Popularni postovi

26 veljače, 2019

Crnci me zovu "guzata bijela drolja"


Moj tata nije bio sretan, kao što to nije ni danas, što ima mene za sina. Moji roditelji su doseljenici iz Bosne i Hercegovine. Ja sam također rođen u Bosni za razliku od moje nešto mlađe sestrične Sanele koja je rođena u Zagrebu. Roditelji su mi teški, čak super teški, konzervativci i onda je posve logično bilo da budu skroz naskroz nezadovoljni, pa i nesretni, što mene imaju za sina. Svojom kćerkom a mojom sestričnom nije bio zadovoljan ni njezin otac a u stvari brat moje majke. Ona je bila kurvica a ja peder. Tako je za nas dvoje, Sanelu i mene, govorio moj tata.

Kao prvo ja sam bio više sličniji djevojci nego mladom muškarcu. Kao drugo, moja sestrična je bila i jest osoba, najblaže rečeno, vrlo problematičnog ponašanja. Zašto problematičnog ponašanja… Njoj uopće nije padalo na pamet robovati konzervativnim shvaćanjima svojih roditelja a to je njih dovodilo do ludila.


Ukratko rečeno, Sanela je nakon završene srednje škole otišla u Zagreb koji se ne nalazi baš tako daleko od sela gdje smo živjeli i gdje još uvijek žive naši roditelji. Pronašla je posao te iznajmila stan i živo joj se jebalo za mišljenje njezinog tate. Moga tatu je dodatno izluđivalo to što ja nisam sin kakvog je želio već sam, kako već rekoh, bio više sličan djevojci nego nekom mladiću ili muškarcu.


Dok sam pohađao srednju školu zvali su me guzata Bosanka. Kolege iz škole znali su da sam rodom iz Bosne stoga sam i dobio takav nadimak. Nosio sam dugačku kosu i volio odijevati uske hlače koje su isticale moju malo poveću guzu. Kolege iz razreda, ali i šire, voljeli su me hvatati za guzicu i natezati me za sise. Njima je to bilo zabavno no ni meni to nije previše smetalo osim kada ne bi u tome pretjerali a to je znalo biti dosta često.


Nakon odlaska moje sestrične iz rodne kuće ja sam s njom ostao u bliskom kontaktu. Ona me razumjela i podržavala. Shvaćala je i govorila mi kako ja koji se više osjećam ženom nego muškarcem imam pravo biti to što jesam. U selu gdje sam živio bio sam sve češće predmet ismijavanja i žrtva verbalnih pa čak i fizičkih nasrtaja onih ljudi u čijem sam okruženju živio. Kada bi se požalio svom ocu on bi lakonski odgovarao kako bolje nisam ni zaslužio.


Jednog dana odlučio sam baš poput svoje sestrične napustiti selo i roditelje. Zahvaljujući njoj pronašao sam posao. Ne baš nešto dobro plaćen ali obzirom da smo ona i ja zajedno stanovali nekako smo se snalazili i preživljavali. Sanela mi je čak pomagala u načinu kako da se odijevam, šminkam i sličim djevojci. Zahvaljujući njoj s užitkom sam odlazio u grad odjeven i našminkan kao žena. Najprije smo izlazili zajedno a kada sam se dovoljno ohrabrio počeo sam, odjeven i našminkan kao žena, izlaziti u grad bez njezine pratnje.


U stanu su svaki od nas, dakle Sanela i ja, imali svoju sobu. Ona je u stan, tj. u svoju sobu, redovito dovodila muškarce a to sam počeo raditi i ja. Pronalazio sam muškarce koji su voljeli svoj kurac ugurati u moju guzu i uživao sam u tome. U pronalaženju muškarca koji su bili voljni jebati me u guzu svesrdno mi je pomagala i Sanela. A onda je moju sestričnu jednog dana počeo posjećivati jedan mladi crnac. Nakon njega u stan su počeli dolaziti i prijatelji tog crnca. Crnci su jebali Sanelu i ona je baš istinski uživala u seksu s tim crnoputim i napaljenim mužjacima mahom velikih kurčina.


Zahvaljujući činjenici da mi se sestrična jebe s crncima i ja sam osjetio želju i potrebu da u svojoj guzi osjetim crni kurac. Kako ona i ja, jedno pred drugim, nismo imali tajni te kako me ona podržavala u svakom pogledu ja sam imao potrebu, i nisam oklijevao, reći joj da bi se i ja volio pojebati se s nekim crncem.


-Pa dobro. Lijepo se uredi, našminkaj i nastoj izgledati što privlačnije. Ja ću te odvesti na mjesto gdje ja lovim crnce.- Rekla mi je Sanela. Poslušao sam je. Uistinu me odvela u jedan afrički restoran gdje je ona kotirala kao bijela kuja koja voli gutati crne kurčeve što je bila istina a što mojoj dragoj sestrični nije bila nikakva uvreda ili smetnja. Da, bila je, i jest, bijela kuja, nimfomanka, kurvetina, drolja… Žena koja uživa u seksu a dodatno i s užitkom voli se nabijati na crne, moćne i velike kurčeve.


