Popularni postovi

09 kolovoza, 2018

Uživao je pišati mi u usta


-PRVI DIO-

U oglasu je pisalo otprilike ovako:-Tražim krajnje submisivnu žensku osobu bez obzira na godine. U obzir dolaze i transeksualne osobe ili transvestiti.-

Obzirom da ja jesam submisivna osoba ali nisam ženska osoba već transvestit odlučio sam se javiti na spomenuti oglas pa da vidim o čemu se točno radi. Na moje iznenađenje vrlo brzo na moj mail je stigao odgovor. Sažeto ali precizno muškarac koji se predstavio kao Tihomir napisao je, odnosno opisao, što točno traži.

Tražio je bespogovorno poslušnu osobu, preciznije rečeno robinju, odnosno roba. Također je napisao kako je sklon najrazličitijim vrstama bizarnosti. Strog je i dominantan te ne trpi bilo kakve prigovore ili odbijanja. Pomislio sam kako nije zgorega steći i takvo iskustvo te sam mu odgovorio uz opasku kako prihvaćam njegove uvjete.

Našli smo se na piću u jednom kafiću i upoznali se. Tražio je da sobom ponesem žensku odjeću, šminku, periku, štikle te erotsko rublje. Bio sam prilično uzbuđen jer razlog zbog kojeg je to tražio od mene značilo je samo jedno. Želio je da odmah krenemo u akciju.

U kafiću mi je dao naputke kojih se uvijek bespogovorno moram pridržavati. Prijatelji i poznanici zovu ga Tiho. Smjet ću govoriti samo onda i jedino onda kada mi za to bude dao dopuštenje ili me nešto bude pitao. A odgovori moraju biti takvi da uvijek na kraju kažem: Da gospodaru, razumio sam gospodaru, oprostite gospodaru… To mi je bilo pomalo smiješno ali što je tu je, mislio sam.

Prihvatio sam njegove uvjete i nakon što smo popili piće rekao mi je kako je vrijeme da krenemo. Kada samo izašli iz kafića osvrnuo se oko sebe. Ulica je bila pusta. Prolaznika nije bilo i tek bi cestom prošao neki automobil. Okrenuo se prema meni i pitao me što smo se maloprije dogovorili? Gledao sam ga zbunjeno ne shvaćajući, barem ne odmah, na što točno misli.

-Što si trebao odgovoriti kada sam rekao kako je vrijeme da krenemo?- Pitao me.
-Trebao sam reći, da gospodaru.- Odgovorio sam.
-Pa zašto nisi?-
-Oprostite gospodaru.- Rekao sam. Uzeo me je ispod ruke i čvrsto me stegnuo. Odvukao me je dvadesetak metara niz ulicu gdje smo skrenuli u jednu mračnu uličicu. Ugurao me u jedan, također mračni, haustor. Kada mi je rekao da spustim hlače i gaće znao sam što trebam reći:- Da gospodaru.-

Naredio mi je da se rukama oslonim o zid i da isprčim guzicu. Dlanom ruke po golom dupetu raspalio mi je nekoliko žestokih pljuski. Potom je raskopčao šlic na hlačama, izvukao je kurac i popišao mi se po guzici. Osim guze od njegove mokraće sad su mi bile mokre gaće i hlače. Obukao sam mokre gaće i hlače jer što mi je drugo preostalo. Rekao mi je neka ne brinem jer ću tu odjeću ionako uskoro skinuti.

To se i dogodilo kada smo došli do ulaza u zgradu gdje je Tiho stanovao. Poslao me u kupaonicu naredivši mi da se preodjenem, našminkam, stavim periku i obujem štikle. Kada sam tako odjeven ušao u sobu on je sjedio u fotelji i ispijao pivo.

Odmjerio me pogledom pa rekao kako je red da i ja nešto popijem. Uzeo je čašu i ja sam očekivao kako će u nju usuti pivo, no prevario sam se. Izvukao je kurac i popišao se u čašu. Pitao sam se kako može toliko pišati a on kao da mi je čitao misli jer je odgovorio kako je do sada popio barem sedam ili osam piva.

Nakon što se popišao u čašu pružio mi ju je u ruku. Uzeo je svoju čašu i kucnuo o moju.
-Red je da nazdravimo našem poznanstvu. Živjeli!-
Nisam imao izbora nego popiti njegovu mokraću iz čaše. Vidjevši da sam to učinio bez ikakvog protivljenja bio je zadovoljan i to se moglo vidjeti na njegovom licu. Potom se izvalio nazad u fotelju i do kraja raskopčao hlače. Rekao mi je kako za početak želi da mu izdrkam kurac. Izdrkao sam mu ga a sperma mu se prosula po trbuhu. Potom sam svu tu spermu s njegova trbuha morao polizati. Polizao sam i ono malo sperme što mu se prosulo po kurcu i jajima.

