Popularni postovi

28 travnja, 2018

Cvilio sam poput kuje dok me na svoj kurac nabijao crnac


-PRVI DIO-

-Podulja bi to priča bila ali ja ću je nastojati skratiti što je više moguće.

Moj otac Zdravko, za kojeg se čak pričalo da mi uopće nije pravi otac, bio je tip čovjeka koji nije mogao zadržati stalno zaposlenje mada je po zanimanju bio tesar. Loše društvo, kavane, pevaljke, kartanje do zore… Takav je bio, ukratko rečeno, njegov život.

No, moram biti iskren spram mene uvijek je bio izuzetno dobar i fer. Bez obzira koliko god pijan bio nikada me nije maltretirao ni fizički a ni verbalno. Štoviše ako bi, nebitno na koji način, zaradio nešto novca davao bi meni dio.

A moja mama Hanka… e to je već druga priča. Dok se tata provodio sa svojim društvom moja mama se prostituirala. Da, jebala se za novac. Jebala se ona s drugim muškarcima i iz zadovoljstva ali primarno joj je bilo kurvanje za novac. I moj navodni tata Zdravko saznao je za njezine kurvarluke ali njega to kao da nije previše zabrinjavalo.

Kada bi ostao bez novca ili bi zapao u dugove on sam tjerao je mamu da se jebe s drugim muškarcima za novac. Uzimao bi joj većinu na taj način zarađenog novca kojeg bi ponovo propio ili prokartao, odnosno zakockao.

Mami je dojadilo financirati mog tatu i upoznala je stanovitog Osmana. Osman je bio nekakav šef ili poslovođa na građevini. Često je bio po terenima a mama i ja smo živjeli u maloj kući koju je za sebe unajmio Osman.

Naravno, mama je nastavila sa starim načinom života. Dok Osmana nije bilo kod kuće ona je tulumarila, provodila se, i naravno jebala se za novac.

Problem se pojavio onog trenutka kada je Osman otkrio moju tajnu. Spoznaja da se volim odijevati i šminkati kao žena nagnala je Osmana da me počne seksualno iskorištavati. To kako me je razotkrio je sad sasvim druga priča i trebalo bi dosta vremena da vam to opišem.

Sve u svemu pritisnut prijetnjama Osmana kako će me razotkriti i sve ispričati mami pristao sam biti njegov objekt seksualnog iživljavanja. Pušio sam mu obrezani kurac, lizao jaja i šupak a uz to me on uredno jebao u guzicu.

Šutio sam i trpio njegove nasrtaje a da pritom uopće nisam znao kako moja mama zna da sam i ja osim nje Osmanova kurvica.

U međuvremenu Osman je mamu upoznao sa svojim nećakom Miralemom. Miralem je bio također jedan vrlo mutan tip. U jednoj zapuštenoj kući na periferiji grada otvorio je klub. Kažem klub jer on je to osnovao i registrirao kao udrugu  a pristup i dozvolu za ulaz u taj klub imali su isključivo članovi kluba ali i njihovi prijatelji.

Uistinu je taj prostor lijepo uredio i tu je organizirao djevojačke i momačke večeri što je uključivalo striptizete i muške stripere. Klub je počinjao s radom isključivo u kasnim poslijepodnevnim satima a tulumi bi trajali do zore.

Moja mama radila bi u tom klubu kao konobarica uglavnom vikendima ali i tamo je usput pronalazila mušterije s kojima bi se pojebala za novac. U potkrovlju te stare kuće nalazila se jedna soba, prilično zapuštena kupaonica i wc, te mala soba koja je služila kao kuhinjica.

Mama bi, ovisno o financijskoj ponudi mušterija muškarce odvodila gore u potkrovlje a za jebanje na brzinu, ili na brzaka kako bi ona to govorila, to je obavljala u skladištu gdje je Miralem držao sanduke s pićem.

A onda se pojavio novi problem. Ono što mama a ni ja nismo znali bilo je to da Osman u Bosni ima ženu i troje djece. Kako i na koji način ne znam, ali njegova žena doputovala je u Zagreb i napravila dar mar. Bilo joj je nezamislivo i neprihvatljivo da njezin muž živi s kurvom i njenim sinom pederom, kako je ona sama to formulirala, definirala i rekla.

Uglavnom to je bio trenutak kada smo silom prilika mama i ja morali napustiti Osmanovu kuću. Doslovno i u pravom smislu te riječi mama i ja završili smo na ulici.

-DRUGI DIO-

Zajedno smo otišli do Miralema i mama ga je zamolila da nam privremeno za stanovanje ustupi prostor u potkrovlju iznad njegova kluba.