Crnci su voljeli mobitelima snimati Sanelu u akciji a ona nije imala ništa protiv toga. Snimali su i fotografirali je u trenucima kada im guta crne kurčeve, kada je zalijevaju spermom, dok joj pičku i guzicu pune spermom…


Kada ih je Sanela upoznala sa mnom ti crni momci sjajnih očiju gledali su me s određenom dozom nevjerice i nepovjerenja. s perikom na glavi, u minici, štiklama i crnim čarapama nije bilo dileme da ih neću zainteresirati. No ipak im je na neki način bilo čudno da se sestrična i ja palimo na crnce. Dobar dio njih dolazio je iz malih i također konzervativnih mjesta u Africi. Sanela im je rekla kako su me još u srednjoj školi zvali guzata Bosanka. A sada me oni mogu slobodno zvati guzata Bosanka koja voli crni kurac. Istina, nisu baš do kraja razumjeli što im je to ona točno rekla ali to nije bilo ni važno, vrlo brzo shvatili su i razumjeli.


Jedna stvar te crnce na meni ih neodoljivo privlačila. Moja raskošna guza. Uopće se nisu trudili prikriti svoje oduševljenje mojim dupetom. I tako je krenulo. Sanela je jedne večeri u stan dovela dva mlada crnca.
-Jedan za tebe a drugi za mene.- Rekla je.
Da, te noći prvi puta u svoju poveću bosansku guzu primio sam poveći kurac jednog napaljenog crnca. Mislio sam da će mi, u trenutku kada mi je u guzicu zabio svoj veliki kurac, oči iskočiti iz duplji ali izdržao sam.


Taj crni dečko me doslovno razvalio svojim crnim kurcem. Jebao me do iznemoglosti a šupak mi je zijevao kao otvor stare kante. Svidjelo mu se a u konačnici svidjelo se i meni. Kroz nekoliko dana opet me je nataknuo na svoju crnu batinu i opet me temeljito razvalio. Sviđalo mu se kako mu pušim kurac, ližem jaja i šupak i kako spremno i bez problema gutam njegovu spermu. Preporučio me svojem, također crnoputom, prijatelju pa me i on pojebao. 

Pitali su imam li što protiv da me jebu obojica istovremeno. Nisam se protivio. Nisam se protivio ni tome da mobitelima snimaju kako me guze, kako im pušim kurac… Nisam se protivio ni tome da pišaju po meni. Doskora su me crnci posjećivali redovito i to ne samo njih dvojica. Postao sam tražena roba. Zvali su me bijela drolja velike guze što meni uopće nije smetalo.


Danas u stanu Sanela i ja više ne živimo sami. S nama žive i dva mlada i vrlo potentna crnca. Oni su rodom iz nekog malog afričkog sela. To što prakticiraju grupni seks i što to mogu snimati i fotografirati oduševljava ih u svakom pogledu. Kada kažem da prakticiraju grupni seks onda pritom mislim na to da sestričnu i mene u istom krevetu jebu njih dvojica i da se izmjenjuju dok nas jebu u bijele guzice. Vole kada ih Sanela ili ja opkoračimo… Okrenuti smo im leđima prema licu. Nataknu nas na kurac i to onda snimaju. Kada Saneli ili meni guzu napune spermom skinu nas s kurca i onda nas vole pljuskati rukama po guzici dok nam iz šupka šprica njihova sperma kojom su nas obilno napunili.


Što se Sanele tiče ona je upoznala nekog papka također iz Bosne. Istina, taj dečko, mladi Bosanac, jest zgodan i simpatičan. Njegovi roditelji poznaju naše roditelje a inače žive u Njemačkoj. Kupili su mu stan u Zagrebu. Sanela ga vrti oko malog prsta a on je lud za njom. Nedavno mi je kazala kako će se udati za njega jer vrijeme je da se skrasi i sredi si život. Meni će pomagati u financiranju troškova stanovanja a osim toga povremeno će dolaziti u taj isti stan kako bi se jebala s crncima i nadalje.


Ako ništa drugo njezini roditelji su sretni zbog nje. Sretni su jer eto njihova kćer će se napokon udati i početi normalno živjeti. Pojma nemaju da tome baš i neće biti tako. Rekao sam Saneli neka samo pazi da tom svom budućem mužu ne rodi malog crnca. Shvatila me i više nego ozbiljno pa se sada s crncima jebe isključivo na način da oni obavezno koriste prezervative. Nisu baš oduševljeni ali shvatili su i prihvatili njezino objašnjenje.

-Sejdo-