Da, bio je to tek početak jednog intezivnog druženja s muškarcem za kojeg sam tek naknadno shvatio kako nije samo bizaran i nastran već pomalo i lud. Pušenje njegovog kurca i jebanje u guzicu bili su redoviti i sastavni dio naših susreta. Malo pomalo njegove želje i htijenja postajali su sve bizarniji. Volio me vezati i tako vezanog jebati u šupak. Ponekad bi uzeo tanjur i umjesto da svrši u mojoj guzi spermu bi istresao u tanjur. Morao bi polizati spermu iz tanjura dok bi me on udarao po guzici bilo dlanom ruke, kožnatim remenom ili nekakvim bičem kojeg koji je imao i kojim bi me s vremena na vrijeme šibao po guzi.

Bio je ekshibicionist. Stan gdje je stanovao imao je lijepi i veliki balkon, ograđen drvenom ogradom i ukrašen raznim cvijećem i biljem. Odjevenog kao kurvu odveo bi me na balkon i tu bi pišao po meni.

Npr. jednom prilikom u stan je pozvao pet ili šest svojih znanaca ili prijatelja. Ja sam našminkan i odjeven poput drolje bio zaključan u kupaonici. Mislio sam kako me tu zaključao iz razloga da me njegovi prijatelji ne bi vidjeli. Nisam bio u pravu.

Sjedio sam na wc školjci i čekao i sam ne znajući što. Prošla su možda dva ili dva. Kroz zatvorena vrata kupaonice čuo sam glasove i smijeh muškaraca u kuhinji. A onda sam začuo okretanje ključa u bravi na vratima kupaonice.

U kupaonicu je ušao Tiho i rekao mi neka uđem u prostor gdje se nalazila tuš kada. Ušao sam a on mi je rekao neka savijem noge i neka sjednem. Učinio sam tako. Navukao je plastičnu zavjesu pa potom izašao. Nakon dvije ili tri minute vrata kupaonice otvorila su se. Tiho je odmaknuo zavjesu a ispred mene su stajali osim njega i njegovi prijatelji.

-Vrijeme je za tuširanje.- Rekao je Tiho obraćajući se meni.
Nasmijao se pa se obratio prijateljima:-Izvolite dečki!-
Jedan po jedan raskopčali su šliceve na svojim hlačama te izvukli svoje kurčeve. Kada su mlazovi mokraće iz njihovih kurčeva krenuli špricati po meni instiktivno sam ispred lica stavio ruke.

Tiho se izderao na mene naredivši mi da sklonim ruke s lica. Muškarci su me uz glasno cerekanje zalijevali svojom mokraćom po čitavom tijelu, od glave do pete. Kada se i posljednji ispišao prišao mi je Tiho. Pitao me što sam trebao odgovoriti kada mi je naredio da sklonim ruke s lica. Nije čekao da odgovorim već je on odgovorio umjesto mene:- Da gospodaru ili razumijem gospodaru… Da li je tako?-
-Tako je gospodaru.- Odgovorio sam dok se s mog lica i odjeće cijedila mokraća. Tada mi je naredio da kleknem. Oslonim se o dlanove i nagnem prema njemu. Izvukao je svoj kurac pa mi njime ošamario po licu. Potom mi je naredio da zinem i popišao mi se ravno u usta uz glasan smijeh i lascivne komentare svojih prijatelja.

Sve u svemu Tiho je obožavao pis. Pišao je po meni svaki puta bilo prije jebanja u guzicu ili nakon jebanja. Neki puta uopće se i nismo upuštali u seksualni odnos. Zadovoljio bi se time da se popiša i izdrka po meni. Kako je vrijeme odmicalo on je, što se njegovih želja tiče, postajao sve bizarniji.

Npr. naredio bi mi da  se izdrkam i spermu prosipam po podu. Potom sam morao izdrkati i njegov kurac i on bi također svršio po podu. Tako su se njegova i moja sperma pomiješale a ja sam potom svu tu spermu s poda morao polizati. Kada je jednom prilikom rekao da mu se piša pitao sam ga zašto ne ode u toalet.
-Zašto da idem u toalet kada imam tebe.- Odgovorio je. Morao sam zinuti a on mi se popišao u usta. Uistinu je počeo uživati u tome da mi piša u usta i to je činio sve češće.

Jednom prilikom pozvao me da dođem u njegov stan. Sada sam već imao ključ od stana. Njega nije bilo ali znao sam da se trebam preodjenuti i čekati ga. Nemalo sam se iznenadio kada se umjesto njega u stanu pojavio jedan od njegovih prijatelja. Rekao mi je da pođem s njim. Nije mi bilo svejedno… Tako odjeven i našminkan izaći van na ulicu bilo je riskantno i to sam mu rekao. On mi je odgovorio kako je vani ionako već uvelike mrak a on je automobil parkirao ispred samog ulaza. Osim toga to je bilo naređenje od Tihog a on mi ga je samo prenio.

-Nasatavak, odnosno drugi dio, slijedi uskoro. Stoga vas molim da ukoliko vas zanima to napišete ispod u svojim komentarima.

-Aleš- 

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+