Da sad kažem nešto i o tom klubu, odnosno udruzi, koju je vodio Miralem. Spomenuo sam već da su tamo nastupale striptizete i striperi. Ali namjerno i ciljano Miralem je u klub dovodio mlade droljice u minicama koje su imale zadaću privući muškarce. Ponekad bi organizirao tzv. tematske večeri a to su onda uglavnom bile seksi cure odjevene kao doktorice ili medicinske sestre, ponekad i kao policajke.

Dakle mama je Miralema, gotovo na koljenima, molila da joj dopusti neko vrijeme živjeti u spomenutom potkrovlju. Miralem je doslovno uživao u nastaloj situaciji i to se po izrazu njegova lica jasno vidjelo.

Zapalio je cigaretu, natočio si piće i sjeo za stol. Počeškao se rukom po bradi pa se opet nacerio… Sa smiješkom koji mu nije silazio s lica rekao je kako bi mamu uzeo k sebi u svoj stan a meni bi prepustio mogućnost da boravim u potkrovlju. Naravno, za to su postojali i vrlo određeni uvjeti. Prvo što je tada u prisustvu moje mame rekao bilo je to kako vrlo dobro zna da me je Osman guzio i da sam mu pušio kurac.

E sad možete misliti kako sam se osjećao u tom trenutku. Pogledao sam u mamu a ona je spuštenog pogleda zurila u pod. Tog trenutka postalo mi je jasno kako je mama znala, bez da je išta rekla, za seksualnu vezu između Osmana i mene. Znala je a nikada ništa rekla nije.

Slijedeći uvjet je bio taj da mu mama popuši kurac, i to sad odmah… Dakle u mom prisustvu. Miralem se ustao, raskopčao šlic na hlačama i prišao mami. Nekako sam očekivao i vjerovao da mama na takvo što neće pristati zbog činjenice da sam tu i ja prisutan, ali grdno sam se prevario. Mama je izvukla Miralemov kurac iz gaćica i strpala ga u usta. I dok mu je mama pušila kurac on joj je izvukao sise iz haljine i počeo ih gnječiti rukama. Lijepu količinu sperme istovario je po maminim sisama.

Gledao sam vlastitu mamu kako tom nadobudnom i bahatom mladom muškarcu dudla kurac i vjerovali ili ne to me čak uzbudilo. Nakon obavljenog posla mama je otišla do toaleta kako bi s lica i sisa isprala spermu.

Dok smo čekali povratak mame Miralem mi je rekao kako neka uzmem svoje stvari i odem u potkrovlje. On će svojim automobilom mamu odvesti u svoj stan a onda će se vratiti kako bi sa mnom porazgovarao. Jako dobro sam znao kako će Miralem moju mamu sad koristiti kao kurvu i kako će na njoj zarađivati novac podvodeći je drugim muškarcima ali to je mojoj mami ionako bilo normalno. Više me je iznenadilo to što je znala kako me u guzu jebe njezin jebač Osman a ona se pravila kako tome pojma nema.

Smjestio sam se u toj oronuloj sobi i čekao. Miralem se pojavio nakon nekih dva ili dva i pol sata. Ušao je u sobu bez kucanja i odmah bez ikakvog uvoda rekao kako i od mene traži da mu popušim kurac jer se želi uvjeriti da to radim bolje i od mame… tako mu je Osman ispričao. No to je bio tek prvi uvjet.

No dobro… Ionako mi nije bilo prvi put. Popušio sam mu kurac i Miralem je bio više nego zadovoljan. Rekao mi ja kako mogu ostati živjeti u potkrovlju pod uvjetom da počnem raditi i u njegovom klubu.

No što ću raditi i kakvim se poslom baviti nisam znao. Miralem mi je objasnio… Morat ću se odijevati i šminkati kao žena te takav posluživati goste. On je taj koji će se pobrinuti da mi nabavi perike. Odjeću, donje rublje, štikle i šminku.

Budimo iskreni, pomalo sam bio iznenađen ali to mi uopće nije teško palo. Naprotiv, uživao sam u ulozi žene i zainteresiranosti onih muškaraca koji su se palili na mene. Mama mi je čak pomagala u šminkanju i odijevanju i što mi je preostalo nego se pomiriti sa situacijom.

-TREĆI DIO-

Iskreno ne znam što se točno dogodilo no čuo sam kako je jedna od djevojaka koja je kod Miralema povremeno radila kao konobarica uzela dnevni, odnosno noćni, utržak i nestala. Poznavao sam je i zvala se Suzana. Bila je droljica a pričalo se kako se mala drolja i drogira pa to što je učinila Miralemu uopće me nije iznenadilo.

