joško polegao na pod, odnosno leđa. Rukama sam prekrio lice ne želeći da me taj Gogo snimi a on je uistinu bio fer i nije me snimao. Tek kada je Joško moje noge podigao na svoja ramena i lagano stao zabijati kurac u moju guzu Gogo je počeo snimati. Ali snimao je isključivo ulazak Joškovog kurca u moju guzicu.Trajalo je do trenutka kada je Joško izvukao svoj kurac iz moje dobro nauljene guze pa ga rukom izdrkao špricajućin spermu po mom kurcu, jajima i trbuhu.


Snimanje broj dva.

Joško je ležao na leđima s dignutim kurcem a ja sam ga opkoračio. Rukama mi je raširio guzove i stao me lagano nabijati na svoj dignuti kurac. Licem sam bio okrenut prema Jošku a iza nas je stajao Gogo i snimao moje nabijanje na Joškov kurac. Kada sam bio nabijen do Joškovih jaja osjetio sam žestoku pljusku po dupetu. Bio je to Gogo. I dok me Joško držao za guzove i nabijao na svoju kitu Gogo me neumorno pljuskao po dupetu. Trajalo je to sve do trnutka kada Joško nije svršio sipajući spermu u moje dupe. 


Lagano sam se dizao s njegova kurca a sperma mi se iz šupka cijedila po Joškovom kurcu i jajima. Gogo je sve to uredno snimio.Opalio mi je još dvije pljuske po dupetu a sperma je špricala iz moje guze. Odjednom je Gogo izašao iz sobe i otišao do kuhinje. Donio je žlicu i stavi je ispod mojeg šupka. Spermu koja se još uvijek cijedila skupio je u tu žlicu pa mi potom dao da je progutam što sam i učinio.


Iako je Joško rekao da će te snimke poslužiti isključivo njemu nije bilo tako. On, Joško, zalazio je u jedan kafić. Kafić se zatvarao u 23 sata navečer. Spustile bi se rolete i prigušilo svjetlo. I ja sam s njim zalazio u taj kafić. Snimke koje je načinio Gogo Joško je puštao svojim prijateljima koji bi i nakon radnog vremena ostajali u kafiću. Uglavnom svi ti njegovi nprijatelji jako dobro su znali da sam na snimkama ja mada mi se, kako je Gogo i obećao, lice nije vidjelo. 


Iznenadilo me što su se ti Joškovi prijatelji uglavnom deklarirali kao heteroseksualci odjednom su počeli iskazivati želju da me i oni jebu u guzu. Joško je često putovao, kako je on to govorio, poslovno. Izričito mi je naredio da se s nikim ne smijem jebati bez njegova odobrenja. No ja sam ipak popustio udvaranju njegova prijatelja zvanog Gogo. Gogo je to rekao Jošku i za taj svoj neposluh platio sam cijenu. No o tome u nekoj od idućih priča.




Karlo