No pojma nisam imao da ju je Miralem pronašao. Doveo ju je u klub i zaključao u skladište. Jadnica je posve gola bila zaključana u skladištu sve do jutra. Negdje oko pet sati ujutro kada su se gosti razišli Miralem je uplakanu i uplašenu Suzanu za kosu dovukao u prostor kluba.

Prvo što je napravio bilo je to da ju je divljački ispljuskao po goloj guzici. A onda se ispred kluba zaustavio taksi i netko je pozvonio. Miralem je otvorio vrata a u klub je ušao prilično nabildani crnac. Miralem me upoznao s njim rekavši kako je tog crnca Siada upoznao prije dvije godine u Amsterdamu.

Uplakanu i prestrašenu Suzanu Miralem je natjerao je da je klekne na pod i stavi ruke na leđa. Kršni crnac Said skinuo se do gola i potom svojim impozantno velikim kurcem prišao Suzani.

Ono što sam očekivao bilo je to da crnac Said svojom crnom i velikom kurčinom pojebe Suzanu no to se nije dogodilo. Umjesto da je pojebe on je svojim velikim kurcem Suzanu ispljuskao po licu i ustima i to uistinu žestoko i bez milosti.

Moram sad napomenuti kako je ta večer u klubu bila večer djevojaka odjevenih kao liječnice ili medicinske sestre pa sam, s perikom na glavi i našminkan, tako slično bio odjeven i ja.

Dok se uplakana i crnim kurcem išamarana Suzna odijevala crnoputi Said je posve gol sjedio za stolom i ispijao pivo koje mu je poslužio Miralem. Tada mi je Miralem rekao nešto što me pomalo iznenadilo. Prvo što je rekao bilo je kako će Said prenoćiti kod mene u potkrovlju a nakon što je otpio gutljaj piva dodao je kako se Saidu sviđam i kako bi me želio pojebati.

Isprva sam mislio kako se Miralem šali ali kada je Suzana, sada posve odjevena, izašla iz skladišta i kada ju je Miralem uhvatio ispod ruke vodeći je prema vratima shvatio sam da je vrag uzeo šalu.

Ugasio sam svjetla u klubu i zaključao vrata. Pogledao sam u Crnoputog Saida koji mi je namignuo i pošao za mnom u potkrovlje. Dok smo se penjali starim i trošnim stepenicama Said mi je na engleskom jeziku rekao kako se ne moram brinuti jer će me jebati s kondomom navučenim na kurac.

A što sad, pomislio sam. Zašto napokon ne primiti i kurac jednog crnca u svoju guzu. Druge alternative ionako nisam imao. Nije odmah nasrnuo na mene. Popili smo po još jedno pivo i malo razgovarali na engleskom jeziku. Bilo je očito kako je Said pomalo pijan ali i nadrogiran jer dok je ispijao pivo smotao je jedan joint kojeg smo zajednički popušili. No razgovoru je došao kraj… Crnčev nabrekli kurac jasno mi je dao do znanja kako jedva čeka da mi ga zabije u guzicu. Iz svoje male crne torbice izvukao je kondom i navukao ga na kurac.

Nataknuo me na svoj moćni crni kurac a ja sam glasno cvilio, stenjao, jaukao i jecao jer ta moćna crna batina razvaljivala mi je dupe. Jebao me divlje i žestoko… Bez milosti… Rekao bih, brutalno.

Te noći tri puta je svršio a imao je samo jedan kondom. Dva puta svršio mi je u guzici. Sutradan ujutro bio sam totalno razvaljenog šupka i jedva da sam mogao hodati.

Bio je to trenutak kada sam odlučio pokupiti svoje stvari i iseliti se iz tog trošnog potkrovlja. Nisam, poput mame, želio biti Miralemova kurva. Vratio sam se kod tate koji se baš i nije previše brinuo zbog toga što smo ga mama i ja napustili. I dalje živim kod njega. Pronašao sam posao koji nije nešto plaćen ali usput zarađujem isto kao i mama, prostituiranjem.

Dakle, kurvam se za novac. Izgledam kao atraktivna plavuša i uz pomoć svog sadašnjeg ljubavnika Gordana pronalazim mušterije kojima pušim kurac ili me jebu u guzicu za novac. Tata, koji mi možda i nije pravi tata ne postavlja suvišna pitanja. Sretan je što plaćam režijske troškove i dajem mu dio novca kojeg on troši na alkohol i kartanje. No o tome više u idućoj priči.

-Sinan-


-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+